Canım çok sağol oldu bitti transfer asıl zor olan şimdi başlıyo hayırlısı bakalım, şimdi sana anlatıyorum olayları kimisi adetin üçüncü günü başlıyo direk, kimisi adetten önce başlıyo, ben adetten önce Lucrin diye bi iğneye başladım göbekten yapılıyo, kendin yapıyosun çok kolay, adetin üçüncü günü kalçadan bir iğne veriyolar, göbektende yine bir iğne daha veriyolar, günde üç iğne oluyosun bunlar yumurtaları geliştiriyo, yumurtalar istenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi veriyolar, çatlatma iğnesinden sonraki 36.saatte yumurtaları topluyolar, yumurta toplama anestezili bir işlem hiçbirşey anlamıyosun o da çok kolay, yumurtaları hemen alıp eşindende spermi alıp aynı gün döllüyolar, üç dört gün döllenmesini bekleyip, iyi döllenen yumurtaları transfer ediyolar, transferde aynı aşılama gibi yapılıyo fakat idrara sıkışık oluyosun, alttan embriyoları verirken, karnındanda ultrasonla takip ediyolar beş dakika sürüyo, yani korkulacak şeyler değil ama yine de kullandığın herşey hormon o yüzden Allah bunlara mecbur bırakmadan herkese normal yoldan hamile kalma fırsatı versin inşallah, İnşallah seninde gerek kalmaz ama kalırsada korkulacak hiçbir şey yok merak etme :1hug: