Bilmiyorum canım sen bilirsin benim doktorum önermediUzman doktorların pko için tavsiyesi bu. 3 ay dan fazla yapmak zararlı olan. Rahmi temizliyor ayrıca.
Yinede uyarın için sağol ama tabiki belli bir nokta ya kadar kullanılması gerekir.
Adetimden yeni bitti 15 gün hayit yapicam ins bu ay da. Hormon düzenleyici etkişi var
Bilinçsiz olarak kullanılan herşey zarar verir dikkat etmemiz gerekiyor arastirirkenBilmiyorum canım sen bilirsin benim doktorum önermedi
Hiç canınızı sıkmayın polikistik over çoğu kadında var bende de var atlatılmayacak bişey değil beslenmemize dikkat edelim bol dua edelim rabbim geri çevirmeyecektir inşallahBir tane kistim var 2 mm o da. Doktora sordum polikistik over mi diye hafif görünüm var dedi canım
Şimdi geldim kan verdim bakalım sonuç ne olacak... Sabahı bekleyemedimGüzel haberlerini bekliyorum Allah ın izniyle
Hadi bakalım haber bekliyorumŞimdi geldim kan verdim bakalım sonuç ne olacak... Sabahı bekleyemedim
Dua et bana inşallah yüksek değer görürüm. Bir yanım umutlu bir yanım yine negatif göreceksin diyorHadi bakalım haber bekliyorum
Yoo. NE alaka ki ? Pko olsa söylerdi bnceKızlar sıze bırsey sorucam ben adetın 2.gunu doktora gıttım sagda 9solda 8folukul saydı bu sayı pco demek mı
Aaammminnnnnn canım inşallah. Yarın doktora gidene kadar inanmayacağım sanırım benGebelikleriniz hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyürler inşallah ❤ bende pkoluyum aynı zamanda haşimatoyum 16 ay oldu gebe kalamadım geçen ay klomen kullanmıştım 1 yumurta büyüdü çatladı kendiliğinden ama tutmadı, bu ay tekrar kullandım ne olacak merak ediyorum inşallah bende hamile kalırım sizin aranıza katılırım bu ay
Aaammminnnnnn canım inşallah. Yarın doktora gidene kadar inanmayacağım sanırım ben
Amin inşallah canım benim. Geçen yıl Kasım’da düşük yapmıştım. Ocak’ta kimyasal yaşamıştım. Bak bir sene sonra nasip etti. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İnanıyorumYaa ne güzel heyecanlar değil miinşallah herşey yolunda gider gözükür bebiş. Rabbim herkese yaşatsın bu hisleri
Amin inşallah canım benim. Geçen yıl Kasım’da düşük yapmıştım. Ocak’ta kimyasal yaşamıştım. Bak bir sene sonra nasip etti. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İnanıyorum
Ağustosdan bu yana işte az oldu ama ilk defa bu ay tedavi başlamıştıkİnşallah canımNe zamandır bekliyordun
Ayyy çok sevindimmm hayırlı olsun
Hamdolsun RabbimeAyyy çok sevindimmm hayırlı olsunbu ay güzel bir ay oldu ikimiz için.
Sayısı cok geldı banaYoo. NE alaka ki ? Pko olsa söylerdi bnce
Elzemcan canımmmm bu sabah uyandım ve iki tane test yaptım ikisi de belirgin şekilde pozitif şükürler olsun Allah ıma darısı başına bekliyorum sonucu. Kan testi yapmadım daha gerçi eve yakın bir tanımıyorum eşim de nöbette yarına artık...
canım gunaydın :) bende pcosum. malesef tahlıllerındekı degerler benımkılerle asagı yukarı aynı benım degerlerım bıraz daha dusuk. doktorum bana pcos teshısı koydu. bu degerlere gore karar vermıyorlar degerlerın aslında referans aralıgı ıcınde yanı sınır dısı cıkmamıs yumurtalık takıbı yaparak gelısım surecını gozlemleyerek pcos teshısı koyuyor. en guzel doktorun bılır. ama korkma endıselenme asılamayacak seyler degıl bunlar.Kızlar hormon tahlillerinden anlayan var mı bana Temmuz ayında başka bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Sizce pkolu olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?