Pco hastaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adves
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmiyorum canım sen bilirsin benim doktorum önermedi

Gebelikleriniz hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyürler inşallah bende pkoluyum aynı zamanda haşimatoyum 16 ay oldu gebe kalamadım geçen ay klomen kullanmıştım 1 yumurta büyüdü çatladı kendiliğinden ama tutmadı, bu ay tekrar kullandım ne olacak merak ediyorum inşallah bende hamile kalırım sizin aranıza katılırım bu ay

Aaammminnnnnn canım inşallah. Yarın doktora gidene kadar inanmayacağım sanırım ben

Yaa ne güzel heyecanlar değil mi inşallah herşey yolunda gider gözükür bebiş. Rabbim herkese yaşatsın bu hisleri
Amin inşallah canım benim. Geçen yıl Kasım’da düşük yapmıştım. Ocak’ta kimyasal yaşamıştım. Bak bir sene sonra nasip etti. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İnanıyorum

Kızlar hormon tahlillerinden anlayan var mı bana Temmuz ayında başka bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Sizce pkolu olabilir miyim?
canım gunaydın :) bende pcosum. malesef tahlıllerındekı degerler benımkılerle asagı yukarı aynı benım degerlerım bıraz daha dusuk. doktorum bana pcos teshısı koydu. bu degerlere gore karar vermıyorlar degerlerın aslında referans aralıgı ıcınde yanı sınır dısı cıkmamıs yumurtalık takıbı yaparak gelısım surecını gozlemleyerek pcos teshısı koyuyor. en guzel doktorun bılır. ama korkma endıselenme asılamayacak seyler degıl bunlar.

Evet kızlar doktora gittim. Ben girmeden tahlil sonucuma bakmış tebrik ederim dedi. Ultrason ile rahim kalınlığına baktı güzel dedi. İnofolic kullanmamıza gerek yok artık Folidoce kullanalım dedi. Progestana devam edeceğim bir süre daha. Diaformini de gebesin içme artık dedi. Beslenme listesi verdi buna uyarsan yeterli dedi. Fakat bunların yanı sıra yarın akşam yine aynı saatte betaHCG baktır dedi sonucu gece de olsa bana at dedi. 1200 civarı olması gerek sağlıklı ilerliyor mu bakalım dedi Korkmadım değil hani. Yarın sonuç alana kadar yine ben sevinemeyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…