- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi cennetyarim
Benim eşim de öyle, ne yapıcaz böyle bilmiyorum.
Aynen insan stres yapmasa bile onlar böyle yaparak daha çok strese sokuyorlar insanı dimi onların o isteğini gördükçe olmaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim de öyle, ne yapıcaz böyle bilmiyorum.
Aynen insan stres yapmasa bile onlar böyle yaparak daha çok strese sokuyorlar insanı dimi onların o isteğini gördükçe olmaması
senin deneme süren ne kadardı canım
senin deneme süren ne kadardı canım
Bu ay da o kadar stres yaptım yumurtlama gününe denk getirdik hatta bir gün öncesi falan 2 güne bir düzenli oldu uani tekrar kaşığım da ağrı başladı gittim yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş bu sefer de bu ay işte pazartesi gidicem hormon testi yapıcak kiste bakıcak şuan adetim zaten nasip kuzum ya inşallah biran önce bende kavuşurum
Bu ay da o kadar stres yaptım yumurtlama gününe denk getirdik hatta bir gün öncesi falan 2 güne bir düzenli oldu uani tekrar kaşığım da ağrı başladı gittim yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş bu sefer de bu ay işte pazartesi gidicem hormon testi yapıcak kiste bakıcak şuan adetim zaten nasip kuzum ya inşallah biran önce bende kavuşurum
stres yapmamak cok onemli ama benim de elimde degil stres yapıyorum Allaha tam teslimiyet sart
stres yapmamak cok onemli ama benim de elimde degil stres yapıyorum Allaha tam teslimiyet sart
amin canım benim 2,5 falan oldu
Hanımlar yumurtanin kiste dönüşüp dönüşmediğini kendi kendimize anlayabilir miyiz ? Ya da diger türlü sorayim. Yumurtanın kesin olarak çatladıgını nasil anlarız doktora gitmeden? Bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim.
Hanımlar yumurtanin kiste dönüşüp dönüşmediğini kendi kendimize anlayabilir miyiz ? Ya da diger türlü sorayim. Yumurtanın kesin olarak çatladıgını nasil anlarız doktora gitmeden? Bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim.
Adetinin 4 günü gel kistine bakalım hem hormon testi yapalım dedi çatlamamış bu ay yumurtam yani anlıcan yumurtlamamalıyım içinde kiste çevirmiş bende halbu ki yumurtluyorum zannetmiştim
Öncelikle yardimci olduğun icin cok teşekkür ederim. Gecen ay bana da aynısı oldu. Yumurtlama gününden itibaren regle kadar agrilarim dinmedi. Hele regle son beş kala agrilarim öyle artti ki bacaklarıma kadar indi. Kasigim asiri ağrıdı. Hasılı zaten gebelik de olmadı. Muhtemelen benimki de çatlamadı. Ama bu ay daha yeni atlattim yumurtlama donemini. Yine kasık agrisi ile basladi iki gun surdu şu an çok şükür iyiyim. Ama hala sol kasigimda kendini hissettiren bir batma var. İlk gebeligimde en bariz belirtilerimden biriydi sol kasik batması. O yuzden benim 2 aydır böyle aldanmama neden oluyor.
Öncelikle yardimci olduğun icin cok teşekkür ederim. Gecen ay bana da aynısı oldu. Yumurtlama gününden itibaren regle kadar agrilarim dinmedi. Hele regle son beş kala agrilarim öyle artti ki bacaklarıma kadar indi. Kasigim asiri ağrıdı. Hasılı zaten gebelik de olmadı. Muhtemelen benimki de çatlamadı. Ama bu ay daha yeni atlattim yumurtlama donemini. Yine kasık agrisi ile basladi iki gun surdu şu an çok şükür iyiyim. Ama hala sol kasigimda kendini hissettiren bir batma var. İlk gebeligimde en bariz belirtilerimden biriydi sol kasik batması. O yuzden benim 2 aydır böyle aldanmama neden oluyor.
Rica ederim Can'ım Aynı benimde öyle oldu bacaklarım dahi ağrıyordu dedim inşallah gebelikten ağrıyordur doktorum kisti gördü ama yine de gebelik testi yapalım dedi kan tahlili verdik gebelik çıkmadı o yüzden adetimin 4 günü gidicem o Zaman bakıcak kiste ama basit kist dedi inşallah geçer sende bi göster istersen yada soğan kürü yap iç ben adetim bitince soğan kürü yapıp içicem yine de bir doktora göstermek de fayda var bence aklın kalmasın bir göster belki önceki adetinle geçmiştir kistin senin de benimki gibi cnm
Bide ben bulaşık yıkarken aniden Can'ım karpuz çekti kasıklarım da öyle ağrıyınca inşallah vardır dedim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım yumurta çatlamamış kist var deyince inşallah tez Zaman da kavuşuruz bebişlerimize Can'ım
Canim şu an soğan kürü uyguluyorum zaten. 13.gun bitti. Net etkilerini gormek icin de regl dönemini bekliyorum. Gebelik olusmazsa doktora gidip net problemimi öğrenmeyi düşünüyorum. Gebelik için acelem yok. O yüzden ilac kullanmadan önce probleme yönelik kürleri deneyeceğim.
İnsallİn canım en hayihay zamanda en hayırlı sekilde gelsinler inşallah minikler
Benim de aynı daha önce hamile kaldım bende bir sorun yoktu ama sonradan hormonlar değişmiş olabilir o yüzden hormon testi yaptırıcam bende biter bitmez kullanıcam soğan kürünü Can'ım