- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Adetlerim düzensiz. Zaten pco da varmış ben de. Ama bu ay sogan kürü deniyorum. Ovulasyon testlerine bakarsak beklediğimden erken olacak yumurtlama. Bu da daha erken regl demek benim için.cennetyarim
benimde canım 25-45 arası degisiyor
Sen yine de gün aşırı değerlendir ama bugün gördüysen muhakkak bugünü ve yarını değerlendirmeye çalış derim canım gerisi takdiri ilahi artık önemli olan yumurtlamak bile değil işte tutması yumurtanın kaliteli olması yani her şeyin bir sebebi var Rabbim büyükGecen ay döngüm 44 gun sürdü. Yumurtlama gününü hissetmiştim zaten ama hamilelik olmadı. Bu ay da yine agrilara dayanarak ovulasyon testi aldim beşli. Bugun ki neredeyse esit. Pco durumu isi karmaşık hale getiriyor malesef. Dediğin gibi yine de degerlendirmeli.
Ben hiç 30 günden erken olduğunu bilmem. Hatta ortalama 35-40 gundür döngülerim . Buna da şükür
Sen yine de gün aşırı değerlendir ama bugün gördüysen muhakkak bugünü ve yarını değerlendirmeye çalış derim canım gerisi takdiri ilahi artık önemli olan yumurtlamak bile değil işte tutması yumurtanın kaliteli olması yani her şeyin bir sebebi var Rabbim büyükBak benimde böyleydi hemen silikleşti sonraki gün gördüğüm sabahına akşamına değerlendirdim ama artık ne oldu bilmem ara ara yine koyulaşmaya çalışıyor oda sanırım pco durumumdan
Eki Görüntüle 2177305
Bugün ki de böyle dün akşam aşırı ateş oldu o yüzden yapayım yine kesmiyim dedim bir kaç gün daha yaparımbenimle dalga geçiyor testlerim resmen yakından daha koyu gibi
Eki Görüntüle 2177306
Sen yine de gün aşırı değerlendir ama bugün gördüysen muhakkak bugünü ve yarını değerlendirmeye çalış derim canım gerisi takdiri ilahi artık önemli olan yumurtlamak bile değil işte tutması yumurtanın kaliteli olması yani her şeyin bir sebebi var Rabbim büyükBak benimde böyleydi hemen silikleşti sonraki gün gördüğüm sabahına akşamına değerlendirdim ama artık ne oldu bilmem ara ara yine koyulaşmaya çalışıyor oda sanırım pco durumumdan
Eki Görüntüle 2177305
Bugün ki de böyle dün akşam aşırı ateş oldu o yüzden yapayım yine kesmiyim dedim bir kaç gün daha yaparımbenimle dalga geçiyor testlerim resmen yakından daha koyu gibi
Eki Görüntüle 2177306
Ben de bu durumdan endişe ediyorum tam olarak. Ya aksama pik olursa ve kaçırırsam diyorum. Ama en mantıklısı soyledigin gibi tedbirli olup degelendirmek. Her nasip vaktine esir derler. İnsallah senin icin hayırlı olan olur bu ay.
Bu arada bugun ki ovu böyle benimEki Görüntüle 2177307
aynen canım benimde ortalama 30-33 gün bugunde 32. günümdeyim henüz olmadım ama bir belirti de yok hamilelik için
gelsin testler gitsin değerlendirmeler :)
Ahahha beynimiz döndü yeminleaynen canım benimde ortalama 30-33 gün bugunde 32. günümdeyim henüz olmadım ama bir belirti de yok hamilelik için
gelsin testler gitsin değerlendirmeler :)
Ben de bu durumdan endişe ediyorum tam olarak. Ya aksama pik olursa ve kaçırırsam diyorum. Ama en mantıklısı soyledigin gibi tedbirli olup degelendirmek. Her nasip vaktine esir derler. İnsallah senin icin hayırlı olan olur bu ay.
Bu arada bugun ki ovu böyle benimEki Görüntüle 2177307
Hakkında hayirlisi olsun inşallah. Geçen ay çok stres yaptim ilk denememdi. Ama bu ay rahatim. Elimden geleni yapıp gerisine kafayı takmayacağım insallah. Olacağı varsa olur
Ahahha beynimiz döndü yeminlePsikolojik baskı gibi değerlendir değerlendirmeli değerlendirmeliyiz
Bence kesinlikle değerlendir ya olmuş ya akşama olacak zaten yumurta çatlaması da 6-36 saat aralığında bile olabilir bugün yarın değerlendir muhakkak bir de vücutta sperm kalma zamanı var eğer uygunsa Rabbimin izniyle tutarEndişe etmene gerek yok pik olur olmaz yumurta çatlamıyor sonuçta onunda süresi var her şey uygunsa gerçekleşir tutunur
daha 2 inci denemeyse cok yeni tatlım rahat ol
Haklısın. Oğluma ilk denemede hamile kalmıştım. O zaman da düzensizlik vardı ve Allah bilir pco da vardı. Şimdi de beklemeyi tecrübe edelim bakalim . Nasibin bizi bulacagi güne kadar
aa sen annesin yani
Rica ederim canım. Bende emin değildim canım ama bir kaç arkadaş pco da tam koyulaşmayabilir koyuya yakınken de değerlendir dediler bende bu ay ilk defa kullanıyorumİnşallah.Kararsızlığımı gidermemde yardımcı oldun teşekkür ederim. İlk defa ovu kullandığım için ne yapacağım konusunda emin olamamıştım
Bizde 3 sene düşünmedik 2 aydır ufaktan düşünelim dedik kendimi kürler yaparken ovülasyon denerken buldumEvet. Doktor pco deyince bırakalım akışına ne zaman olursa olsun dedik ama icgüdüsel olarak pek akisina bırakamıyorum sanırım. Bir an oluyor bosveriyorum. Bir an oluyor kendimi dusuncelere boğulmuş buluyorum
Bizde 3 sene düşünmedik 2 aydır ufaktan düşünelim dedik kendimi kürler yaparken ovülasyon denerken buldum
Bizde 3 sene düşünmedik 2 aydır ufaktan düşünelim dedik kendimi kürler yaparken ovülasyon denerken buldum
ben 2.5 senedir deniyorum nerdeyse eksigiyle gedigiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?