- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Rabbim ol demeyince olmuyor. Ol derse de kimse engel olamıyor. Bizler sadece sebeplerin peşinde koşuyoruz. Neticesi O'na kalmis. İnşallah hayirli ise Rabbim en guzel vakitte yüzünü güldürsün.
İnşallah beklediğime pişman olmamben 2.5 senedir deniyorum nerdeyse eksigiyle gedigiyle
Al benden de o kadar. Sogan kürü deniyorun su anda. Henuz bir degisiklik yok ama
İnşallah beklediğime pişman olmamRabbim ol diyecek işte zamanı var canım
Bende bu ay aslan pençesi civan perçemi hayıt tohumu yaptım incir kürüyle beraber bu ay soğan ile incir kürü yapmaya devam edeceğimfolik asitimi de değiştiriyorum infolic combi alacağım
Bu ay olmadıysam hiç olmamates bombası olabilirisin hepsiyle birlikte
Bu ay olmadıysam hiç olmamArı sütü bal polen ile keçi boynuzu özü içtim sonra o bitki kürünü yaptım akşamları çörek otu keten tohumunu yoğurda karıştırdım yedim nadir de olsa incir kürü de aç karnına sabah akşam içtim ve sanırım yumurtlamadım
Kafama çok taktım galiba oluruna bırakmak iyisi yoksa sonum fenaay cok güldüm
Kafama çok taktım galiba oluruna bırakmak iyisi yoksa sonum fena
Aynen bol bol dua ve sabırkesinlikkle canım oluruna bırakmak sart bak ben takıldım kaldım onu dusunuyorum hic normal degil Allaha teslimiyet sart
canım benimde ilk gittigim doktor pco var gibi dedigi zaman adetli degildim ultrasondan soylemişti. asagı yukarı anlıyorlar ama tabi adetin 3. günü testi de önemli onu da isteyebilir . ayrıca hosgeldin aramıza ne kadardır deniyorsun
su ovu testini de bi ben anlayamadım galiba yapamıyorum
canım ne yaptın test mi yaptın gebe misin
canım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım
Reglin 3 günü canım dr öyle söyledi yarın hemen basla dedicanım bende klomen 2 adet kullandım günde 5 gün devam ettiriyorlar sonra cagırıyorlar yalnız tam hangi gün baslıyorduk onu hatırlayamadım
Reglin 3 günü canım dr öyle söyledi yarın hemen basla dedi
Gebe kaldın mi peki cnmzaaman basla canım hemen hemen aynı terapiler
Gebe kaldın mi peki cnm
Ya gebeysen canım test yap derim şuan bir ilaç vesaire bişey kullanıyor musun gebe kalmak içinbilmiyorum kuzum adet duzensiz oldugu icin bilemiyorum test yapasım da yok acıkcası
Senin de koyu olduğu günler var canım, benim iki gün koyu oldu sonraki gün yok denecek kadar silik. Evet bana da pko görünümü var dedi dr ultrasonda.Seninde net belirginmiş canım tabi ki yumurtlasak da kalitesi önemli tutması önemlisende de pco durumu mu var Bende ekleyeyim resimleri canım böyle oldu cumartesi tam dedim pik oluyor pazar günü baktım silik çıktı,dün sabah yine pik olmaya başladı. Bugün yeniden yapacağım zaten gün aşırı deniyorum her halükarda da denk gelsin o güne isterim tabi yumurtluyorsam pconun durumu da bu yumurtlama sıkıntısı işte 14.günden itibaren durum bu bugün 21.gün geçti herhalde
Eki Görüntüle 2176908 Eki Görüntüle 2176909
Bizim sanırım durumumuz böyle canım dün de mesela resmen pik olacak gibiydi resimde tam net değil de ama artık yumurtlama dönemi de geçmiştir 1 hafta 10 güne kadar regli olmam gerekiyor bu ovülasyonlar bende işe yaramıyor kafayı bozdumSenin de koyu olduğu günler var canım, benim iki gün koyu oldu sonraki gün yok denecek kadar silik. Evet bana da pko görünümü var dedi dr ultrasonda.
Bizim sanırım durumumuz böyle canım dün de mesela resmen pik olacak gibiydi resimde tam net değil de ama artık yumurtlama dönemi de geçmiştir 1 hafta 10 güne kadar regli olmam gerekiyor bu ovülasyonlar bende işe yaramıyor kafayı bozdum50li almıştım neyse her ay yapar atarım böyle Benimde senin gibi en koyu olduğu zaman cumartesiydi misal sonra pazar sabah yaptım acayip silikti sanırım tutmadı hiç bir şey hissetmiyorum
Eki Görüntüle 2177638
Aynen canım bizde işe yaramıyor bir de 3 sene önceki kan testimde lh fsh dan düşüktü o yüzden ümitlendim ilk başlarda zaten lh cizgisi çok silikti sonra sonra koyulaşmaya başlamıştıBen de dün akşam bir tane daha ovu testi yaptım. Bakalım pik olacak mi diye. T çizgisi aninda belirdi ama aksine c cizgisi hem gec belirdi hem de diger ovu testlerine göre fazlasiyla silik olustu. Sanırım bozuktu. Birazdan bir tane daha deneyeceğim. Pco da bildiğim kadarıyla lh hormonu FSH nın üzerinde oluyor zaten. Bu ovu testleri de lh ye baktigi icin duzensiz koyulasmalar normal olabilir.
Ya gebeysen canım test yap derim şuan bir ilaç vesaire bişey kullanıyor musun gebe kalmak için
Aynen canım bizde işe yaramıyor bir de 3 sene önceki kan testimde lh fsh dan düşüktü o yüzden ümitlendim ilk başlarda zaten lh cizgisi çok silikti sonra sonra koyulaşmaya başlamıştıgeçen gittiğim doktor kan testi istemedi gayet iyi dedi muayene ederek sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?