- 12 Eylül 2018
- 51
- 44
- 3
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.021
Pcoda genelde gecikme oluyor yumurtlamada ama kişiden kişiye değişir bende 15-16.günde bazen daha geç oluyor tam pik görmedim bu aya kadar da hiç o yüzden kasık ağrısı ya da akıntı gördüğün an riske atma ama 11.12.günden de yapmaya başlayabilirsin. Soğan kürünü 10 gün kullandım regli bitti 2.gün başladım normalde 7.günde başlanıyormuş ama yumurtlamaya denk gelsin istemedim bir de 15 gün yapılıyor normalde ama yumurtlama haftasına girdim diye bıraktım inşallah şifa olmuşturKaç gün yaptin cnm soğan kürünü birde merak ettigim sey doktor pko var dediya adet bitiminemi baslasam ovulasyona yumurtlama önce felan olurmu
Canım Rabbim şifa versin ya inşallah normale döner regli düzenin bildiğin için temizlenmiş ya inşallah kistleri de atmışsındır düzene girer girmez hamile kalırsınbende regl mi bitiremiyorum 2 aydır dogum kontrol hapı veriyorlar reglim kesiliyor ılac bitince yine oluyorum ilişki dahi deniyemiyoruz. gecen ay 21 gün bitmeden adet gördüm oda ilaçla kesildi. simdi de kist de cıkmıs yine. polikistik over de var
Geçmiş olsun. Bir çözüm sunmuyor mu doktorlar?
Umudunu kaybetme lütfen Allah istedikten sonra her şey mümkünEvet hak veriyorum sana insan üzülüyor , sorguluyor . Ama bu da geçecek ve Rabbim bize de anne olmayı nasip edecek
Canım Rabbim şifa versin ya inşallah normale döner regli düzenin bildiğin için temizlenmiş ya inşallah kistleri de atmışsındır düzene girer girmez hamile kalırsın
Pcoda genelde gecikme oluyor yumurtlamada ama kişiden kişiye değişir bende 15-16.günde bazen daha geç oluyor tam pik görmedim bu aya kadar da hiç o yüzden kasık ağrısı ya da akıntı gördüğün an riske atma ama 11.12.günden de yapmaya başlayabilirsin. Soğan kürünü 10 gün kullandım regli bitti 2.gün başladım normalde 7.günde başlanıyormuş ama yumurtlamaya denk gelsin istemedim bir de 15 gün yapılıyor normalde ama yumurtlama haftasına girdim diye bıraktım inşallah şifa olmuşturİnofolic combi folik asitini söyledim mi hatırlamıyorum kesinlikle onu kullanmalısın bizim için olan bir folik asit o
pcolu değilim ama pcolu bi bayanın ilk ayında hamile kaldığını okudum. bal tarçın çörek otunu yapmış. sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı birde akşam yemiş. Belki vesile olurum size dua edersiniz bana da
Yasmini bıraktığına kanaman başlıyor diye biliyorum ara versen bile kardeşime öyle yapmıştı ama doktor verdiyse vardır bir bildiği 1 ay düzenli kullanıyorsundur zaten normale dönmesi gerekircanım işte ona üzülüyorum bisey demiyorlar
kuzum hamd olsun asla sorgulamıyorum Rabbim ne derse o. kızıyorum kendime sadece kilom etkiliyor diye
amin canımmm yasmin verdi doktor işte
Haziranda düşük yaptim cnm ozaman doktor vermisti hala kullaniyorum
Ibrahim saracoglu regl bitsin 2 gün sonra baslayin diyor bende öyle yapicam senin günün nekadar kaldi nezaman regl oluyorsun ins tutmuştur kuzum :) bende n11den labaquick ovulasyon aldim onu cok önerdiler
Hadi hayirlisi cnm güzel haberler verirsin bizeBende onu kullanıyorum gitti gidiyordan almıştım harika bir testAmin inşallah nasip artık geleceği zamanı biliyordur elbet Takvimim normalde 1 Ekimde olmamı söylüyor ama pco olduğumdan işler değişiyor
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz hep buraya canımHadi hayirlisi cnm güzel haberler verirsin bize
Çok teşekkür ederimpcolu değilim ama pcolu bi bayanın ilk ayında hamile kaldığını okudum. bal tarçın çörek otunu yapmış. sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı birde akşam yemiş. Belki vesile olurum size dua edersiniz bana da
senden de canım allah arattırmasın hayırlısıyla tez vakitte gelsin bebeklerinizAllah razı olsun tatlımm
Ne demek rabbim vesile etsin canım. Bende gördüklerime illaki dua ediyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallahÇok teşekkür ederimkuzum dualarımdasın
kızlar mrb 103 sayfa olunca okumadım eski sayfaları.pco varmış bendede geçen hafta öğrendim.adet düzensizliğim başladı son 6 7 aydır çok düzensiz oldu.önceden en fazla bi hafta 10 gün gecikirdi.kilo vermem lazım ama çok yavaş veriyorum.bebek istiyoruz 1 yıldır olmadı. eşiminde test sonuçları problemli.glikofen verdi doktorum ona başladım.tarlusala başladım dün bitti.3 kutu tarlusal kullancaksın dedi doktorum ayda 1 kutu.2 ay sonra yine kontrole gel dedi.gelene kadarda kilo vermeye gayret et dedi.napcaz bilmiyorum.
inşallah kilo verebilirizcanım aynen bende hem kiloluyum hem pcolu mutlaka kilo vermem lazım
inşallah kilo verebiliriz
Klomen başlamak için Dr gittim. Geçen ay olduğu gibi bu ayda kist var. Yine bu ay başlayamadım. Doğum kontrol hapı verdi Dr. Kullan adet gör gel dedi. Hemorajik kistmiş. Herhalde başlayamayacağım ben bu tedaviye
Yumurta hücresi folikülden çıkıp tüpe varamıyor. İleride kaldığıniçin içe kanıyor kist olarak kalıyoramin canımmm mutlaka vermemiz lazım
bana da aynen öyle oldu canım hemorajik ne demek
Merhaba hayir bizim anlabilecegimiz bisey degil ben gecen ay hsg yani rahim filmi cektirdim tuplere baktilar anesteziyle oldum coksukur acik cikti cnmKızlar tüpler açık mı kapalı mı biz anlayamayız değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?