- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Saglik olsun. Önümüzdeki aylardan birinde istediğin haberi hayirli ise alırsın inşallah.bende regl oldm bgn
kismet artikSaglik olsun. Önümüzdeki aylardan birinde istediğin haberi hayirli ise alırsın inşallah.
Döngün gecikmeden başlamış oldu canım inşallah bu aya nasip olurkızlar gebe kalmadıgıma cok uzuldum dun ama sonunda hamd olsun bugun kendiliginden adet oldum 36, günümde bunada binlerce hamd olsun çoook şükür
Döngün gecikmeden başlamış oldu canım inşallah bu aya nasip olur
Allah Allah yerleşme tarzı bir şey mi acabatatlım cok enteresan kana donusmuyor kahverengi sarı kaldı öyle sökülemiyor
Allah Allah yerleşme tarzı bir şey mi acabaDur bakalım sökülecek mi bugün
Dur bakalım bugün sökülür o halde eğer sökülmezse git hem muayene de olursunCanim test yaptım kan tahlili negatif hamile değilim ne yapsam doktora gideyim batı yarın diyorum
cennetyarim canım az önce çok ilginç bir şey oldu akıntım geldi yumurtlama akıntısı galiba afedersin kıvamlı olan işte yanımda test vardı ovülasyon lavaboya gittiğim için 4 saat sonra tekrar gidip bakacağım bakalım geç mi yumurtladım bu kadar geç olur mu
Ya geç yumurtladım ya da soğuk algınlığı falan herhalde bu ay akıntıyı görmemiştim o yüzden yumurtlamadığıma emin gibiydim net olmasa da ovülasyonlar tam pik olmadı olmaya yakındılar sonra silindiler bakalım 5 buçuk gibi yapacağım ama sabah ki kadar doğru yanıt vermez yarın sabah tekrar yaparım regliye bu kadar yakın olursa işim iş 44 günde anca regli olmuş olurum geç yumurtladığım içinAy bizim.durumlar çok ilginç
Ya geç yumurtladım ya da soğuk algınlığı falan herhalde bu ay akıntıyı görmemiştim o yüzden yumurtlamadığıma emin gibiydim net olmasa da ovülasyonlar tam pik olmadı olmaya yakındılar sonra silindiler bakalım 5 buçuk gibi yapacağım ama sabah ki kadar doğru yanıt vermez yarın sabah tekrar yaparım regliye bu kadar yakın olursa işim iş 44 günde anca regli olmuş olurum geç yumurtladığım için
cennetyarim canım az önce çok ilginç bir şey oldu akıntım geldi yumurtlama akıntısı galiba afedersin kıvamlı olan işte yanımda test vardı ovülasyon lavaboya gittiğim için 4 saat sonra tekrar gidip bakacağım bakalım geç mi yumurtladım bu kadar geç olur mu
Selam kızlar bugün hormon testi için gittim bide kist geçmiş mi diye kist daha geçmemiş kist geçmediği içinde doktorum hormon testi yapmadı bidaha ki adetin de yapalım dedi kızlar bide bu ay gebelik düşünme doğum kontrol hapı kullan yazayım dedi kist için ben şimdi bu hapı kullanmasam soğan kürü yapsam düzenli işe yarar mı kızlar akıl verir misiniz valla stres e girdim iyice sürekli bişi çıkıyor ya
Evet aslında bayrama denk gelmemesi bir yandan sevindirir beni ama işte hormonların bozulduğunu işaret eder kısır döngü gibiBak bide regl olmamak da var
Canım tuhaftır ki bende de aynu durum söz konusu. Ovulasyon testlerinin pozitif gösterdiği gunlerde kasık agrim vardı ama o bahsedilen akıntı yoktu. Daha ziyade süt gibi akıntım oldu o günlerde. Şimdi ise bahsettiğin akintilar başladı. Anlamadım ben de senin gibi neler oldugunu
Evet aslında bayrama denk gelmemesi bir yandan sevindirir beni ama işte hormonların bozulduğunu işaret eder kısır döngü gibi
Bende bu ay akıntı olmadı hiç umutlanmadım da çünkü ovülasyon testlerim tam pik olmamıştı dedim yumurtlamıyorum ama şimdi bu akıntıyı görünce tam yumurta beyazı kıvamında çünkü şaşırdım bakalım birazdan test yapacağım ama sabah yapmadığım için yanıltacaktır beni neyse soğuk falan aldım diyorum ya da geç yumurtluyoruz buda geç regli demek benim için
Selam kızlar bugün hormon testi için gittim bide kist geçmiş mi diye kist daha geçmemiş kist geçmediği içinde doktorum hormon testi yapmadı bidaha ki adetin de yapalım dedi kızlar bide bu ay gebelik düşünme doğum kontrol hapı kullan yazayım dedi kist için ben şimdi bu hapı kullanmasam soğan kürü yapsam düzenli işe yarar mı kızlar akıl verir misiniz valla stres e girdim iyice sürekli bişi çıkıyor ya
Dogal yollari bir denemek istiyorum dersen soğan kürünü deneyebilirsin. İse yaramadigini dusunursen de bir dahaki ay kontrol hapıni kullanabilirsin ama bu sana bir ay daha fazla zamana mâl olur. Bir de soğan kuru ile dkh ayni anda kullanılıyor mu onu bir arastir istersen. Yine de kendin için en doğru kararı kendin ver canim.
Oda var bu yumurtladığın anlamına gelse de belli bir olgunluğa ulaşmış mı oluyor bir de çatlıyor mu öylesine sönüyor mu oda var var da var yaniY
Yumurtan catlasin da varsın gec olsun.
Oda var bu yumurtladığın anlamına gelse de belli bir olgunluğa ulaşmış mı oluyor bir de çatlıyor mu öylesine sönüyor mu oda var var da var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?