• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco hastaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adves
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım gunaydın :) bende pcosum. malesef tahlıllerındekı degerler benımkılerle asagı yukarı aynı benım degerlerım bıraz daha dusuk. doktorum bana pcos teshısı koydu. bu degerlere gore karar vermıyorlar degerlerın aslında referans aralıgı ıcınde yanı sınır dısı cıkmamıs yumurtalık takıbı yaparak gelısım surecını gozlemleyerek pcos teshısı koyuyor. en guzel doktorun bılır. ama korkma endıselenme asılamayacak seyler degıl bunlar.
teşekkür ederim canım :) yumurta tembelliği var diyen doktorumu değiştirdim sonuçları göstermeye başka bir doktora devam ettim ve o da hafif derecede pko var dedi. Ama dediğin gibi aşılamayacak bir durum değil sadece zaman alabilir dedi inşallah en kısa sürede hamile kalırız

Benim bir tanidigim pco di . Evliliginden 4 sene sonra hamile kaldi . Ne tedavi uyguladigini bilmiyorum ama kalmisti. Umudunuzu yitirmeyin bence .

teşekkür ederim canım :) yumurta tembelliği var diyen doktorumu değiştirdim sonuçları göstermeye başka bir doktora devam ettim ve o da hafif derecede pko var dedi. Ama dediğin gibi aşılamayacak bir durum değil sadece zaman alabilir dedi inşallah en kısa sürede hamile kalırız
Bende de PKO var canım. Hemde gençkızlığımdan beri. Üniversite sen sonra 17,5 kg vermiştim ve düzenli adet oluyordum. Evlendikten sonra iki kez tedavisiz gebe kaldım fakat kaybettim. Bunda ise hormon testi yaptı doktor yumurtalıklara baktı ve pko dedi. Doktor gebe kalmayacak bi durum söz konusu değil demişti. Fakat yine de ilaç kullandım ve ilk kullanmada şimdilik gebe görülüyorum bakalım ne olacak 🙏

Bende de PKO var canım. Hemde gençkızlığımdan beri. Üniversite sen sonra 17,5 kg vermiştim ve düzenli adet oluyordum. Evlendikten sonra iki kez tedavisiz gebe kaldım fakat kaybettim. Bunda ise hormon testi yaptı doktor yumurtalıklara baktı ve pko dedi. Doktor gebe kalmayacak bi durum söz konusu değil demişti. Fakat yine de ilaç kullandım ve ilk kullanmada şimdilik gebe görülüyorum bakalım ne olacak 🙏
hayırlısı olsun kuzum aynen bana da doktor eğer süreci hızlandırmak isterseniz klomen ve iğne tedavisine başlayalım demişti. Ben de geçen ay kullandım ama tutmadı malesef :( bu ay dinleniyoruz belki de kendiliğinden olur dedi doktor

Merhaba hanimlar
Ben pcoluyum ve ovitrelle ile hamile kaldim. Ben senede dört bes defa adet görürdüm. Dr a gittik üc defa ovitrelle ile deneyecegiz olmazsa tüp bebek dedi. Denedik olmadi ben dr devam etmek istiyorum dedim istemsizce devap etti dr nede olsa tüp bebek onlarin isine gelicekti. Ben de üc defadan fazlasini önermiyorum cünkü ignelerden dolayi asiri uyarma oldu vücudumda su topladi vucut. belim 67 cm iken 94 cm oldu aylarca hastanede yattim düsünün neler cektim:KK42: ama hamileydim bizde sonradan ögrendik.
Sizlere en büyük tavsiyem su eger kanallariniz aciksa kilo verin ben 8 kilo verdim günde 10 bin adim atarak ve tatliyi keserek. Biz pcolularin tek dostu kilo vermek. Sonra adetim geldi iki ay düzenli bi sekilde ordada hamile kalmisim

Neden yaza bıraktın evli misin erken tedavi önemli canım dikkat et

Eşimin yıllık izin dolayısıyla bi yaz bi kış boşuz onsuz da gidip tedavi olmak istemiyorum korkuyorum yanımda olsun diyorum çoğu kişi eşiyle gidiyo. Oyüzden bu kış izni nasip olmadı yaza kaldı :( hayırlısı olsun kuzum ya Allah inşallah nasip eser

Selam kızlar 😔 adetim 4 gün gecikti hergün kesin bugün adet olcam diye geçiriyorum hala kanamam başlamadı aşırı derecede beyaz akıntım var kan damladı sanıyorum sabahları ama beyaz akıntı çıkıyor geceleri sağ sol kasığım sancılanıyor bikaç gündür durduk yere ağlıyorum ama gebelikten yanada hiç umudum kalmadı artık test bile yapasın gelmiyor sizce ne olabilir gecikme mi farklı bişey mi😔 en son 30 kasımda beta baktırmıştım negatifti onda 2 haftada bişeyler olmuş olabilirmi ...

Selam kızlar 😔 adetim 4 gün gecikti hergün kesin bugün adet olcam diye geçiriyorum hala kanamam başlamadı aşırı derecede beyaz akıntım var kan damladı sanıyorum sabahları ama beyaz akıntı çıkıyor geceleri sağ sol kasığım sancılanıyor bikaç gündür durduk yere ağlıyorum ama gebelikten yanada hiç umudum kalmadı artık test bile yapasın gelmiyor sizce ne olabilir gecikme mi farklı bişey mi😔 en son 30 kasımda beta baktırmıştım negatifti onda 2 haftada bişeyler olmuş olabilirmi ...
İnşallah gebesindir canım. Bir hafta geçmesini bekle sonra direk kanda baktır derim. İdrar testi ile uğraşma.

Merhaba ben pco hastasıyım doktorum geçen ay klomen verdi ama sadece iki yumurtam oluştu rahmim çok inceldiği için çatlatma iğnesi yapmadı kendiliğinden çatlasın dedi. Bu ay letu verdi ve iğne yapcaz dedi. Ama çok umutsuzum artık aranızda pco olup gebe kalan var mı😥
canim o hormon ilaclari genelde killaa yapiyor sen in mide sikintin falan yoksa sogan kurunu dene 15 gun boyunca 2.adetine 10 gun kala tkrr ic cok faydasi oluyor kendim bile kullandim yarin dr gidecem ultrsmda ne cikcak bakalm , bi yakinim sadece 5 gun icti oda icer icmez kusuyordu kokusundan dolayi ama yinede hamile kaldi , yinde siz bilirsnz tabiki ama bi sikintnz yoksa hastlgnz falan

Back