• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Horminlar stresten cok etkileniyor. Daha bugun Saraçoğlu ndan dinlendim. Ben de cok stresli bir dönemden daha yeni çıktım. O yuzden sabırla bekleyecegim inşallah. Beklerken de elimden gelenleri yapmaya calisiyorum. İnsallah ben de bu ay hormon testi yaptırmak istiyorum. En son doktor sadece pco oldugumu soyledi. Ne tahlil sonuclarimi verdi ne çatlama sorunum var mı ona baktı ne de yumurtaları detatli inceledi. Daha dogrusu bana ayeintili bilgi vermedi. Bu kez gidersem ayrintilu soracağım her şeyi inşallah

Doktor değiştirip başka doktora git bide istersen bende bugüne kadar gittim devlet e bir kere gittim oda bana kalkmış dalga geçer gibi sigara içiyom mu bırak sigarayı sigara içersen olmaz gibisine dalga geçer gibi tersler gibi cevap verdi iltap var dedi fitil verdi yolladı bida devlete gitmemeye karar verdim o yüzden şimdi özele gidiyorum ve çok güzel ilgileniyor özeline de gittim hiç biri istememişti hormon tahlili falan folik ast verip yolladılar bir problem yok gayet sağlıklı yumurtalıkların falan gibisine söylemişlerdi ama inşallah bu doktor uğurlu gelir

Horminlar stresten cok etkileniyor. Daha bugun Saraçoğlu ndan dinlendim. Ben de cok stresli bir dönemden daha yeni çıktım. O yuzden sabırla bekleyecegim inşallah. Beklerken de elimden gelenleri yapmaya calisiyorum. İnsallah ben de bu ay hormon testi yaptırmak istiyorum. En son doktor sadece pco oldugumu soyledi. Ne tahlil sonuclarimi verdi ne çatlama sorunum var mı ona baktı ne de yumurtaları detatli inceledi. Daha dogrusu bana ayeintili bilgi vermedi. Bu kez gidersem ayrintilu soracağım her şeyi inşallah

Bende sen gibiyim aynı bende çok stresliyim herşeye stres yapıyorum o yüzden zayıfladım bile 56 dan 50 ye düştüm diyetisyene gidiyorum kilo almak için halbu ki stres yapıcam bişey de yok ama işte bazen eşime kızıyorum çocuk mevzusuna takıyorum ufak şeyleri stres yapar haline geldim artık

Birde ailemden uzaktayım ben ister istemez olduğum yerde tanıdığım çok kimse yok oturup kalkacak dertleşecek bazen de kendimi yanlız hissediyorum arada ailem geliyor ama her zaman değil tabi yanlız da olunca kimseyle paylaşamıyorsun bide böyle mevzuyu da kimseye açamıyorsun zaten yada başk problemlerini öyle olunca kendimi strese sokup böyle zarar veriyorum işte zayflayarak

Doktor değiştirip başka doktora git bide istersen bende bugüne kadar gittim devlet e bir kere gittim oda bana kalkmış dalga geçer gibi sigara içiyom mu bırak sigarayı sigara içersen olmaz gibisine dalga geçer gibi tersler gibi cevap verdi iltap var dedi fitil verdi yolladı bida devlete gitmemeye karar verdim o yüzden şimdi özele gidiyorum ve çok güzel ilgileniyor özeline de gittim hiç biri istememişti hormon tahlili falan folik ast verip yolladılar bir problem yok gayet sağlıklı yumurtalıkların falan gibisine söylemişlerdi ama inşallah bu doktor uğurlu gelir

İnşallah canım benim de iyi bir doktora ihtiyacim var. Yumurtalıklarım tembelmiş benim. Ve muhtemelen lh hormonum da olması gerekenden cok yuksek. Çünkü yaptığım butun ovulasyon testlerinde ikinci çizgi net çıkıyor. Bunun icin testere diald aslan pençesi kürünü uygulayacağım inşallah.

İnşallah canım benim de iyi bir doktora ihtiyacim var. Yumurtalıklarım tembelmiş benim. Ve muhtemelen lh hormonum da olması gerekenden cok yuksek. Çünkü yaptığım butun ovulasyon testlerinde ikinci çizgi net çıkıyor. Bunun icin testere diald aslan pençesi kürünü uygulayacağım inşallah.

İnşallah yakın Zaman'da sende sonuç alırsın Can'ım

Bende sen gibiyim aynı bende çok stresliyim herşeye stres yapıyorum o yüzden zayıfladım bile 56 dan 50 ye düştüm diyetisyene gidiyorum kilo almak için halbu ki stres yapıcam bişey de yok ama işte bazen eşime kızıyorum çocuk mevzusuna takıyorum ufak şeyleri stres yapar haline geldim artık

Halbuki stres her anlamda bize cok zarar veriyor. Bir şekilde kendimizi rahat ettirmemiz lazım. Su arayışımizin bile baslica sebeplerinden biri stres.

Evet öyle de eğer bir yolunu bulursan stresten kurtulmanın bana da söyle

Bulabildigim en iyi yol Allah'a gercek anlamda guvenmeye çalışmak. O ne yaparsa mutlaka bir hayır vardir ama malesef bizler isteklerimiz konusunda sabırsız davranıp Allah'ın bilgisi dahilinde olan konulara müdahale ediyoruz. Halbuki elimizden geleni yapip teslim olmamız lazim. Bu da bizim için çoğu zaman zor bir iş

Aynen kendimi ev işlerine veriyorum cnm bende temizlik yapıyorum pasta yapıyorum kurabiye yapıyorum film izliyorum falan vs ☺️

Allah işlerinde kolaylik versin. Ne güzel işte bir yandan işler yapılıyor diğer yandan da kafamız dagiliyor . Benim de Bata 13 gun var. Geçen ay zaman geçmek bilmiyordu bu ay çok sukur kendimi ise güce verince hiç anlamadım ne ara bu kadar zaman kalmis. Halbuki düzenim çok bozuk ve de uzun ☺️

Allah işlerinde kolaylik versin. Ne güzel işte bir yandan işler yapılıyor diğer yandan da kafamız dagiliyor . Benim de Bata 13 gun var. Geçen ay zaman geçmek bilmiyordu bu ay çok sukur kendimi ise güce verince hiç anlamadım ne ara bu kadar zaman kalmis. Halbuki düzenim çok bozuk ve de uzun ☺️

Bende senin gibi yapıcam ☺️ Zaten bu ay benim zor ben memlekete gidicem arifeden bayram için dükkan olduğu için eşim gelemicek oda yumurtlama zamanım bayram da yani bu ay da benim iş yatar

Bu arada nerde oturuyorsun memleket neresi yaş kaç ☺️

Aynen Can'ım senin daha yeni bide benim uzun zaman olduğu için bide eşim her defasında mesela Can'ım bişi istiyor diyorum ona al gel diye bişi mi yoksa diyor böyle gülümsüyor o Zaman daha çok strese giriyorum niye olmuyor diye

Sen gittin mi doktora falan sende bi sıkıntı yok dimi

Canim 2.5 ay deil 2.5 sene

Kızlar kam verdim sonucunu bekliyorum 50 dk falan kaldi

Back