Pco hastaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adves
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Adves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
71
45
38
28
Merhaba ben pco hastasıyım doktorum geçen ay klomen verdi ama sadece iki yumurtam oluştu rahmim çok inceldiği için çatlatma iğnesi yapmadı kendiliğinden çatlasın dedi. Bu ay letu verdi ve iğne yapcaz dedi. Ama çok umutsuzum artık aranızda pco olup gebe kalan var mı

Ne yaptınız ?

Elzemcan merhaba canım msjını geç gördüm kb ikinci defa iğne oldum doktor eğer bu sefer de olmazsa ara verelim iki ay dedi çünkü fazla ilaç almışım. Ama bu ikinci iğne oluşum yine letu kullandım şuan 4 gün geciktim bugünle beraber beş ama test yapmaya korkuyorum o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki

Adves canım bende adetimin üçüncü günü letu kullandım. Onaltıncı gün çatlatma iğnesi oldum. Bugün çatlatma iğnesi + 11. Gündü. Dün test yaptım evde ucuz idrar testinden yaptım ilk beş dakika çıkmadı.Çok sonra eşim görmüş baktım çıkmış ama o da geçersiz Bugün şiddetli mide bulantım var tabi bebek olsa bile bu kadar erken belirti olmaz. Bende sen gibi test yapmaya korkuyorum.Adetime 5 gün var daha Günü beklemeyi düşünüyorum bu arada günde inofolic 1x2 Kahvaltıdan sonra Diaformin uyumadan önce progestan kullanıyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin. Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin. Bu arada bir düşük ( 6+3 ) birde kimyasal gebeliğim ( BetaHCG en yüksek 308 görmüştüm ) doğal yolla olmuştu. Çok yazdım neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir. İyi geceler

Bendede folıc asit ve inofolıc var bende pkoyum bırakmıştkm bir iki hafta kullanıp acaba tekrarmı başlasam ilaca bilmiyorum bende klomen kullandım bi tane yumurtam oluştu sadece

Elzemcan amin canım ben cumaya kadar beklicem o zaman yedi gün gecikmiş oluyorum test yapacam inşallah umutlarım boşa çıkmaz

Bendede folıc asit ve inofolıc var bende pkoyum bırakmıştkm bir iki hafta kullanıp acaba tekrarmı başlasam ilaca bilmiyorum bende klomen kullandım bi tane yumurtam oluştu sadece
B baby0101 tek tarafta bir yumurtanın oluşması gebelik şansını yükseltiyor canım. Çoğul yumurta olmasından çok hem de

normalde hamıle kalmak ıcın kac yumurta olusması gereklı ?? bende pco hastasıyım

normalde hamıle kalmak ıcın kac yumurta olusması gereklı ?? bende pco hastasıyım
S SEV SAHIN canım tabiki en az bir. Ama bir tarafta trk yumurta olması çoğul yumurta olmasından daha çok şans arttırıyor. Mesela şimdi ben gittiğimde bir tarafta iki bir tarafta da tek yumurtam vatdı tek olan 18 mm diğerleri 14 civarı diğer ikisini beklemek yerine ben direkt tek olan için çatlama iğnesi yaptım şans daha yüksek şuan 5 gün geciktim tabi emin olamıyorum çünkü adetler düzenli değil pco larda

Kızlar sıze bırsey sorucam ben adetın 2.gunu doktora gıttım sagda 9solda 8folukul saydı bu sayı pco demek mı

Cnm bende pkoluyum 4 ay kloman tedavisi gördüm olmadı rahîm filmi çekildim tüpler açık sorun yoktu inofolic kullandım kullandigim ay oldu adetten sonra yumurtlama zamanina kadar ikigunde bir degerlendirdik inofoligide yumurtlama gunume kadar kullandm yumurtladigimi anladigim an kestim insallah tum pkolular hamile kalir

Adves İnşalLah canım . Benimde beş gün var adetime Ama kasık ağrım var sanki adetdeki misali ama bu sefer. Bide göğüslerim şiş hele sol göğsüm acıyorda sağ o kadar değil Bu arada kızlar bende PKO’luyum

Elzemcan inşallah gebesindir benim göğüslerim hala ağrıyor doktor gebelikle adet belirtileri aynı dedi tek umudum o

Elzemcan inşallah gebesindir benim göğüslerim hala ağrıyor doktor gebelikle adet belirtileri aynı dedi tek umudum o
İnşallah @Adves ikimizde ve tüm isteyenlerde gebedir Allah ‘ ın izni ile.. Günümüzü bekleyelim bakalım ben haftaya Çarşamba’ya kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…