- 18 Aralık 2023
- 10
- 10
- 26
- Konu Sahibi pazartesibaslarim
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Bildiğiniz üzere bugün diyetimin ilk günüydü. Size bugün tükettiğimi şeylerden bahsedeceğim. Biraz klasik bir başlangıç yaptım diyete. Şunu da belirtmek istiyorum bu arada ben aralıklı oruç şeklinde yapıyorum diyetimi. Daha önceki denemelerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki bedenim ve metabolizmam en iyi bu beslenme şekline yanıt veriyor. Hemen bugünki listemden bahsedeyim.
Öncelikle uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su içtim. Uyanır uyanmaz hemen kahvaltı yapamadığım ve geç uyandığım için ilk olarak saat 12.00 da 1 bardak filtre kahve içtim. (Deli dehşet kahve aşığıyım bu arada)
Kahvaltı 13.00 :
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz beynir
Bolca maydanoz ve domates
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kuru incir
Ara Öğün 15.30:
10 adet çiğ badem
1 bardak yeşil çay karışımı (Bu karışımı daha sonra ayrıntısıyla anlatacağım, tuvalete çıkma konusunda çok yardımcı oluyor)
Akşam Yemeği 18.00:
Mevsim salatası bolca yağı ve tuzu az bol limonlu
5 adet köfte
(Ben salatayla karıştırıp yiyorum çok lezzetli oluyor ve ekmeğe ihtiyaç duymuyorsunuz.)
2.Ara Öğün 20.00:
Filtre kahve ve yarım yeşil elma
Bu gün boyunca kendimi su içmek için çok zorladım ancak sadece 1,5 litre içebildim. Bu konuda daha çok çalışacağım..
Diyet ilk gün olduğu için beni zorlamadı yalnızca tatlı krizlerim tuttu her yemek sonrası ya da gün içinde atıştırmak için canım çikolata çekti ama kendimi güzel kıyafetlerin içinde fit bir vücutla hayal edip yastıkları dişledim umarım yarın da aynı istikrarla devam ederim... Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Öncelikle uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su içtim. Uyanır uyanmaz hemen kahvaltı yapamadığım ve geç uyandığım için ilk olarak saat 12.00 da 1 bardak filtre kahve içtim. (Deli dehşet kahve aşığıyım bu arada)
Kahvaltı 13.00 :
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz beynir
Bolca maydanoz ve domates
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kuru incir
Ara Öğün 15.30:
10 adet çiğ badem
1 bardak yeşil çay karışımı (Bu karışımı daha sonra ayrıntısıyla anlatacağım, tuvalete çıkma konusunda çok yardımcı oluyor)
Akşam Yemeği 18.00:
Mevsim salatası bolca yağı ve tuzu az bol limonlu
5 adet köfte
(Ben salatayla karıştırıp yiyorum çok lezzetli oluyor ve ekmeğe ihtiyaç duymuyorsunuz.)
2.Ara Öğün 20.00:
Filtre kahve ve yarım yeşil elma
Bu gün boyunca kendimi su içmek için çok zorladım ancak sadece 1,5 litre içebildim. Bu konuda daha çok çalışacağım..
Diyet ilk gün olduğu için beni zorlamadı yalnızca tatlı krizlerim tuttu her yemek sonrası ya da gün içinde atıştırmak için canım çikolata çekti ama kendimi güzel kıyafetlerin içinde fit bir vücutla hayal edip yastıkları dişledim umarım yarın da aynı istikrarla devam ederim... Görüşmek üzere kendinize iyi bakın