• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg sperm testi yapildi normal hersey. Klomen kullandim 3 ay yumurtaliklarim hic tepki vermiyor. Simdi asilama prosedurune basladik. Ama buyumeleri durdu 13 mm de cakildilar ☹️

İnofolik metformin ve omega kullaniyorum
Güzel tedaviler uygulanmış canım peki kilo durumun nedir karşılık vermemelerinin sebebiyle ilgili doktor bir şey söylüyor mu o_O

doktora gittinmi cnm pcolular için 6 aydan sonra tedavi edilebiliyor
Gittim canım pco engel değil hamileliğe 6 aydan sonra ilaç veriyoruz yumurtlama takibi yapıyoruz dedi hormonlarım iyi anormal bir artış yok çok şükür ben 1-2 ay sonra yine giderim 6 ay doldu diye :KK53:özele gideceğim bu sefer çalışıyorum cumartesi takibi falan yapılır en azından :işsiz:

Gittim canım pco engel değil hamileliğe 6 aydan sonra ilaç veriyoruz yumurtlama takibi yapıyoruz dedi hormonlarım iyi anormal bir artış yok çok şükür ben 1-2 ay sonra yine giderim 6 ay doldu diye :KK53:özele gideceğim bu sefer çalışıyorum cumartesi takibi falan yapılır en azından :işsiz:

bende özel diye düşünmüştüm ama o kadar tahlil vs gibi şeyler oluyor ki bazı durumlarda bu sefer altından kalkamıyorsun

bende özel diye düşünmüştüm ama o kadar tahlil vs gibi şeyler oluyor ki bazı durumlarda bu sefer altından kalkamıyorsun
Devlette yapıp gelebilirsin de diyebilir mesela canım hiç sordun mu ben mesela son testlerimi götüreceğim he illa burada yapacağız derse olmazsın başka çare bakarsın :KK51:çalıştığım için zor durumum cumartesi öğleden sonra gitmeliyim sürekli izin alamam çocuk için uğraştığımı da öğrenmelerini istemiyorum geçen ay aldım mesela 1 ay öncede almıştım sadece yumurtalık muayenesi için dikkat çeker :KK51:

Devlette yapıp gelebilirsin de diyebilir mesela canım hiç sordun mu ben mesela son testlerimi götüreceğim he illa burada yapacağız derse olmazsın başka çare bakarsın :KK51:çalıştığım için zor durumum cumartesi öğleden sonra gitmeliyim sürekli izin alamam çocuk için uğraştığımı da öğrenmelerini istemiyorum geçen ay aldım mesela 1 ay öncede almıştım sadece yumurtalık muayenesi için dikkat çeker :KK51:

evet canım cok haklısın aynen

benimde yumurta sorunum var işte canım klomen le anca 1 tane olmuştu bikere.
şimdide rahim kalınlıgım oldu başka sorunlar çıktı.

Allahım ŞAFİ ismiyle hepimize şifalar versin

Ahh ahhh...

Yarın kontrolüm var. 13mm de çakıldılar en son. Yarın 14-15 mm olduklarını göremezsem eve gidemeden yollarda ağlamaya başlarım yine.. Çok canım sıkılıyor :(

Ahh ahhh...

Yarın kontrolüm var. 13mm de çakıldılar en son. Yarın 14-15 mm olduklarını göremezsem eve gidemeden yollarda ağlamaya başlarım yine.. Çok canım sıkılıyor :KK43:
Ağlamak ne demek canım stres yaptıkça döngü sarsılıyor biz moralimizi yüksek tutacağız inşallah bu ay olmazsa bir daha ki ay o bebek buraya gelecek :KK200:

Ahh ahhh...

Yarın kontrolüm var. 13mm de çakıldılar en son. Yarın 14-15 mm olduklarını göremezsem eve gidemeden yollarda ağlamaya başlarım yine.. Çok canım sıkılıyor :KK43:

canım ağlama sakın. hepimiz aynı durumdayız bak. ben suan bu rahim kalınlıgı sebebiyle yumurtlayamıyorum bile.

ne yaptın bu arada

Ağlamak ne demek canım stres yaptıkça döngü sarsılıyor biz moralimizi yüksek tutacağız inşallah bu ay olmazsa bir daha ki ay o bebek buraya gelecek :KK200:

canım ağlama sakın. hepimiz aynı durumdayız bak. ben suan bu rahim kalınlıgı sebebiyle yumurtlayamıyorum bile.

ne yaptın bu arada

sağolun kızlar ya. öğleden sonra gideceğim bakalım.

sağolun kızlar ya. öğleden sonra gideceğim bakalım.
Bu hastalığın büyük düşmanı moral en son gittiğim doktor öyle söyledi bu engel değil asıl kafaya takarsan strese sıkıntıya girersen o engel dedi :KK200:Olmuyorsa önümüzde aya nasip diyip yeniden başlayacaksın moral bozmadan sonuçta hastalığımız çaresiz değil hatta doktorlara göre sebepsiz kısırlık gibi etkenlere göre çok daha kolay hamile kalabiliriz bir kaç yumurtlama takibi ya da tedaviyle inşallah:KK15:

Bu hastalığın büyük düşmanı moral en son gittiğim doktor öyle söyledi bu engel değil asıl kafaya takarsan strese sıkıntıya girersen o engel dedi :KK200:Olmuyorsa önümüzde aya nasip diyip yeniden başlayacaksın moral bozmadan sonuçta hastalığımız çaresiz değil hatta doktorlara göre sebepsiz kısırlık gibi etkenlere göre çok daha kolay hamile kalabiliriz bir kaç yumurtlama takibi ya da tedaviyle inşallah:KK15:

amin canımmm özel bir doktora mı gitsem diye dusunmeye başladım

amin canımmm özel bir doktora mı gitsem diye dusunmeye başladım
Canım ben 1-2 ay daha deneyeceğim burada bir özel hastaneyi araştırdım doğum yapan arkadaşım var memnunlar ya o kadına ya da bir erkek var yine internette çok memnunlar ona gideceğim :bicak:Testlerimi gösterip duruma bakarız yumurtlama takibi yaptırmam gerekecek bizim için genelde ilaç kullanıp takip yapıyorlar :KK51:Sen ne durumdasın ameliyat için :KK43:

Back