- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi cennetyarim
Horminlar stresten cok etkileniyor. Daha bugun Saraçoğlu ndan dinlendim. Ben de cok stresli bir dönemden daha yeni çıktım. O yuzden sabırla bekleyecegim inşallah. Beklerken de elimden gelenleri yapmaya calisiyorum. İnsallah ben de bu ay hormon testi yaptırmak istiyorum. En son doktor sadece pco oldugumu soyledi. Ne tahlil sonuclarimi verdi ne çatlama sorunum var mı ona baktı ne de yumurtaları detatli inceledi. Daha dogrusu bana ayeintili bilgi vermedi. Bu kez gidersem ayrintilu soracağım her şeyi inşallah
Doktor değiştirip başka doktora git bide istersen bende bugüne kadar gittim devlet e bir kere gittim oda bana kalkmış dalga geçer gibi sigara içiyom mu bırak sigarayı sigara içersen olmaz gibisine dalga geçer gibi tersler gibi cevap verdi iltap var dedi fitil verdi yolladı bida devlete gitmemeye karar verdim o yüzden şimdi özele gidiyorum ve çok güzel ilgileniyor özeline de gittim hiç biri istememişti hormon tahlili falan folik ast verip yolladılar bir problem yok gayet sağlıklı yumurtalıkların falan gibisine söylemişlerdi ama inşallah bu doktor uğurlu gelir