Ovu testinin tam koyu olmasi pkolularda biraz zor oluyo. Soyle ki, yumurtalar gec catladigi icin yapacagin ovu test artiyo. Kendimden ornek vereyim. Ben 11-14 arasi test yaptim oldukca koyu cikti testlerim ama T , C'den koyu olamadi tam anlamiyla en son yaptigim hepsinden daha silik cikti, ya yumurtlamayi kacirdim dedim ya da catlamadi dedim. Ayni zamanda 1 aydir da ates olcerek ovu'yu yakalama pesindeydim. Yumurta catladiginda atesiniz normal seyrinden daha yuksek cikiyo, bu da yumurtanizin catladigi anlamini tasiyo.. Daha garantili eger ovu testiyle ates olcmeyi beraberinde yaparsaniz, hatta ates olcme topigi var, seni de bekleriz.. Bu sekilde o gununu yakalarsan dollenme kolaylasacak insAllah. Tabii ki her sey Allahtan. Rabbim hepimize nasip etsin insAllah.. İlacsiz adet olmuyorum demissin, sogan kurunu hic denedin mi? Onu da tavsiye ederim. En azindan kimyasal olmayan bir sekilde getireceksindir reglini. Benim adetim de duzensiz, 35 gunu geciyor cogu zaman gelmesi.. O yuzden yumurtlama donemini kolay kolay bulamiyorum.. Ve tabii ki her ihtimale karsi gün asiri beraber olun:) Umarim yardimci olabilmisimdir