Pco hastaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adves
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay çok sevindim inşallah kan testi de pozitif çıkar canım Haberini bekliyorum

Benim reglim geçmedi daha ya korkuyorum bi taraftan da merak ediyorum. Bugün kan testi veririm diye sabah erken çıktım fakat ufak bi kaza yaptık Acaba yapsam mı Adves negatif çıkacak diye içim içimi yiyor.

Canım senin kaçıncı gününde ? Ben yapmadım hala korkuyorum
Ben yedi gün geciktim öyle test yaptım. Hatta ağrım vardı sivilce doldu yüzüm hiç belirtim yoktu adet olacam sanıyordum en son baktım yedi gün geçmiş test yaptımşükürler olsunAllah isteyen herkese nasip etsin

Bende de pco vardı ama öyle ağır değildi hani her ay adet goruyordm birkaç gün gecikmeli de olsa pco engel değil bence ben çok okudum pco olup doğal yolla da hamile kalanı insAllah sizde sağlıkla hamile kalirsnz

Hamdolsun Allah a kuzum. Bu arada değerin kaç çıktı canım ?

Yok canım 5 haftalık ondan ben korkudan testi baya geç yaptım büyümüş ebeyim ben ama insan kendi olunca işte
Hım tabi sen daha iyisini bilirsin canım. Benim ilk gebelik düşük ile sonuçlanan adetim üç gün geçmişti 58 çıkmıştı ben hiç yüksek göremedim maalesef Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip eylesin

Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…