• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO KLOMEN VE OVİTRELLE HİKAYEMİZ

nur1134

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
511
1.690
43
31
bilecik
Klomen ve çatlatma iğnesi sonunda hamile kalan var mı? Kaçıncı denemeniz? Aşılama yaptırmayı düşünüyor musunuz? Benimle aynı hikayeyi paylaşan var mı?

Merhaba ben de pco dan muzdaribim malesef 1 yıldır doğal yolla deniyoruz inofolik ve glifor kullanıyorum ama maalesef hala bi sonuç alamadık her ay hüsran gözyaşı.. Klomene adetken mi başlanıyor kaçıncı gününde başladınız acaba doktor randevumu ona göre alayım diyorum belki bu ay verir bize de malum virüsden dolayı insan hastaneye bile gitmeye korkuyor

Merhaba ben de pco dan muzdaribim malesef 1 yıldır doğal yolla deniyoruz inofolik ve glifor kullanıyorum ama maalesef hala bi sonuç alamadık her ay hüsran gözyaşı.. Klomene adetken mi başlanıyor kaçıncı gününde başladınız acaba doktor randevumu ona göre alayım diyorum belki bu ay verir bize de malum virüsden dolayı insan hastaneye bile gitmeye korkuyor
Öncelikle adetin 2.günü doktor hormon testi, progesteron gibi testler yapıyor. Değerlere göre veriyor. Klomen adetin 2. Ya da 3.günü başlanılan bir ilaç adetken gitmeniz daha iyi

2 gebeliğimde de klomenle ilk denemede hamile kaldım. İlkinde sadece klomen kullandım şimdikinde klomen+ovitralle. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

2 gebeliğimde de klomenle ilk denemede hamile kaldım. İlkinde sadece klomen kullandım şimdikinde klomen+ovitralle. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Hanfendi benim ilk klomen denememde yumurtalarım büyümedi fakat ikinci ayda büyüdü doktor da ovitrelle verdi bu gün 10. Günüm. Acaba ovitrelle sonrası doktor sizi birkaç gün sonra çağırdı mı yumurtalarınızın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için?

Hanfendi benim ilk klomen denememde yumurtalarım büyümedi fakat ikinci ayda büyüdü doktor da ovitrelle verdi bu gün 10. Günüm. Acaba ovitrelle sonrası doktor sizi birkaç gün sonra çağırdı mı yumurtalarınızın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için?
Hayır çağırmadı, zaten sizinde bir kaç güne belli olur inşallah tutunmuştur. 14. günden önce test yapmayın derim yanıltır çünkü.

Hayır iğnenin 14. günü idrar testiyle öğrendim adetime 4,5 gün vardı
Tamam inşallah 4 günüm var 5.günde test yaptım pozitifti 8.günde yaptım negatifti iğnenin etkisi kayboldu sanıyorum ki 4 gün daha sabretmek lazım şimdi de bi kaç belirtim var ama halsizlik falan sanırım iğneden oluyor

Tamam inşallah 4 günüm var 5.günde test yaptım pozitifti 8.günde yaptım negatifti iğnenin etkisi kayboldu sanıyorum ki 4 gün daha sabretmek lazım şimdi de bi kaç belirtim var ama halsizlik falan sanırım iğneden oluyor
Öyledir belirti aramayın iğnenin etkisi çok çünkü, benimde 12. gün negatif 14. gün pozitifti inşallah vardır Hakkınızda hayırlısı 🌸

2 gebeliğimde de klomenle ilk denemede hamile kaldım. İlkinde sadece klomen kullandım şimdikinde klomen+ovitralle. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsinizerabala
Tabi ki inşallah 🌸

Merabalar kacinci gunde test yaptiniz ? Benim bugun 14.gunum kan verdim geldim sonuc bekliyorum

Önce idrar testi yaptım 12.gün negatif 14.gün pozitifti. 15.gün değerim 39du. Sizde hayırlı haberleri alırsınız inşallah 🌸
inşallah ben bu ay tekrar başladım klomene çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim

Önce idrar testi yaptım 12.gün negatif 14.gün pozitifti. 15.gün değerim 39du. Sizde hayırlı haberleri alırsınız inşallah 🌸
Ay tebrik ederim cok guzel Rabbim Gonlune gore vermis 🥰❤ bende Bekliorum bakalim ilk denemem Hayirlisi olsun insallah tutunabilmistir Yavrumm 😔

Merhabalar pko değilim ama ben de bu ay klomen kullandım sadece , adetime 9 gün var afedersiniz aşırı derecede gaz sancısı çekiyorum beyaz akıntım var az da olsa ve göğüslerim şişti bunlar normal mi acaba 🤔

Merhabalar pko değilim ama ben de bu ay klomen kullandım sadece , adetime 9 gün var afedersiniz aşırı derecede gaz sancısı çekiyorum beyaz akıntım var az da olsa ve göğüslerim şişti bunlar normal mi acaba 🤔
Evet canım normal belirtiler , yumurta kontrolüne gitmiş miydiniz nasıldı durumları

Gitmedim canım kendiliğinden çatlar dedi dr bir de arada midem bulaniyor hani derler ya kabıma sigamiyorum 🙄😁
Belirtiler genelde ilacın etkisi oluyor o yüzden çok belirti aramamanı tavsiye ederim 🌸 İnşallah tutunmuştur bebeğin Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin 🥰

Back