Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 2.5 senedir deniyorum nerdeyse eksigiyle gedigiyle
İnşallah beklediğime pişman olmam Rabbim ol diyecek işte zamanı var canım

Al benden de o kadar. Sogan kürü deniyorun su anda. Henuz bir degisiklik yok ama

Bende bu ay aslan pençesi civan perçemi hayıt tohumu yaptım incir kürüyle beraber bu ay soğan ile incir kürü yapmaya devam edeceğim folik asitimi de değiştiriyorum infolic combi alacağım

ates bombası olabilirisin hepsiyle birlikte

ates bombası olabilirisin hepsiyle birlikte
Bu ay olmadıysam hiç olmam Arı sütü bal polen ile keçi boynuzu özü içtim sonra o bitki kürünü yaptım akşamları çörek otu keten tohumunu yoğurda karıştırdım yedim nadir de olsa incir kürü de aç karnına sabah akşam içtim ve sanırım yumurtlamadım

canım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım
Reglin 3 günü canım dr öyle söyledi yarın hemen basla dedi

Senin de koyu olduğu günler var canım, benim iki gün koyu oldu sonraki gün yok denecek kadar silik. Evet bana da pko görünümü var dedi dr ultrasonda.

Senin de koyu olduğu günler var canım, benim iki gün koyu oldu sonraki gün yok denecek kadar silik. Evet bana da pko görünümü var dedi dr ultrasonda.
Bizim sanırım durumumuz böyle canım dün de mesela resmen pik olacak gibiydi resimde tam net değil de ama artık yumurtlama dönemi de geçmiştir 1 hafta 10 güne kadar regli olmam gerekiyor bu ovülasyonlar bende işe yaramıyor kafayı bozdum 50li almıştım neyse her ay yapar atarım böyle Benimde senin gibi en koyu olduğu zaman cumartesiydi misal sonra pazar sabah yaptım acayip silikti sanırım tutmadı hiç bir şey hissetmiyorum

Ben de dün akşam bir tane daha ovu testi yaptım. Bakalım pik olacak mi diye. T çizgisi aninda belirdi ama aksine c cizgisi hem gec belirdi hem de diger ovu testlerine göre fazlasiyla silik olustu. Sanırım bozuktu. Birazdan bir tane daha deneyeceğim. Pco da bildiğim kadarıyla lh hormonu FSH nın üzerinde oluyor zaten. Bu ovu testleri de lh ye baktigi icin duzensiz koyulasmalar normal olabilir.

Aynen canım bizde işe yaramıyor bir de 3 sene önceki kan testimde lh fsh dan düşüktü o yüzden ümitlendim ilk başlarda zaten lh cizgisi çok silikti sonra sonra koyulaşmaya başlamıştı geçen gittiğim doktor kan testi istemedi gayet iyi dedi muayene ederek sadece

Muhtemelen ultrasonda pco gorunumu yoktu ondan test istememiş olabilir. Ben de sözde doktora gittim. tahlil sonucumdan bile haberim yok. Adam direkt PCo deyince unutmuşum almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…