Kuzum stres çok etkiliyor ya ben inanıyorum buna çok. Ben ilk pco olduğumu öğrendiğimde sıkıntıdan kilo aldım regl olamadım 2 ay sürekli araştırıyordum internette. Fazla kilon var mı peki ?
İlk defa bu ay kullandım bu testleri pco lu olarak 15. ve 16. gün test sonuçlarım umarım doğrudur artık adet dönemini bekleme zamanı geçmiyoooor günleeerrr
Eskiden ilaç kullanmadan adet olmazdım kilo sorunum vardı ki hala var ama 20 kilo verdiğimden beri her ay en fazla 35. günde adet oluyorum usg de hala pkolarım duruyo ama etkisi azaldı şükür
Her gün aynı saatte yapmaya devam et erken henüz bi anda kopkoyu oluyo ve sadece 1 gün sürüyo ve ertesi gün yine silik çıkıyo ben bitiridim artık yapmıyorum 10 gün kaldı adetime beklemek çok sıkıcı
Ne guzel canim.insallah denk gelmistir. Benim yumurtlama sorunum oldugu icin emin olamiyorum yapmakta. Peki kopkoyu cikisinindan kac saat sonra iliski olmasi gerekiyoİlk defa bu ay kullandım bu testleri pco lu olarak 15. ve 16. gün test sonuçlarım umarım doğrudur artık adet dönemini bekleme zamanı geçmiyoooor günleeerrr
24 saat içinde olabildiğince ilişki olmalı canım çünkü yumurtalarımız catladıktan sonra sadece 24 saat döllenmeye uygun oluyoNe guzel canim.insallah denk gelmistir. Benim yumurtlama sorunum oldugu icin emin olamiyorum yapmakta. Peki kopkoyu cikisinindan kac saat sonra iliski olmasi gerekiyo
Ben de oyle biliyorum da canim. Ovulasyon testleri yumurtanin catladigini gosteriyo o zaman.24 saat içinde olabildiğince ilişki olmalı canım çünkü yumurtalarımız catladıktan sonra sadece 24 saat döllenmeye uygun oluyo
Aynen tatlımBen de oyle biliyorum da canim. Ovulasyon testleri yumurtanin catladigini gosteriyo o zaman.
Canım aslında indülin direnci için içtiğin ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyomuş. Ne zamandır kullanyosun ?? Bide boyun kaç ? Sakin olalımm birbirimize destek olalım bence önemli olañ iyiyi düşünüp onun üzerine bizimde bebişli olacağımız günler için dua etmek. Rabbim naaip etmiceği şeyi hayal ettirmezmiş..Var cnim 73kiloyum ;( vermem lazim.veremiyorum.evet kafaya cok takiyorus malesef ama elde diil ki(((
Canım aslında indülin direnci için içtiğin ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyomuş. Ne zamandır kullanyosun ?? Bide boyun kaç ? Sakin olalımm birbirimize destek olalım bence önemli olañ iyiyi düşünüp onun üzerine bizimde bebişli olacağımız günler için dua etmek. Rabbim naaip etmiceği şeyi hayal ettirmezmiş..
Birazcık kilo versen belki düzene girersin canım. Ben 3 kilo verdim şimdi bi 5 kilo daha versem ideal kiloma ulaşıcam bakalım. Ama kilo vernek de zor pco da maalesefEvet cnm haklisin.boyum 1.64 65civari cnm.ben daha once 3 ay glifor ictim gunde bi tane.smdi 1 aydir gunde 2tane glukofene basldim
Birazcık kilo versen belki düzene girersin canım. Ben 3 kilo verdim şimdi bi 5 kilo daha versem ideal kiloma ulaşıcam bakalım. Ama kilo vernek de zor pco da maalesef
Aynen valla. Bide ben ailemden de uzağım. Canım sıkılfı gideyim diceğim bi yakınım da yok. Sıkıldıkça yiyorumHemde baya zor yaveremiyom ki beeen.aç kalamiyom ben.rejim yaptimmi depresif oluyom walla bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?