- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.101
Pcoda böyle pik olmuyor yumurtlamışsınız değerlendirin muhakkak silikleşmeye başlasa da 1-2 daha ilişki olsunMerhaba kizlar ben de pco luyum malesef.Ovulasyon testi yaptim 13. günüm .bugün testlere bakar misiniz?Dün bukadar koyu değildi.Yumurtlama var mı pcostan mı böyle oluyor?
GUNAYDIN KIZLARR
Pcoda böyle pik olmuyor yumurtlamışsınız değerlendirin muhakkak silikleşmeye başlasa da 1-2 daha ilişki olsun
Günaydın canım
İyi ol da canımnasılsın kuzum.... doğum kontrol hapı kullanıyorum o yuzden adetli degilim
tatlım hıc uzulme nasip cnm bana da demişti doktor bunu
canım bugun nasılsın
Üzülme canım inşallah hayırlı zamanı var elbet riski göze alamazdınBenimde bugün regli başlıyor gösterdi kendini kaldık sonraki aylara 35 gün sürdü döngü olsun bunada şükür
Biraz toparlandim esim kedinkesin beklemeyip tup bebege başlayalım diyor. İlaci biraktim aslinda ama ozellikle dun ve bugun yumurtaliklarimda hafif hafif agri var acaba buyumeye mi devam ediyor? Sizce oyle birsey olabilir mi?
Canım ne kadar süredir uğraşıyorsun direk tüp bebek doğru bir seçim mi çok mu sıkıntılı durumunBüyüyebilir ağrı ondan olabilir aşağı yukarı ne zaman yumurtlaman gerekiyor istersen ovülasyon testiyle dene derim böyle aşılama olmadığında sonraki ay kalan bile çok duydum Rabbim o kadar büyük ki
Canım o ay uygun olmayabilir ama sonra olmayacağı anlamına gelmez tabi siz bilirsiniz eğer beklemek istemiyorsanızilk denemeydi aşılama için bırakalım uygun değil dedi doktor. direkt tüp bebek yapalım diyor.
İyiyim canım sen nasılsınnasılsınız kızlar
İyiyim canım sen nasılsın
Ne oldu canım hayırdırçok yorgun kuzuuu
Ne oldu canım hayırdır
işyerinde canım hergun yorgunluk oluyor tabi ama dun o vakitlerde ustumden araba gecmıs gibiydim
Allah yardımcın olsun canım ya
Amin canımamin kuzum cumlemizinnn
Canım o ay uygun olmayabilir ama sonra olmayacağı anlamına gelmez tabi siz bilirsiniz eğer beklemek istemiyorsanızArı sütünü duydun mu bilmiyorum ama öneririm bende aldım geldiğinde kullanmaya başlayacağım deva olmadığı hiç bir şey yok özellikle kısırlıkta erkeğe ve kadına tüp bebek yapmak isteyenlerinde şifa bulduğu bir şey tüp bebeğinde tutma durumu var çünkü
Eğriçayır sitesinden aldım canım çok iyi bir marka 1 ay kadar arı sütü +bal+ polen karışımından kullanmıştım ama şuanda saf arı sütünü aldım böyle daha iyi gibi geldi diğerinde bal oranı çok arı sütü ve polen %5-7 gibiydi bu sadece arı sütüçok duydum ama hiç denemedim canım. nerden aldın hangi marka bir de nasıl kullandın
teşekkür ederim desteğin için
Eğriçayır sitesinden aldım canım çok iyi bir marka 1 ay kadar arı sütü +bal+ polen karışımından kullanmıştım ama şuanda saf arı sütünü aldım böyle daha iyi gibi geldi diğerinde bal oranı çok arı sütü ve polen %5-7 gibiydi bu sadece arı sütükargoda bugün elime ulaşacak gibi
30 gr ufak kavanozdan aldım canım yarım çay kaşığı kadar yenilecekmiş her gün aç karnına öneriliyor dil altından alıyorsun kılcal damarlardan vücuda emiliyorpeki canım 30g paketten mi aldın ufak ufak paketlenmiş olnlardan mı aldın
30 gr ufak kavanozdan aldım canım yarım çay kaşığı kadar yenilecekmiş her gün aç karnına öneriliyor dil altından alıyorsun kılcal damarlardan vücuda emiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?