- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.041
Kızlar tüpler açık mı kapalı mı biz anlayamayız değil mi ?
Merhaba hayir bizim anlabilecegimiz bisey degil ben gecen ay hsg yani rahim filmi cektirdim tuplere baktilar anesteziyle oldum coksukur acik cikti cnm
Ben özelde yaptirdim 800 tl verdim cnm anestezili oldu valla beni hazirladilar igneyi vurdular nezaman baslicaksiniz dedigimi hatirliyom sonra uyumusum uyandigimda iyi cabuk uyandin dediler hicbisey anlamiyorsun sadece uyandigimda kanama ve adet agrisi gibi oldu 3 gun surdu oda yapilan islemden kaynakli sonra geciyo yaptir kurtul bian once erteleme cnmHayır canım hsg lazim
Canim ben de olacağım anestezi ile ne kadar tuttu bir de ne kdr. Sürdü ayilman falan
Ben anestezi almadım devlette oldum ama çok ağrım oldu yapılırken öleceğim sandım. Tüpler açık herşey normal çıktı. Ki benim ağrı eşiğim yüksektir. Bence kesinlikle anesteziyi olun.Ben özelde yaptirdim 800 tl verdim cnm anestezili oldu valla beni hazirladilar igneyi vurdular nezaman baslicaksiniz dedigimi hatirliyom sonra uyumusum uyandigimda iyi cabuk uyandin dediler hicbisey anlamiyorsun sadece uyandigimda kanama ve adet agrisi gibi oldu 3 gun surdu oda yapilan islemden kaynakli sonra geciyo yaptir kurtul bian once erteleme cnm
Ben özelde yaptirdim 800 tl verdim cnm anestezili oldu valla beni hazirladilar igneyi vurdular nezaman baslicaksiniz dedigimi hatirliyom sonra uyumusum uyandigimda iyi cabuk uyandin dediler hicbisey anlamiyorsun sadece uyandigimda kanama ve adet agrisi gibi oldu 3 gun surdu oda yapilan islemden kaynakli sonra geciyo yaptir kurtul bian once erteleme cnm
Ben anestezi almadım devlette oldum ama çok ağrım oldu yapılırken öleceğim sandım. Tüpler açık herşey normal çıktı. Ki benim ağrı eşiğim yüksektir. Bence kesinlikle anesteziyi olun.
anladım canım ben 650 ye biyer buldum bize yakın bakalım yaptırıcam nasipse. agrın ve kanaman cok sıddetli miydi
canım gecmıs olsun bazılarının da hıc agrısı olmuyormus bende sasırdım
Canim ben uyandigimda sanki adet olmusum gibi bi agri vardi aynisiydi sadece kanamam ogun baya coktu adetten faxlazdi ama sonraku gunlerde axaldi ve bitti anestezili yaptir ve korkma sen uyuyosun zaten hicbisey gormuyon duymuyosunanladım canım ben 650 ye biyer buldum bize yakın bakalım yaptırıcam nasipse. agrın ve kanaman cok sıddetli miydi
canım gecmıs olsun bazılarının da hıc agrısı olmuyormus bende sasırdım
Benimde hiç ağrı olmadı. Zaten 2 ayda bir adet görüyorum. Bir önceki adette 3. Gün basit kist çıktı. Dr gel takip yapalım dedi. 10. Gün gittim kist yoktu. Büyüyen folikülde olmadığı için doğal takibi de iptal etti. Bu süre içinde çörek otu yağı içmiştim. Ona bağladım bende. Sonra adet göremeyince adetimin 35. Günü tarlusal başladım. Bittikten 14 gün sonra adet gördüm. Dr a deyince Bhcg baktı. Sonra üst aldı. Al bana Hemorajik kist. Şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
Canim ben uyandigimda sanki adet olmusum gibi bi agri vardi aynisiydi sadece kanamam ogun baya coktu adetten faxlazdi ama sonraku gunlerde axaldi ve bitti anestezili yaptir ve korkma sen uyuyosun zaten hicbisey gormuyon duymuyosun
Evet cnm adet bittikten 2 gun sonra cektirdimbende de yasmin dogum kontrol hapı verdiler canım kist için
adetten hemen sonra cekiliyor degilmi canım
Evet cnm adet bittikten 2 gun sonra cektirdim
Evet o islem yapildigi icin oluyo sonucta basincla ilaci tuplere gonderiyolar normalyine de üzerine kanama oldu yani anladım canım
Evet o islem yapildigi icin oluyo sonucta basincla ilaci tuplere gonderiyolar normal
uzun degil cnm 5 de girdim ben 5bucukta ciktim hastaneden ama islem 15 dk surmustur tahminimsağol cnm toplamda hastaner de kac saat geciriyoruz
uzun degil cnm 5 de girdim ben 5bucukta ciktim hastaneden ama islem 15 dk surmustur tahminim
Canım herkeste belirtiler farklı olabilir genelde kasıklarda ağrı gösteriyor ama olmayabilir de her bünye farklı kendine stres yaratmaKızlar selam. Ben de maalesef PCO'luyum :/
şu an yumurtlama iğnesi yapılıyor. İki gün önce 13mm oldu yumurtalarım. Bugün tekrar kontrol var. Eğer 18-20 mm civarı olursa aşılama yapılacak. Yaptıranlardan akıl istiyorum. Hiç ağrım sızım yok. Normalde büyüyünce ağrıması gerekmiyor mu bir tek göğüslerimde sızlama var o kadar.
Canım herkeste belirtiler farklı olabilir genelde kasıklarda ağrı gösteriyor ama olmayabilir de her bünye farklı kendine stres yaratma
Tedavi ne uyguladın peki canım bu zamana kadar ? folik asit kullanıyorsan inofolic combi öneririm oda yumurtlama tetikleyiciElimde degil iki yildir korunmuyoruz. Olmuyor. Simdi de nazlaniyor yumurtalar
Elimde degil iki yildir korunmuyoruz. Olmuyor. Simdi de nazlaniyor yumurtalar
Tedavi ne uyguladın peki canım bu zamana kadar ? folik asit kullanıyorsan inofolic combi öneririm oda yumurtlama tetikleyici
canım hoşgeldin sen ne gibi asamalardan gectin adet düzenin vs nasıl
Hsg sperm testi yapildi normal hersey. Klomen kullandim 3 ay yumurtaliklarim hic tepki vermiyor. Simdi asilama prosedurune basladik. Ama buyumeleri durdu 13 mm de cakildilar
İnofolik metformin ve omega kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?