• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO KLOMEN VE OVİTRELLE HİKAYEMİZ

Evet canım normal belirtiler , yumurta kontrolüne gitmiş miydiniz nasıldı durumları

Belirtiler genelde ilacın etkisi oluyor o yüzden çok belirti aramamanı tavsiye ederim 🌸 İnşallah tutunmuştur bebeğin Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin 🥰
Amiiinnn inşallah Allah razı olsun 🙏 bakalım umudum yok ama hayırlısı

Gitmedim canım kendiliğinden çatlar dedi dr bir de arada midem bulaniyor hani derler ya kabıma sigamiyorum 🙄😁
merhaba canım. geçen ay bende de tüm belirtiler oldu ama malesef olmadı. doktoruma sordum ilacın etkisi ile bu tarz belirtiler yaşaman ve hatta kendini hamile gibi hissetmen çok normal Beta HCG hormonundan dolayı. bu ay tekrar iğne oldum. bakalım yine beklemece. inşallah güzel haberler alırsın

merhaba canım. geçen ay bende de tüm belirtiler oldu ama malesef olmadı. doktoruma sordum ilacın etkisi ile bu tarz belirtiler yaşaman ve hatta kendini hamile gibi hissetmen çok normal Beta HCG hormonundan dolayı. bu ay tekrar iğne oldum. bakalım yine beklemece. inşallah güzel haberler alırsın
Yok kizzzz kendimi hamile sandığımdan değil akşamdan beri kıvranıyorum karnımdan acayip değişik sesler geliyor eşimden utanıyorum içerde herhalde atom parcalaniyor diyorum o derece :olamaz: :olamaz: :KK71:

Yok kizzzz kendimi hamile sandığımdan değil akşamdan beri kıvranıyorum karnımdan acayip değişik sesler geliyor eşimden utanıyorum içerde herhalde atom parcalaniyor diyorum o derece :olamaz: :olamaz: :KK71:
benim de geçen ay o şekilde gazım olmuştu. :KK71:hemen kaçıyodrdum tuvalete :) olsun canım son güne kadar bekle. ben kan dahi vermedim adetimi bekledim :(

ben öyle zannetmiştim açıkçası. eşim bile artık iki canlısın galiba dikkat et kendine demişti o kadar belirtiden sonra:KK12:

benim de geçen ay o şekilde gazım olmuştu. :KK71:hemen kaçıyodrdum tuvalete :) olsun canım son güne kadar bekle. ben kan dahi vermedim adetimi bekledim :KK43:
Umudum yok saldım zaten de işte klomeni de kullanmadım demem testlere tovbeliyim yapmam için çok iyi belirtilerim olması lazım :KK20: :KK37:

Benim bir kimyasalm oldu 8 ay önce de böyle gaz sorunu bu denli fazla değildi o zaman
yediklerinle de ilgili olabilir canım. bol bol su iç. inşallah olumlu sonuç alırsın. ben dün vurdum iğnemi. biraz beklemek zor olacak ama hayırlısı inşallah

yediklerinle de ilgili olabilir canım. bol bol su iç. inşallah olumlu sonuç alırsın. ben dün vurdum iğnemi. biraz beklemek zor olacak ama hayırlısı inşallah
Aynen sıcak su falan içeceğim bir de şey soracağım sende beyaz yapiskan akıntı oldu mu ben yumurtlama dönemmi anlayamıyorum yani ağrı falan olmuyor ovu testi de kullanmadım bu ay

Aynen sıcak su falan içeceğim bir de şey soracağım sende beyaz yapiskan akıntı oldu mu ben yumurtlama dönemmi anlayamıyorum yani ağrı falan olmuyor ovu testi de kullanmadım bu ay
valla bende yumurtlama zamanından hiç anlamıyorum. akıntım olmadı sadece çok ağrım oldu iğneden 36 saat sonra. herhalde çatladı dedim ama doktor da kontrole çağırmadı. o yüzden ovü. testi aldım bu ay bu gün yarın yapıcam canım. ama o şekilde akıntısı olan çok kişi okudum buradan

valla bende yumurtlama zamanından hiç anlamıyorum. akıntım olmadı sadece çok ağrım oldu iğneden 36 saat sonra. herhalde çatladı dedim ama doktor da kontrole çağırmadı. o yüzden ovü. testi aldım bu ay bu gün yarın yapıcam canım. ama o şekilde akıntısı olan çok kişi okudum buradan
Çatlama belirtisi dmi beyaz yapışkan akıntı 🤔

Benim de 10. Ayım kimyasal sonrası hala gebelik olmadı 😕 ben de bu ay klomen+ovitrelle+progestan+estrofem kullandım iğneyi pazar günü vuruldum ama yalancı belirti bile yok 🤷‍♀️
benim de aynen ama benim eşim kimyasaldan hemen sonraki hafta varikosel olduğunu öğrendk ameliyat oldu :63:

Back