Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar biliyorsunuz paypal nakit kart geçen sene ülkemizden çekildi bende internetten alışveriş yapmaya çok seviyorum ve kredi kartı kullanmak istemiyorum bu yüzden paypal karta alternatif hangi kartları kullanıyorsunuz veya bildiğiniz sanal kartlar nelerdir
Genel olarak evet. Özellikle Ecopazy Uluslararası sık kullanılıyor. İSteğe bağlı kart talep edebiliyorsunuz. Veya sadece Online cüzdan olarak kullanabilirsiniz.
Genel olarak evet. Özellikle Ecopazy Uluslararası sık kullanılıyor. İSteğe bağlı kart talep edebiliyorsunuz. Veya sadece Online cüzdan olarak kullanabilirsiniz.
e sanal kart kullansanız ya en kolay. ben de kuveytturk kredi kartı vardı. 200 lira limitli sanal kart oluşturdum. onu kullanıyorum güvenmediğim sitelerde ve yurtdışı alışverişlerde.