- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Canim 2.5 ay deil 2.5 sene
Kızlar kam verdim sonucunu bekliyorum 50 dk falan kaldi
Ben bile heyecanlandım şu anda. Allah seni memnun etsin insallah
Değilim yine hamile degilim
Hiç üzülme. Hamile değilsen hayrlisi bu demekki. Benim bir evladım var. Rabbim hic aratmadi. Ama imtihanimiz büyük. Doğumda doktor ihmali sonucu ömur boyu bana bağımlı hale geldi evladim. Anlayacagin ne oluyorsa bir hayr var o işte buna inan ve güven.
Evladın da hayırlısı makbul. Belki Allah bu sekilde seni daha büyük bir sıkıntıdan koruyordur. Ya da sana daha guzelini verecektir ama bekletiyordur. Sabret demesi kolay ama sabretmesi zor biliyorum. Ama isimizi Allah'a teslim ekmekten daha ötesi yok.
Canim inan bunları kendime söyleyip duruyorum uzuldugume suan ağladığıma da kızıyorum .
Canim inan bunları kendime söyleyip duruyorum uzuldugume suan ağladığıma da kızıyorum .
Can'ım sıkma canını hepimizin durumu aynı hepimiz oldun diye çabalıyoruz rabbim nasip eder inşallah yakın Zaman da böyle üzülürsen olmaz stres yapma kendi haline bırak bide bakalım bende artık öyle yapıcam bak sıkma canını inşallah en tez Zaman da kavuşursun Can'ım benim
kızlar gebe kalmadıgıma cok uzuldum dun ama sonunda hamd olsun bugun kendiliginden adet oldum 36, günümde bunada binlerce hamd olsun çoook şükür
Çok şükür canim. Kendiliginden adet olman da büyük nimet. En son doktora gecikme nedeniyle gitmiştim akşamında regl olmuştum. Ertesi gün tahlil sonuclari icin tekrar gittiğimde doktor kendiligimden regl olmamı çok olumlu karsilamisti. Olmasaydım sokturucu verecekti.
tam da benimde öyle canım yarın gidecektim bende doktora söktürücü için hamd olsun kendiliginden oldum
Moral bozmak yok. Her sey olmasi gerektigi icin oluyor sonuçta. Hayirlisi ise insallah Rabbim bizi evlatla sevindirecektir. Regl döneminde kendini rahatlat ki yeni yumurtalar güzel guzel büyüsünler
amin canım amin adetin 3. günü yine doktora gidiosn klomen baslıyor
Denemelere daha yeni başladığım icin öncelikle doğal kurleri denemek istiyorum canım. Birkaç ay daha sonuç alamazsam o zaman ilac tedavisine gecmek istiyorum. Bu ay soğan kuru yaptim. Regl olursam diğer ay da testere dişli aslan pençesi kürü yapacağım inşallah. Hormonları düzenliyormuş. Ama her şeyin basi moral. Stres oldugu surece her şey daha zor oluyor malesef
Denemelere daha yeni başladığım icin öncelikle doğal kurleri denemek istiyorum canım. Birkaç ay daha sonuç alamazsam o zaman ilac tedavisine gecmek istiyorum. Bu ay soğan kuru yaptim. Regl olursam diğer ay da testere dişli aslan pençesi kürü yapacağım inşallah. Hormonları düzenliyormuş. Ama her şeyin basi moral. Stres oldugu surece her şey daha zor oluyor malesef
kuzum adetim sarı akıntı böyle kahverengi akıntı ile baslıyo da hala kırmızı olmadı sence normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?