- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Aynen valla. Bide ben ailemden de uzağım. Canım sıkılfı gideyim diceğim bi yakınım da yok. Sıkıldıkça yiyorum
Kiyamam cnm.ailen nerde sen nerdesin???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla. Bide ben ailemden de uzağım. Canım sıkılfı gideyim diceğim bi yakınım da yok. Sıkıldıkça yiyorum
Kızlar adet düzenliyse kesin yumurtlama oluyordur diyebilir miyiz?
O zaman neden düzenli adet görüyor musun diye soruyorlar ilk başta. Düzenliyse ilgilenmiyorlar üstelikDiyemeyiz cnim.28gunde bir adet olup yumurtlama olmayan war.yani adet gormek kesin yumurtlama belirtisi diil
O zaman neden düzenli adet görüyor musun diye soruyorlar ilk başta. Düzenliyse ilgilenmiyorlar üstelik
Ailem Adana'da ben Ankara'dayım eşimin işi dolayısıyla çok zor uzak olmak ya ama napalım sağlıklı olsunlar da uzakta olalım sen nerdensin?Kiyamam cnm.ailen nerde sen nerdesin???
Tatlım yumurtlama akıntısı olabilir. Bazen yumurtlarken pembemsi veya kahverengimsi akıntı olabiliyormuş..Kızlar adetime daha 12 gün varken bugün pembe pembe kanamam başladı. Bu ne şimdi?
Ailem Adana'da ben Ankara'dayım eşimin işi dolayısıyla çok zor uzak olmak ya ama napalım sağlıklı olsunlar da uzakta olalım sen nerdensin?
Hiç başıma gelmedi. Ki zaten 3 gün önce doktor yumurtamın tam büyüyemeden küçüldüğünü söyledi. İlginçTatlım yumurtlama akıntısı olabilir. Bazen yumurtlarken pembemsi veya kahverengimsi akıntı olabiliyormuş..
Peki devam ediyo mu kanaman canım ?Hiç başıma gelmedi. Ki zaten 3 gün önce doktor yumurtamın tam büyüyemeden küçüldüğünü söyledi. İlginç
Kahverengiye çevirdi ve kesildi. Neydi bu anlamadımPeki devam ediyo mu kanaman canım ?
Yumurtlama gibi ama yine de bi doktoronu sor tatlım. Düzenli midir adetlerin hep ?Kahverengiye çevirdi ve kesildi. Neydi bu anlamadım
Ocaktan beri düzenliydi. Mayısta bozuldu 15 gün gecikti. Sonra haziranda yine 28 günde oldum. Şimdi de daha 11 günüm var ama ağrım oluştu. Doktora mı gitsem bilemedimYumurtlama gibi ama yine de bi doktoronu sor tatlım. Düzenli midir adetlerin hep ?
Bi git istersen canım. Kan tahlili yaparlar hormonların için ultrasonla bakarlar. Kafanda soru işareti olmaz.. olmadı doktorunu ara sor..Ocaktan beri düzenliydi. Mayısta bozuldu 15 gün gecikti. Sonra haziranda yine 28 günde oldum. Şimdi de daha 11 günüm var ama ağrım oluştu. Doktora mı gitsem bilemedim