• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO KLOMEN VE OVİTRELLE HİKAYEMİZ

PCOs var canım iki kere kist oldu işte çatlamadı birinde femera birinde letu kullanmıştım bu çatlatma iğnesini vuruldum ikişer doz ikiisndede
Ganol f iğnesiyle bir defa tedavi oldu aşılama için ondada iki doz vuruldum çatladılar
Bende acaba femera yada letu mu kist yapıyor çatlayamıyırlar diye bu ay klomen deneyeceğim
Ondan 2 doz vermiştir femara ve letu çok kuvvetli klomen daha hafif onlara göre eğer kist yaptıysa klomen denemek daha mantıklı canım

Hımm ya bilemedim şimdi klomen mi kullansam yoksa femera falan mı
Benim yumurtalıklarım her tedavide büyüdüler ama yani klomen fayda eder mi
Hiç fikrim yok canım. Benim bu ay ilk tedavimdi doktor klomen ile başlattı 3 ay deneyeceğiz tepki alamazsak yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara mı verir klomene devam mı eder hiç bilmiyorum ama benim yumurtalar klomene iyi tepki verdi 6 yumurta vardı. Belki sana doktorun femarayı daha uygun görmüştür

Hiç fikrim yok canım. Benim bu ay ilk tedavimdi doktor klomen ile başlattı 3 ay deneyeceğiz tepki alamazsak yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara mı verir klomene devam mı eder hiç bilmiyorum ama benim yumurtalar klomene iyi tepki verdi 6 yumurta vardı. Belki sana doktorun femarayı daha uygun görmüştür
Yani bilmiyorum klomen fazla yumurta uyardığı için vermicem dedi ancak benim için sakıncası yok kullanayım kist olursa adetle atılıyor zaten

Yani bilmiyorum klomen fazla yumurta uyardığı için vermicem dedi ancak benim için sakıncası yok kullanayım kist olursa adetle atılıyor zaten
canım herkeste etkisi başka. ayrıca bende 1 tane oluşturdu. bir de buradan kendi kendine klomen kullanıp daha sonra doktora gidip ovitrelle ile hamile kalan da okudum. elbette seni teşvik etmek istemem doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmaya ama malesef desteksiz benim de yumurtalarım büyümüyor :( hatta glifor diye şeker ilacı kullanan da var

canım herkeste etkisi başka. ayrıca bende 1 tane oluşturdu. bir de buradan kendi kendine klomen kullanıp daha sonra doktora gidip ovitrelle ile hamile kalan da okudum. elbette seni teşvik etmek istemem doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmaya ama malesef desteksiz benim de yumurtalarım büyümüyor :KK43: hatta glifor diye şeker ilacı kullanan da var
Bende bugün başladım haftaya cuma baktıracağım yumırtalara

Kaç yumurtanız olmustu ve kaç mm idi🌿
ilkinde kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti ama sonraan büyüyüp çatlamış geç döllenme oldu o yüzden ne kadardı bilemiyorum. 2.sinde biri 20mm diğeri 16mm olan 2 yumurtam vardı 🌸

ilkinde kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti ama sonraan büyüyüp çatlamış geç döllenme oldu o yüzden ne kadardı bilemiyorum. 2.sinde biri 20mm diğeri 16mm olan 2 yumurtam vardı 🌸
Maşallah Allah bağışlasın🌿

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 8D23BF84-8E80-4842-97F0-22300A233BAE.jpeg
    8D23BF84-8E80-4842-97F0-22300A233BAE.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 26
  • 2DDBAF8F-6A53-4AF8-9392-C52BC6B04020.jpeg
    2DDBAF8F-6A53-4AF8-9392-C52BC6B04020.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 39
Biz türkler elektrik kaçağı var mı diye elimizi değdirip denerizya bende gerçekten iğne etkisi ile çift çizgi cıkıyor mu diye denedim😂 cıkıyormus. İğne vurulalı 5.gün bugün. Evet arkadaşlar denendi/onaylandı😅🙋🏼‍♀️

Eklentiler

• F4B3F8FF-9AB5-4192-9355-59930BC3A5F3.jpeg
    F4B3F8FF-9AB5-4192-9355-59930BC3A5F3.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 36
Back