• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO da OVULASYON TESTLERI NE KADAR DOĞRU?

Kuzum stres çok etkiliyor ya ben inanıyorum buna çok. Ben ilk pco olduğumu öğrendiğimde sıkıntıdan kilo aldım regl olamadım 2 ay sürekli araştırıyordum internette. Fazla kilon var mı peki ?

Var cnim 73kiloyum ;( vermem lazim.veremiyorum.evet kafaya cok takiyorus malesef ama elde diil ki:((((

İlk defa bu ay kullandım bu testleri pco lu olarak 15. ve 16. gün test sonuçlarım umarım doğrudur artık adet dönemini bekleme zamanı geçmiyoooor günleeerrr

Eklentiler

• IMG_20160629_193623.jpg
    IMG_20160629_193623.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 73
Eskiden ilaç kullanmadan adet olmazdım kilo sorunum vardı ki hala var ama 20 kilo verdiğimden beri her ay en fazla 35. günde adet oluyorum usg de hala pkolarım duruyo ama etkisi azaldı şükür

Eskiden ilaç kullanmadan adet olmazdım kilo sorunum vardı ki hala var ama 20 kilo verdiğimden beri her ay en fazla 35. günde adet oluyorum usg de hala pkolarım duruyo ama etkisi azaldı şükür

Aynen bende suan oyleyim cnm;( ilacsiz olmuyorum regl;( 73kiloyum..suan.1aydir inofolic combi iciyorum we adetimin 10.gunde az da olsa koyuya yakin czgi gordum atiyorum bak

Her gün aynı saatte yapmaya devam et erken henüz bi anda kopkoyu oluyo ve sadece 1 gün sürüyo ve ertesi gün yine silik çıkıyo ben bitiridim artık yapmıyorum 10 gün kaldı adetime beklemek çok sıkıcı

Peki sen kacinci gunu basladin test yapmaya cnm?kacgun yaptin?

Ben adetin 8. günü başladım farkı görebilmek için 1 hafta yaptım 15.akşam 16.sabah kopkoyu oldu ve 17.sabah akşam yine yaptım ilk günki gibi tekrar silikti fotosunu attığımda 15.gün akşam üstteki 16.gün sabah alttaki

İlk defa bu ay kullandım bu testleri pco lu olarak 15. ve 16. gün test sonuçlarım umarım doğrudur artık adet dönemini bekleme zamanı geçmiyoooor günleeerrr
Ne guzel canim.insallah denk gelmistir. Benim yumurtlama sorunum oldugu icin emin olamiyorum yapmakta. Peki kopkoyu cikisinindan kac saat sonra iliski olmasi gerekiyo

Ne guzel canim.insallah denk gelmistir. Benim yumurtlama sorunum oldugu icin emin olamiyorum yapmakta. Peki kopkoyu cikisinindan kac saat sonra iliski olmasi gerekiyo
24 saat içinde olabildiğince ilişki olmalı canım çünkü yumurtalarımız catladıktan sonra sadece 24 saat döllenmeye uygun oluyo

Ovu testinin tam koyu olmasi pkolularda biraz zor oluyo. Soyle ki, yumurtalar gec catladigi icin yapacagin ovu test artiyo. Kendimden ornek vereyim. Ben 11-14 arasi test yaptim oldukca koyu cikti testlerim ama T , C'den koyu olamadi tam anlamiyla en son yaptigim hepsinden daha silik cikti, ya yumurtlamayi kacirdim dedim ya da catlamadi dedim. Ayni zamanda 1 aydir da ates olcerek ovu'yu yakalama pesindeydim. Yumurta catladiginda atesiniz normal seyrinden daha yuksek cikiyo, bu da yumurtanizin catladigi anlamini tasiyo.. Daha garantili eger ovu testiyle ates olcmeyi beraberinde yaparsaniz, hatta ates olcme topigi var, seni de bekleriz.. Bu sekilde o gununu yakalarsan dollenme kolaylasacak insAllah. Tabii ki her sey Allahtan. Rabbim hepimize nasip etsin insAllah.. İlacsiz adet olmuyorum demissin, sogan kurunu hic denedin mi? Onu da tavsiye ederim. En azindan kimyasal olmayan bir sekilde getireceksindir reglini. Benim adetim de duzensiz, 35 gunu geciyor cogu zaman gelmesi.. O yuzden yumurtlama donemini kolay kolay bulamiyorum.. Ve tabii ki her ihtimale karsi gün asiri beraber olun:) Umarim yardimci olabilmisimdir

Var cnim 73kiloyum ;( vermem lazim.veremiyorum.evet kafaya cok takiyorus malesef ama elde diil ki:KK43:(((
Canım aslında indülin direnci için içtiğin ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyomuş. Ne zamandır kullanyosun ?? Bide boyun kaç ? Sakin olalımm birbirimize destek olalım bence önemli olañ iyiyi düşünüp onun üzerine bizimde bebişli olacağımız günler için dua etmek. Rabbim naaip etmiceği şeyi hayal ettirmezmiş..

Canım aslında indülin direnci için içtiğin ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyomuş. Ne zamandır kullanyosun ?? Bide boyun kaç ? Sakin olalımm birbirimize destek olalım bence önemli olañ iyiyi düşünüp onun üzerine bizimde bebişli olacağımız günler için dua etmek. Rabbim naaip etmiceği şeyi hayal ettirmezmiş..

Evet cnm haklisin.boyum 1.64 65civari cnm.ben daha once 3 ay glifor ictim gunde bi tane.smdi 1 aydir gunde 2tane glukofene basldim

Evet cnm haklisin.boyum 1.64 65civari cnm.ben daha once 3 ay glifor ictim gunde bi tane.smdi 1 aydir gunde 2tane glukofene basldim
Birazcık kilo versen belki düzene girersin canım. Ben 3 kilo verdim şimdi bi 5 kilo daha versem ideal kiloma ulaşıcam bakalım. Ama kilo vernek de zor pco da maalesef :(

Birazcık kilo versen belki düzene girersin canım. Ben 3 kilo verdim şimdi bi 5 kilo daha versem ideal kiloma ulaşıcam bakalım. Ama kilo vernek de zor pco da maalesef :KK43:

Hemde baya zor ya :( veremiyom ki beeen.aç kalamiyom ben.rejim yaptimmi depresif oluyom walla bak :)

Kızlar adet düzenliyse kesin yumurtlama oluyordur diyebilir miyiz?

Back