• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
stres yapma benim yaptıgım gibi hep adetimi geciktirdim sanki bi acayip oldu kuzum

Evet malesef stres en büyük dusman bize . Ama nedense sakinim ya geçen ay aglayacaktim nerdeyse belirsizlikten Cunku geçen ay agrilarim da çoktu. Şimdi sukur ağrım sizim yok. Beklemek daha kolay geliyor bu ay ☺️

Evet malesef stres en büyük dusman bize . Ama nedense sakinim ya geçen ay aglayacaktim nerdeyse belirsizlikten Cunku geçen ay agrilarim da çoktu. Şimdi sukur ağrım sizim yok. Beklemek daha kolay geliyor bu ay ☺️

aynen kuzum aslında agrı da olsa sızı da olsa anlam yuklememız lazım onemli olan bu biz herseye o mu bu mu ondan mıdır bundan mıdır yapıyoruz

Evet işte. Kendimizi dinlemeyi bir bırakabilmek iyi olacak canım

evet cnm bu arada asırı kanamam var korkmaya basladım artık bugun 13. gün

Ben de erken gebelik testi yaptın kızlar dayanamayip negatif:110:

canım hayırlısı olsun klomen falan o asamaya geldin mi

Yok canım son olarak doktora gittiğimde pko falan yok dedi rahîm kendini gebeliğe hazırlamış bu ay hamile kalabilirsin dedi

gözün aydın cnm

5 7 gün arası var canım iğnenin 10. Gunuydu.
Canım buralardan okuduğum kadarıyla iğnenin 15.günü en net sonucu gorursun. Zaten bes gun sonra da batmış. Çok erken daha. Benim de dün negatif çıkan testim bugün gölge şeklinde pozitif dusundurecek bir şekilde çıktı. Ben de bugün yarın regl bekliyordum. Gerçi hala gelebilir. Çünkü test beni çok arada bıraktı
IMG_20180826_093247.jpg

Canım buralardan okuduğum kadarıyla iğnenin 15.günü en net sonucu gorursun. Zaten bes gun sonra da batmış. Çok erken daha. Benim de dün negatif çıkan testim bugün gölge şeklinde pozitif dusundurecek bir şekilde çıktı. Ben de bugün yarın regl bekliyordum. Gerçi hala gelebilir. Çünkü test beni çok arada bıraktı Eki Görüntüle 2182415
Bugün yeniden mi yaptın yoksa bekleyen test miydi canım. Hayırlısı bakalim günlük yapcam yine çarşambaya kadar. Çarşamba kan vericem sonra bir şey yoksa birdahaki ay için tekrardan doktora giderim

Bugün yeniden mi yaptın yoksa bekleyen test miydi canım. Hayırlısı bakalim günlük yapcam yine çarşambaya kadar. Çarşamba kan vericem sonra bir şey yoksa birdahaki ay için tekrardan doktora giderim

Bugün dayanamayıp yeniden yaptım canım. İnşallah gönlüne göre olan o guzel haberi çok yakında duyarsin. Carsamba günü 13.gunun oluyor değil mi bence varsa o zaman kanda çıkar inşallah .

Back