• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben 1-2 ay daha deneyeceğim burada bir özel hastaneyi araştırdım doğum yapan arkadaşım var memnunlar ya o kadına ya da bir erkek var yine internette çok memnunlar ona gideceğim :bicak:Testlerimi gösterip duruma bakarız yumurtlama takibi yaptırmam gerekecek bizim için genelde ilaç kullanıp takip yapıyorlar :KK51:Sen ne durumdasın ameliyat için :KK43:

hsg yı askıya aldım su adet duzeni düzelmeden olmaz bence rahim kalınlasması ıcın. ama ozel bi doktora mı gitsem diyorum

Bu hastalığın büyük düşmanı moral en son gittiğim doktor öyle söyledi bu engel değil asıl kafaya takarsan strese sıkıntıya girersen o engel dedi :KK200:Olmuyorsa önümüzde aya nasip diyip yeniden başlayacaksın moral bozmadan sonuçta hastalığımız çaresiz değil hatta doktorlara göre sebepsiz kısırlık gibi etkenlere göre çok daha kolay hamile kalabiliriz bir kaç yumurtlama takibi ya da tedaviyle inşallah:KK15:

Allah razı olsun canım cevabın için. İçim biraz rahatlıyor sizlerle konuşunca. Ama bazen iyice stres oluyorum. Sakin olmayı öğrenmem lazım...

amin canımmm özel bir doktora mı gitsem diye dusunmeye başladım

bence durumun uygunsa mutlaka özele git. devlet hastanesinde doktorlar yetişemiyor hastalara yoğunluktan. biliyorsun günler saatler bile önemli bu işte...

Allah razı olsun canım cevabın için. İçim biraz rahatlıyor sizlerle konuşunca. Ama bazen iyice stres oluyorum. Sakin olmayı öğrenmem lazım...

bence durumun uygunsa mutlaka özele git. devlet hastanesinde doktorlar yetişemiyor hastalara yoğunluktan. biliyorsun günler saatler bile önemli bu işte...

canım biliyomusun doktora da cok gittim yine basından savıyorlar nerden bulcam dogru duzgun sasırdım

Bende öyleyim canım ya stres bazen yapıyoruz elimizde değil :KK51:

Merhaba kizlar ben de pco luyum malesef.Ovulasyon testi yaptim 13. günüm .bugün testlere bakar misiniz?Dün bukadar koyu değildi.Yumurtlama var mı pcostan mı böyle oluyor?

Eklentiler

• 20180929_161115.jpg
    20180929_161115.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180929_160426.jpg
    20180929_160426.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba kizlar ben de pco luyum malesef.Ovulasyon testi yaptim 13. günüm .bugün testlere bakar misiniz?Dün bukadar koyu değildi.Yumurtlama var mı pcostan mı böyle oluyor?

canım sen degerlendir yine hıc bellı olmuyor

cennetyarim cennetyarim nehirnil111 nehirnil111 kizlar ☹️ asilama olmadi. Tum yumurtalar aynı anda buyumeye baslayinca ohss riski yuzunden birakti doktor.

Cok uzgunum ☹️

tatlım hıc uzulme nasip cnm bana da demişti doktor bunu

cennetyarim cennetyarim nehirnil111 nehirnil111 kizlar ☹️ asilama olmadi. Tum yumurtalar aynı anda buyumeye baslayinca ohss riski yuzunden birakti doktor.

Cok uzgunum ☹️
Üzülme canım inşallah hayırlı zamanı var elbet riski göze alamazdın :KK200:Benimde bugün regli başlıyor gösterdi kendini kaldık sonraki aylara :KK51:35 gün sürdü döngü olsun bunada şükür :dua:

Back