• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO KLOMEN VE OVİTRELLE HİKAYEMİZ

düşmüş biz de bir anda öğrendik zaten apar topar ameliyat oldu , yok çekilmedim çok şükür herhangi bir sorumum yok sayısız kez kontrole gittim
Anladım canım benim eşimin de elle muayenede değil ama ultrasonda solda varikosel var demiş doktor ama sperm sonuçları gayet normal çıktı doktor çocuk sahibi olmanı engellicek bi durum yok dedi... Benim ins direncim yüksekti onu düşürmemi istedi doktorum yumurtlamayı bozuyormuş diye onu düşürdüm öyle tedaviye başladı ama kimyasaldan sonra tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir dedi o kafama takıldı 😕 hap tedavisinden sonuç alamazsak rahim filmi çekeriz dedi

Anladım canım benim eşimin de elle muayenede değil ama ultrasonda solda varikosel var demiş doktor ama sperm sonuçları gayet normal çıktı doktor çocuk sahibi olmanı engellicek bi durum yok dedi... Benim ins direncim yüksekti onu düşürmemi istedi doktorum yumurtlamayı bozuyormuş diye onu düşürdüm öyle tedaviye başladı ama kimyasaldan sonra tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir dedi o kafama takıldı 😕 hap tedavisinden sonuç alamazsak rahim filmi çekeriz dedi
inşallah fayda eder de gerek kalmaz böyle filmden falan da nasıl korkuyorum var ya anlatamam :( gerek kalmaz inşallah ikimize de sende de böyle gaz oldu mu peki fıçı gibiyim ay :D

inşallah fayda eder de gerek kalmaz böyle filmden falan da nasıl korkuyorum var ya anlatamam :KK43: gerek kalmaz inşallah ikimize de sende de böyle gaz oldu mu peki fıçı gibiyim ay :KK70:
İnşallah canım ben de korkuyorum ama çekilen arkadaşlar çok rahat olduğunu söylüyor cesaret aldım biraz onlardan 🙈 ben pazar günü vurdum iğneyi ama bende yan etki göstermedi hiç. Pazar günü kasıklarım baya ağrıdı yürürken falan sanki ağırlık yapıyordu öyle hissediyordum ama sonra geçti o ağrı. Salı günü de ilişki sırasında baskı ve ağrı hissettim o da çatlamada oluyormuş normalmiş. Salı, ve çarşamba baya yoğun akıntım oldu süt beyazı ve kaygan. Şuan bi belirtim var diyemem normal bi gün gibi ilerliyor. Ben ki normalde sindirim problemi çeken bi insanım ama hiç gaz olmadı bende😂

İnşallah canım ben de korkuyorum ama çekilen arkadaşlar çok rahat olduğunu söylüyor cesaret aldım biraz onlardan 🙈 ben pazar günü vurdum iğneyi ama bende yan etki göstermedi hiç. Pazar günü kasıklarım baya ağrıdı yürürken falan sanki ağırlık yapıyordu öyle hissediyordum ama sonra geçti o ağrı. Salı günü de ilişki sırasında baskı ve ağrı hissettim o da çatlamada oluyormuş normalmiş. Salı, ve çarşamba baya yoğun akıntım oldu süt beyazı ve kaygan. Şuan bi belirtim var diyemem normal bi gün gibi ilerliyor. Ben ki normalde sindirim problemi çeken bi insanım ama hiç gaz olmadı bende😂
Benim de var akintim ama az 😂 göbeğim sanki aşağıya doğru sarkıyor gibi geliyor sol tarafım çok kötü 🙄

İğne vurulmadm kendiliğinden çatlar dedi dr 🙄🙄
Bazen gerek görmüyorlar canım ben de vereceğini hiç beklemiyordum ama iğne yazınca şaşırdım biraz benim 6 yumurtam olmuş bence daha fazla büyümemeleri için verdi iğneyi çünkü 25 mm yi geçince sıkıntı oluyormuş

Bazen gerek görmüyorlar canım ben de vereceğini hiç beklemiyordum ama iğne yazınca şaşırdım biraz benim 6 yumurtam olmuş bence daha fazla büyümemeleri için verdi iğneyi çünkü 25 mm yi geçince sıkıntı oluyormuş
Valla ilk kez bu konuda bir risk aldım sonunda inşallah vücudum mahvolmaz ☺️

merhaba canım. geçen ay bende de tüm belirtiler oldu ama malesef olmadı. doktoruma sordum ilacın etkisi ile bu tarz belirtiler yaşaman ve hatta kendini hamile gibi hissetmen çok normal Beta HCG hormonundan dolayı. bu ay tekrar iğne oldum. bakalım yine beklemece. inşallah güzel haberler alırsın
Cankm tek doz mu yani bir tane mi yoksa iki tane mi çatlatma iğne mi vuruldun

Çatlatma iğnesi di mi? Allah allah valla ben de ilk kez duydum 🤔 senin yumurtalar zor mu çatlıyor
PCOs var canım iki kere kist oldu işte çatlamadı birinde femera birinde letu kullanmıştım bu çatlatma iğnesini vuruldum ikişer doz ikiisndede
Ganol f iğnesiyle bir defa tedavi oldu aşılama için ondada iki doz vuruldum çatladılar
Bende acaba femera yada letu mu kist yapıyor çatlayamıyırlar diye bu ay klomen deneyeceğim

Back