• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO da OVULASYON TESTLERI NE KADAR DOĞRU?

O zaman neden düzenli adet görüyor musun diye soruyorlar ilk başta. Düzenliyse ilgilenmiyorlar üstelik

Onu sormalarinin nedeni adet duzensiZligi warmi diye orenmek.yani ben mesela adet gormuyorum ilac almadan.e yumurtlamada yok haliyle.ama bi arkadasim war duzenli adet goruyo hamile kalamiyo mesela.yani adet gormek her ay yumurtlama anlamina glmiyo.bazi aylar kadin adet gorsede yumurtlama olmazmis

Kızlar adetime daha 12 gün varken bugün pembe pembe kanamam başladı. Bu ne şimdi?

Tatlım yumurtlama akıntısı olabilir. Bazen yumurtlarken pembemsi veya kahverengimsi akıntı olabiliyormuş..
Hiç başıma gelmedi. Ki zaten 3 gün önce doktor yumurtamın tam büyüyemeden küçüldüğünü söyledi. İlginç

Yumurtlama gibi ama yine de bi doktoronu sor tatlım. Düzenli midir adetlerin hep ?
Ocaktan beri düzenliydi. Mayısta bozuldu 15 gün gecikti. Sonra haziranda yine 28 günde oldum. Şimdi de daha 11 günüm var ama ağrım oluştu. Doktora mı gitsem bilemedim

Ocaktan beri düzenliydi. Mayısta bozuldu 15 gün gecikti. Sonra haziranda yine 28 günde oldum. Şimdi de daha 11 günüm var ama ağrım oluştu. Doktora mı gitsem bilemedim
Bi git istersen canım. Kan tahlili yaparlar hormonların için ultrasonla bakarlar. Kafanda soru işareti olmaz.. olmadı doktorunu ara sor..

Back