arkadaşlar benimde 1.5 yıldır cocugum olmuyordu ve yumurta takibi vs gibi şeyler denendi ama yine olmadı aşılama icin 1 haftadır igne kullanıyordum şimdi bitti onlar ve pazartesi ilk aşılamam olacak inşallah tutar bu konuda sorusu yada yardıma ihtiyacı olanlar varsa bilgilendirmeye hazırım
CHİLEK hayırlısı olsun canım . ne zaman yaptırdın aşılamanı?
chilek inşallah tutmuştur canım Rabbim ol deyince herşey olur bize düşen dua etmek sabretmek bende 3.aşılamamı yaptırdım hayırlısıııı
chilek,elenya , eylül siz umarım güzel haberler verirsiniz.
Sevgili Chilek,
Moralini sakın bozma hemşehrim. Ben de senin gibi Mersinliyim;ama İst.'da oturuyorum. Ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra(transfer yapılamadı döllenme olmadığı için) birden 3. aşılamaya karar verdim ve şu anda hamileyim.Umudunu sakın kaybetme. Bu arada ilk 2 aşılamamda sevgili doktorlarım benden nedense rahim filmi istemeyi unutmuşlardı ve ben yine Allah'ın takdiri herhalde birden 3. aşılamadn önce rahim filmi çektirmeye de karar verdim. Belki de tüplerde bir sorun vardı ve açıldı. Rahim filmi sonucu iyi çıktı;ama belki de sorun o anda çözüldü. Aşılama yaptıracak arkadaşlara mutlaka önce rahim filmi çektirmelerini tavsiye ederim. Benim hiçbir aşılamamda ağrım olmadı. Sadece biraç gün lekelenme oldu ve sonra geçti. Bir de benim aşılamalar anestezili oldu benim isteğimle. İstersen sen de anestezi altında yaptırabilirsin;ama bunun için aç gitmen gerekiyor aşılamaya.. Allah yardımcın olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın. Adana'da mı yaptırıyorsun işlemini yoksa Mersin'de mi? Özel bir yer mi acaba?
chilek,elenya , eylül siz umarım güzel haberler verirsiniz.
Canım benimde tutmadı inşallah diğer arkadaşların tutar Allah yardımcımız olsun
Amin canım. Senin adına da o kadar üzüldümki, çünkü içinde bulunduğumuz durumu en iyi bizler anlarız. Yaşamayan gerçekten anlamıyor. Ne kadar ah vah deseler de bana hiç samimi gelmiyor. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
chilek, hemşehrim inşallah 3. aşılaman pozitif olur canım benimde 2 aşılamam negatif olmuştu 3. için adet olmam gerekiyordu ama bu ay 30 gün gecikti hala da olamadım ne yapacağımı bilemez hale geldim allah hepimizin yardımcısı olsun