pazartesi ilk aşılamam yapılacak

corci canım benim aşılamam yarın sabah 11 de yapılacak lütfen dua edin ve aşılama yapıldıgı gün agrımı oluyor bunu bilmiyordum yaa

hayırlı olsun inşallah inşallah ilk ve son olur bebişine kavuşursun canım

iyi dileklerin için cok sagol sünger arkadaşım yarın saat 11 de aşılamam bitmiş olacak inşallah:çok üzgünüm:

CHİLEK hayırlısı olsun canım . ne zaman yaptırdın aşılamanı?

20 Ocak ta yaptırdım canım. Benim 2. aşılamamda 12 gün sonra beta hcg yaptırdım. Sonuç 22,6 çıkmıştı. Havalara uçtum tabi ben. Ancak 2 gün sonra adet oldum. Doktorum yine de bir test daha istedi. Bu sefer hcg 0,45 çıktı. Olmadı yani. Benim bütün dünya başıma yıkıldı sanki. O yüzden 3. aşılamayı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım. Psikolojim alt üst oldu. Hiç umudum kalmamıştı neredeyse. Ağlaya ağlaya 3. aşılama için tekrar aynı yolculuğa çıktım. Başlarda çok umutsuzdum. Öylesine yaptırdım diyordum. (Daha önce de dediğim gibi hiç bir zaman umutlarımızı kaybetmeyiz inşallah.) Ama test gününe yaklaştıkça umutlarım yeniden yeşermeye başladı. İnşallah bu sefer de üzülmem. Biliyorum yaptığım çok yanlış, ancak bir çok arkadaşımız da bilirki bu bizim elimizde değil. Bu sefer de tutmazsa hemen tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Kendimi toparlamam için zamana ihtiyacım var. Yüce Rabbim isteyen herkesin kucağını bir an önce doldursun.

chilek inşallah tutmuştur canım Rabbim ol deyince herşey olur bize düşen dua etmek sabretmek bende 3.aşılamamı yaptırdım hayırlısıııı

Arkadaşım inşallah senin de tutmuştur. Beklemek çok zor sen de bilirsin. Senin de dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.

Sevgili Chilek,

Moralini sakın bozma hemşehrim. Ben de senin gibi Mersinliyim;ama İst.'da oturuyorum. Ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra(transfer yapılamadı döllenme olmadığı için) birden 3. aşılamaya karar verdim ve şu anda hamileyim.Umudunu sakın kaybetme. Bu arada ilk 2 aşılamamda sevgili doktorlarım benden nedense rahim filmi istemeyi unutmuşlardı ve ben yine Allah'ın takdiri herhalde birden 3. aşılamadn önce rahim filmi çektirmeye de karar verdim. Belki de tüplerde bir sorun vardı ve açıldı. Rahim filmi sonucu iyi çıktı;ama belki de sorun o anda çözüldü. Aşılama yaptıracak arkadaşlara mutlaka önce rahim filmi çektirmelerini tavsiye ederim. Benim hiçbir aşılamamda ağrım olmadı. Sadece biraç gün lekelenme oldu ve sonra geçti. Bir de benim aşılamalar anestezili oldu benim isteğimle. İstersen sen de anestezi altında yaptırabilirsin;ama bunun için aç gitmen gerekiyor aşılamaya.. Allah yardımcın olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın. Adana'da mı yaptırıyorsun işlemini yoksa Mersin'de mi? Özel bir yer mi acaba?

kızlar aşılamam yapıldı bugün ve acımıyor diyenlere acıyor demek istiyorum ilk aşılamamdı belkide psikolojik olarak acımıştır inşallah hamile kalırımda başka ugraşmam ve ugraşmayız

CANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.

kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa.
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

chilek,elenya , eylül siz umarım güzel haberler verirsiniz.

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum ve akdaş inan cok üzüldüm benim sonucum subat 11 de belli olacak lütfen üzülme arkadaşa yada yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım

Bana vermiş olduğun moral için öncelikle çok teşekkür ederim. Rahim filmini aşılamalardan önce çektirmiştim. Hiç bir sorun yoktu. Nedense 2 aşılamam tutmadı. İnşallah bu sefer tutmuştur. Test yaptırmama 4 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Bu sefer de tutmadıysa biliyorum çok kötü olacağım. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama maalesef kafamdan atamıyorum. Ayrıca aşılamayı Mersin Tıp Fakültesi Hastenesinde yaptırıyorum. İyi dileklerin için tekrar teşekkürler.

chilek,elenya , eylül siz umarım güzel haberler verirsiniz.

Arkadaşım inanki çok üzüldüm. Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim. Ben de acayip stresliyim. Test günü yaklaştıkça heyecanım artıyor. Önceki aşılamalarda olduğu gibi içim kıpır kıpır değil. Niye böyleyim bilemiyorum, hiç pozitif düşünemiyorum. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

Canım benimde tutmadı inşallah diğer arkadaşların tutar Allah yardımcımız olsun

Amin canım. Senin adına da o kadar üzüldümki, çünkü içinde bulunduğumuz durumu en iyi bizler anlarız. Yaşamayan gerçekten anlamıyor. Ne kadar ah vah deseler de bana hiç samimi gelmiyor. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

Evet canım kimse anlamıyo ancak yaşayan bilir.Hakkımızda hayırlısı buymuş.İnşallah sizlerin tutar

chilek, hemşehrim inşallah 3. aşılaman pozitif olur canım benimde 2 aşılamam negatif olmuştu 3. için adet olmam gerekiyordu ama bu ay 30 gün gecikti hala da olamadım ne yapacağımı bilemez hale geldim allah hepimizin yardımcısı olsun

Hemşehrim, test yaptırmadın mı? Yani bu 30 gün gecikme, hamile olduğun anlamına mı geliyor? Çok heyecanlandım, lütfen aydınlatırmısın?

arkadaşlar yaa bende cok korkuyorum negatif cıkacak diye ve acaba aşılam sonrasında nelere dikkat edeyim normal hayatıma devam edeyimmi yoksa temizlik konusunda falan dahamı dikkatli olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…