Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hsg yı askıya aldım su adet duzeni düzelmeden olmaz bence rahim kalınlasması ıcın. ama ozel bi doktora mı gitsem diyorum

Allah razı olsun canım cevabın için. İçim biraz rahatlıyor sizlerle konuşunca. Ama bazen iyice stres oluyorum. Sakin olmayı öğrenmem lazım...

amin canımmm özel bir doktora mı gitsem diye dusunmeye başladım

bence durumun uygunsa mutlaka özele git. devlet hastanesinde doktorlar yetişemiyor hastalara yoğunluktan. biliyorsun günler saatler bile önemli bu işte...

canım biliyomusun doktora da cok gittim yine basından savıyorlar nerden bulcam dogru duzgun sasırdım

Bende öyleyim canım ya stres bazen yapıyoruz elimizde değil

Merhaba kizlar ben de pco luyum malesef.Ovulasyon testi yaptim 13. günüm .bugün testlere bakar misiniz?Dün bukadar koyu değildi.Yumurtlama var mı pcostan mı böyle oluyor?

Eklentiler

• 20180929_161115.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180929_160426.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kizlar ben de pco luyum malesef.Ovulasyon testi yaptim 13. günüm .bugün testlere bakar misiniz?Dün bukadar koyu değildi.Yumurtlama var mı pcostan mı böyle oluyor?

canım sen degerlendir yine hıc bellı olmuyor

cennetyarim nehirnil111 kizlar asilama olmadi. Tum yumurtalar aynı anda buyumeye baslayinca ohss riski yuzunden birakti doktor.

Cok uzgunum

tatlım hıc uzulme nasip cnm bana da demişti doktor bunu

cennetyarim nehirnil111 kizlar asilama olmadi. Tum yumurtalar aynı anda buyumeye baslayinca ohss riski yuzunden birakti doktor.

Cok uzgunum
Üzülme canım inşallah hayırlı zamanı var elbet riski göze alamazdın Benimde bugün regli başlıyor gösterdi kendini kaldık sonraki aylara 35 gün sürdü döngü olsun bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…