- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
- #1.161
yeni gelen kızlar hoşgeldinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmaz canım yakuzum dogum kontrol hapım bitmek üzere işte aşırı kanamam olacak mı bakalım yine
Ultrason görüntüsü ve bazı belirtiler regli düzensizliği + tüylenme + sivilcelenme gibi etkileri de birleştirip pco deniyor canım hormonlar tek başına bir şey ifade etmezBaktım tahlil sonuçlarına tekrar o yapılmamış sadece bu degerlerle pco ya karar verilir mi acaba baska sorun yoktur denilemez yanı su an. Yarın gıdeceğim insallah ama klinik tahlil için baska yerde yaptırır muhtemelen
Ultrason görüntüsü ve bazı belirtiler regli düzensizliği + tüylenme + sivilcelenme gibi etkileri de birleştirip pco deniyor canım hormonlar tek başına bir şey ifade etmez
Beni de öyle canım ultrason görüntüsü en büyük kanıtı bence yumurtalıkların yaradılışı öyle tüylenme de var bende tabibeni hemen ultrsondan anlıyorlar
Beni de öyle canım ultrason görüntüsü en büyük kanıtı bence yumurtalıkların yaradılışı öyle tüylenme de var bende tabi
Vücudun olmaması gereken yerlerinde var mesela yüzümde de onun için iğneli epilasyona gidiyorum vücudum için kendim yapıyorumhangi bölgede canım tüylenme mesela
Bende LH 15 fsh 8 az kotu cok kötü yorum yapmadı bana. Peki yazz ilacı ne içinmiş sordunuz mu. ben bugun tedavı ye baslıycam artık ne verecek bılmıyorumSlm kızlar bende pco var. Uzun zamandır bebek istiyorum ama olmuyor. Bugün lh 1 0 çıktı fsh 8 Dr kötü dedi. Yazz diye bir ilaç verdi 3 ay kullan dedi. Sizce çok mu kötü değerlerim
Slm kızlar bende pco var. Uzun zamandır bebek istiyorum ama olmuyor. Bugün lh 1 0 çıktı fsh 8 Dr kötü dedi. Yazz diye bir ilaç verdi 3 ay kullan dedi. Sizce çok mu kötü değerlerim
Kizlar gynositol verdimi doktor size yada aranizdaa duyan varmis ne icin biliyormusunuz dun doktora gittim az adet kanamam icin bana bunu corasprin ve d vitamini verdi fikri olan varmi fakat bana pco vs demedi cok guzel yumurtalarin dedi
Adet söktürücü canım. 3 ay kullan dedi. Sonra tedaviye başlayacam. Bu değerle başlarsak tedaviden sonuç alamayız dedi. Bilmiyorum ki. Bende bugün hayıt tohumu aldım ona başladım lh düşürüyormuş.Bende LH 15 fsh 8 az kotu cok kötü yorum yapmadı bana. Peki yazz ilacı ne içinmiş sordunuz mu. ben bugun tedavı ye baslıycam artık ne verecek bılmıyorum
Canım kötü dedi. Adet söktürücü verdi işte. Lh düşmeli vs dedi. Bide kilo problemim var kilo ver dedi. Rabbim bizlerin de kucağını doldursun inşallah. Sende pco musuncanım doktorun ne diyor degerlerine. Allahım hepimize nasip etsin
o zaman pco degilsindir herhalde canımmm
Bana da aynı şeyi söyledi Dr. Yoksa bu ay klomen başlayacaktım. Lh kaç canımBende bugun öğlen gittim doktora pco için. Klomen baslayacagını dusunuyordum istersem baslayavgını söyledş ama önce lh nın dusurulmesının daha iyi olacağını tedavı nın sonuc verecgını söyleyince bende once ıh yi dusurme yoluna gittim bunda ydogum kontrol hapı ile oluyormuş 2 ay kullanıp tekrar degerlere bakarak klomen baslıycam
Canım kötü dedi. Adet söktürücü verdi işte. Lh düşmeli vs dedi. Bide kilo problemim var kilo ver dedi. Rabbim bizlerin de kucağını doldursun inşallah. Sende pco musun
Beni kılo 61 boy 161. LH 15 fsh 8 yarın tekrar yenıkeyecegım tahlılleri. Bakalım kac cıkacak bana mantıklı geldı önce sorunu cözmek, yanı sorun çözülğmce hamıllıkte olacaktır insallah ssenın kac canım kılo boy degerlerevet canım pco luyum ve cok kilom var
Mrb canim kesinlikle kilo ver bana matofin vermisti doktor pkolularin kullandigi seker hapi 65 den 50 kiloya dustum lh 13 den 5 inmis suan gayet iyi dedi doktor ole basladik klmene suan klomen tedavisindeyimCanım kötü dedi. Adet söktürücü verdi işte. Lh düşmeli vs dedi. Bide kilo problemim var kilo ver dedi. Rabbim bizlerin de kucağını doldursun inşallah. Sende pco musun
Aynen bende öyle çokta çabalıyorum ama gitmiyor kilolar maalesefevet canım pco luyum ve cok kilom var
İnşallah bebekle sonuçlanır kuzum. Bana da diaformin diye bir ilaç verdi. Ama bu ilaçlar hakkında hep kötü yorumlar yapılınca ven daha başlamadım. Nasıl peki verdiğin kiloları geri aldın mı tekrar.Mrb canim kesinlikle kilo ver bana matofin vermisti doktor pkolularin kullandigi seker hapi 65 den 50 kiloya dustum lh 13 den 5 inmis suan gayet iyi dedi doktor ole basladik klmene suan klomen tedavisindeyim