Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzicim geçmiş olsun,hayırlı olsun rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah artık kendine dikkat ediyosun özellikle yukarıya doğru uzanma hareketi yapmıyosun benim de üç komuşlardı. sakın az diye düşünme. fazla bile.
kuzicim geçmiş olsun,hayırlı olsun rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah artık kendine dikkat ediyosun özellikle yukarıya doğru uzanma hareketi yapmıyosun benim de üç komuşlardı. sakın az diye düşünme. fazla bile.
kuzi kısss anne adayı naber...nasıl geçiyorr günler...gerçi keyfin yerindedir evde yatmaktan başka ne işin var....yat yat 10 gün sonra bebişlerin seni yatırır nasıl olsa...
uğraşacak bişeyler bul kendine...kitap falan oku...amann en iyisi yatt sen...sonra iş güçç valla fırsat bulamazsın karışmam..sonra bana dert yanma...
İnşallah canım benim çok sağol, Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
anne adayımı dedin, banamı dedin, ne güzel dedin öyle sırnaşık şey,
canım sıkılıyo yaa, daha bismillah ilk gün evin içinde volta atmaktan bi hal oldum ya
allah kimseyi yarı yolda bırakmasın.bende o yola yaklaşıyorum yavaş yavaş.sana bol şans.yat bence fazla dolanma.bebişlerini hayal et.ondan daha tatlı hayal olmaz hralde.
Wolta mı atıyorsun inanmıyorum sana Kuziiiiiiyasakkelime
Bencede dinlen kitap oku bol bol örgü felan yap.:1hug:
Nerdeee batıyo yattığım yatak falan yaaaa meraktan içim içime sığmıyo ondan heralde, duramıyorum yerimde offf ya, 16 Ocağa kadar rahat huzur yok banatatlicadiarzu
sakin ol sakin kuzicim.inşallah merakın heyecanın boşa çıkmaz.rabbim yanında olsun.bebişi düşün yat aşşaaa.darısı başıma inşallah..
amiiiiiiiiiiiin inşallah ama dur tutarsa darısı başına olsun:1hug:
kuzicim napıyorsun nasıl gidiyor bugün bende kasık ağrısı başladıya ayaklanmıştım ondan mı acaba ?
kuzimmm kıss nerelerdesin...nasıl gidiyor..bugün işe başlamış olman gerekiyor yanılmıyorsam...canımm dikkat et kendine..öpüyorum..
kuzicim nasılsın nasıl geçiyor zaman daha doğrusu geçmiyor dimi. 10 fire çok değil canım benim ben 20 fire vermiştim 5 kalmıştı bana hepsini atmışlardı seninkileri dondurmuşlar iyi olmuş çoğul gebelik riskin azalmış