- 12 Eylül 2018
- 51
- 44
- 3
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.061
Güzel tedaviler uygulanmış canım peki kilo durumun nedir karşılık vermemelerinin sebebiyle ilgili doktor bir şey söylüyor muHsg sperm testi yapildi normal hersey. Klomen kullandim 3 ay yumurtaliklarim hic tepki vermiyor. Simdi asilama prosedurune basladik. Ama buyumeleri durdu 13 mm de cakildilar
İnofolik metformin ve omega kullaniyorum
Rabbim şifa versin canım benimbenimde yumurta sorunum var işte canım klomen le anca 1 tane olmuştu bikere.
şimdide rahim kalınlıgım oldu başka sorunlar çıktı.
Allahım ŞAFİ ismiyle hepimize şifalar versin
Rabbim şifa versin canım benim
Gerçekten çok zor kuzum iyileş hayırlısıyla normale dön de bebeginizin de bir vakti vardır inşallahkuzum adetimi ancak ilaçla kesiyoruz ne olacak böyle bilmiyorum ilişkiye dahi giremiyoruz
Gerçekten çok zor kuzum iyileş hayırlısıyla normale dön de bebeginizin de bir vakti vardır inşallahameliyat olayına karar verebildin mi
Aynen canım önce sağlık sonra bakarsınızcanım ben su rahim kalınlıgı olayını bence çözmeliyim önce gibime geliyor bekleyecegim yani
Aynen canım önce sağlık sonra bakarsınızBende de hiç belirti yok sanırım bu ay da tutmadı regliye 5 gün kaldı
Yok canım benim denemem daha 3.aydı çok erken farkındayımsmdi 2 yılda senin oldu dimi cnm
Yok canım benim denemem daha 3.aydı çok erken farkındayım
Gittim canım pco engel değil hamileliğe 6 aydan sonra ilaç veriyoruz yumurtlama takibi yapıyoruz dedi hormonlarım iyi anormal bir artış yok çok şükür ben 1-2 ay sonra yine giderim 6 ay doldu diyedoktora gittinmi cnm pcolular için 6 aydan sonra tedavi edilebiliyor
Gittim canım pco engel değil hamileliğe 6 aydan sonra ilaç veriyoruz yumurtlama takibi yapıyoruz dedi hormonlarım iyi anormal bir artış yok çok şükür ben 1-2 ay sonra yine giderim 6 ay doldu diyeözele gideceğim bu sefer çalışıyorum cumartesi takibi falan yapılır en azından
Devlette yapıp gelebilirsin de diyebilir mesela canım hiç sordun mu ben mesela son testlerimi götüreceğim he illa burada yapacağız derse olmazsın başka çare bakarsınbende özel diye düşünmüştüm ama o kadar tahlil vs gibi şeyler oluyor ki bazı durumlarda bu sefer altından kalkamıyorsun
Devlette yapıp gelebilirsin de diyebilir mesela canım hiç sordun mu ben mesela son testlerimi götüreceğim he illa burada yapacağız derse olmazsın başka çare bakarsınçalıştığım için zor durumum cumartesi öğleden sonra gitmeliyim sürekli izin alamam çocuk için uğraştığımı da öğrenmelerini istemiyorum geçen ay aldım mesela 1 ay öncede almıştım sadece yumurtalık muayenesi için dikkat çeker
benimde yumurta sorunum var işte canım klomen le anca 1 tane olmuştu bikere.
şimdide rahim kalınlıgım oldu başka sorunlar çıktı.
Allahım ŞAFİ ismiyle hepimize şifalar versin
Ağlamak ne demek canım stres yaptıkça döngü sarsılıyor biz moralimizi yüksek tutacağız inşallah bu ay olmazsa bir daha ki ay o bebek buraya gelecekAhh ahhh...
Yarın kontrolüm var. 13mm de çakıldılar en son. Yarın 14-15 mm olduklarını göremezsem eve gidemeden yollarda ağlamaya başlarım yine.. Çok canım sıkılıyor
Ahh ahhh...
Yarın kontrolüm var. 13mm de çakıldılar en son. Yarın 14-15 mm olduklarını göremezsem eve gidemeden yollarda ağlamaya başlarım yine.. Çok canım sıkılıyor
Ağlamak ne demek canım stres yaptıkça döngü sarsılıyor biz moralimizi yüksek tutacağız inşallah bu ay olmazsa bir daha ki ay o bebek buraya gelecek
canım ağlama sakın. hepimiz aynı durumdayız bak. ben suan bu rahim kalınlıgı sebebiyle yumurtlayamıyorum bile.
ne yaptın bu arada
Bu hastalığın büyük düşmanı moral en son gittiğim doktor öyle söyledi bu engel değil asıl kafaya takarsan strese sıkıntıya girersen o engel dedisağolun kızlar ya. öğleden sonra gideceğim bakalım.
Bu hastalığın büyük düşmanı moral en son gittiğim doktor öyle söyledi bu engel değil asıl kafaya takarsan strese sıkıntıya girersen o engel dediOlmuyorsa önümüzde aya nasip diyip yeniden başlayacaksın moral bozmadan sonuçta hastalığımız çaresiz değil hatta doktorlara göre sebepsiz kısırlık gibi etkenlere göre çok daha kolay hamile kalabiliriz bir kaç yumurtlama takibi ya da tedaviyle inşallah
Canım ben 1-2 ay daha deneyeceğim burada bir özel hastaneyi araştırdım doğum yapan arkadaşım var memnunlar ya o kadına ya da bir erkek var yine internette çok memnunlar ona gideceğimamin canımmm özel bir doktora mı gitsem diye dusunmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?