Canım ilk gebelik bir sene önce 435 gibi bir rakam gördüm en son , sonra aradan on gün felan geçti geçmedi düşük yaptım değerler düşmeye başladı. Ondan sonra iki ay sonra tekrar kalmışım onda da 308 gördüm iki gün sonra 300 iki gün sonra ikiyüzlerde ... bozulmuş gebelik dediNeden yüksek göremedin sorun neydi
İki kere düşük yaptın yani bunun nedeni olmalı araştırılmadı mı.. Allah yardımcın olsunCanım ilk gebelik bir sene önce 435 gibi bir rakam gördüm en son , sonra aradan on gün felan geçti geçmedi düşük yaptım değerler düşmeye başladı. Ondan sonra iki ay sonra tekrar kalmışım onda da 308 gördüm iki gün sonra 300 iki gün sonra ikiyüzlerde ... bozulmuş gebelik dediRabbim hayırlısını bilendir
Bende pco yum 1 Yıldı deniyoruz henüz olmadı geçtiğimiz aylarda doktorum doğum kontrol hapı verdi 3 ay sonrasında küçülmüş hapı bırak tekrar denemeye başlayın dedi 2 aydır tık yok daha kan testlerim normal her ay adet te oluyorum sadece doğum kontrol hapını bıraktığımdan sonra biraz erken adet olmaya başladım şimdi de adetime 3 gün var yine hiç umudum yok sanki adet olucakmışım gibi geliyor ..Merhaba ben pco hastasıyım doktorum geçen ay klomen verdi ama sadece iki yumurtam oluştu rahmim çok inceldiği için çatlatma iğnesi yapmadı kendiliğinden çatlasın dedi. Bu ay letu verdi ve iğne yapcaz dedi. Ama çok umutsuzum artık aranızda pco olup gebe kalan var mı
İlk düşük için ; ilk hamilelikler %20 düşük olur normal denildi. İkincisi için kese bile oluşmadı kimyasal denildi. Üçüncü de olursa araştırılacak.İki kere düşük yaptın yani bunun nedeni olmalı araştırılmadı mı.. Allah yardımcın olsunsağlıklı bir evlat nasip etsin
Hiç umudunu kaybetme canım ben 10 ay bekledim bu iki gündür gebe olduğumu öğrendimBende pco yum 1 Yıldı deniyoruz henüz olmadı geçtiğimiz aylarda doktorum doğum kontrol hapı verdi 3 ay sonrasında küçülmüş hapı bırak tekrar denemeye başlayın dedi 2 aydır tık yok daha kan testlerim normal her ay adet te oluyorum sadece doğum kontrol hapını bıraktığımdan sonra biraz erken adet olmaya başladım şimdi de adetime 3 gün var yine hiç umudum yok sanki adet olucakmışım gibi geliyor ..
Allah korusunİlk düşük için ; ilk hamilelikler %20 düşük olur normal denildi. İkincisi için kese bile oluşmadı kimyasal denildi. Üçüncü de olursa araştırılacak.
Yarın adet günüm bakalım. Şimdi izindeyiz bu hafta içi döneceğiz. Olmazsam evime gidince kadar gidince doktora giderim. BekleyeceğimAllah korusundua et kendine canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın
Çok sevindim gebe olmanıza sağlıcakla kavuşun inşallahHiç umudunu kaybetme canım ben 10 ay bekledim bu iki gündür gebe olduğumu öğrendimve bu ay tüm adet belirtilerini en uçta yaşadım çok umutsuzdum ama oldu işte Allahtan umudunu kesme dua et kendine
Ultrasonda görünen bişey çıktımı canımKızlar hormon tahlillerinden anlayan var mı bana Temmuz ayında başka bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Sizce pkolu olabilir miyim?
Güzel haberlerini bekliyorum Allah ın izniyleYarın adet günüm bakalım. Şimdi izindeyiz bu hafta içi döneceğiz. Olmazsam evime gidince kadar gidince doktora giderim. Bekleyeceğim
AminÇok sevindim gebe olmanıza sağlıcakla kavuşun inşallahdarısı tüm isteyenlere çok teşekkür ederim insan belirli bi süre olumsuzluk görünce ister istemez olumlu düşünemiyor hayırlısı olsun hakkımızda
Bir tane kistim var 2 mm o da. Doktora sordum polikistik over mi diye hafif görünüm var dedi canımUltrasonda görünen bişey çıktımı canım
İnşallah yoktur ama başlangıcı gibi duruyorKızlar hormon tahlillerinden anlayan var mı bana Temmuz ayında başka bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Sizce pkolu olabilir miyim?
Canım sakın sakın soğan kürü yapma rahimi inceltiyor hatta düşük yapmak için kullanan var özellikle pco olanların rahmi zaten inceliyorKızlar nasılsınız bende de var pko
Soğan kürü yaptım vana faydalı oldu çok şükür şimdi reglim bitince 15 günlük hayit yapicam ins. Faydasi oluyormus
Pco ile alakası yok. Üzerinde durun araştırın mr çekin derim. Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar mesaj acamadım o yuzden buraya yazmak zorunda kaldım ben 1 yılı gecıyor acık miyom ameliyatı gecırdım o gunden berıde agrılarım malesef gecmedı her gün agrı cekıyorum ve hıcbısey bulamıyorlar gitmediğim doktor hastane kalmadı genel cerrahi kadın hastalıkları gastroenteroloji... Kan idrar ultrasyon bilgisayarlı tomografiye girdim tomografide kavite de sıvı dikkati cekmektedır ve sağ overde kistik yapılanmalar mevcuttur yazıyordu genel cerrah kadın hastalıklarına sevk etti kadın hastalıkları ben ultrasyonda kist görmüyorum dedi gastroenterolojiye sevk etti orada bizlık bisey yok ameliyata bağlı sınır hasarı olusmus olabilir dedi norolojıye gidin dedi okadar bunaldım ve yıprandım ki gitmedim sonra gene agrıların arttı özelde bir profun muayenesine gittim bana polikistik over teshisi koydu ve yasmın verdı 1 ay kullandım adet gördum simdi 4 üncü gundeyım adetken daha ıyıyım adet bitince geri başlıyor agrı ve diğer adetime kadar aralıksız devam ediyor gercekten artık psikolojim tamamen cokmuş durumda ne yapıcam bılmıyorum bu agrılarla daha fazla yasamak istemiyorum agır ataklar gecırıyorum bu pco bu agrıları yapar mı aynı seylerı yasayan varmı lutfen yardım edin bana ameliyattan dolayı karın içi yapışıklıkta ağrı yapabilirmıs hangisi neden oluyor bunu nasıl öğrenebilirim ben pelvik emar cekinmeyi dusunuyorum yeterli olur mu Bi emar cekılmedim onada gireyim cıksın neyse kafayı yemek uzereyım artık kasık ağrısı bacagım agrıyor agrılı bagırsak hareketleri yasıyorum ishal kabızlık oluyor ameliyattan sonra adetlerımın hem miktarı hemde gunu cok azaldı ve arının oldugu uyluk kemıgınden ses geliyor cıtırtı sesi gibi pcos bu ağrılara neden olur mu yoksa daha farklı bir problemim ı var benım
Uzman doktorların pko için tavsiyesi bu. 3 ay dan fazla yapmak zararlı olan. Rahmi temizliyor ayrıca.Canım sakın sakın soğan kürü yapma rahimi inceltiyor hatta düşük yapmak için kullanan var özellikle pco olanların rahmi zaten inceliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?