Paylasim Alani(Polonya)

Edacim Mrhb Nasil Sen Seviyormusun Polanya Yi Insanlari Ile Anlaşa Bildinmi.sicak Kanli Insanlar Evt Ama Ben Dilerini Anlayamiyorum .)sen Eminim çözmüsündür.ögrendiysende Nasil ögrendim Canim.

Selam Hanimlar ben Almanyada yasiyorum.Polonyada Türklerin yasadigini bu zamana kadar hic duymamistim gercekten.Calismak icinmi ordasiniz?

Selam Hanimlar ben Almanyada yasiyorum.Polonyada Türklerin yasadigini bu zamana kadar hic duymamistim gercekten.Calismak icinmi ordasiniz?
evet canım burda iç icabı bulunuyoruzzzz

Burda Türkler Az Olmuyacak Kadar çok Zuelish

ben genelliklee öniversite öğrencilerine rastlıyorummm burdaaaaaaa

Selam Arkadaslar.
Polonya ve Rusya Ülkeleri bana eskiden beri cok soguk gelirdi.
Gerci almanlarda öyle cok sicak kanli insanlar deyiller.
Hele benim oturdugum yerdeki almanlar!
Ben Türk oldugum icin cok mutluyum.Bizim Ülkemizin Insani bir baska bence.

Görüsmek üzere Züleyha

Arkadaşlarr benn 2 yıll kaldımm polonyadaaa ve 9 aydırdaa türkiyedeydimmm ve haftaya yinee ordaa olacağımmm
evet insanlarıı çokk soğukkk satenn dillerinidee bilmediğimm içindee komşuluğumm olmadıı çocuklarımm vee eşim sayesindee fazla sıkılmadımm tabii bazıı zmanlardaa sıkılmışşdaa olabilirimmmm
bende warşovaddo yaşadımmm tamm merkezdeee çokkk büyükk saat kulesii varyaa hanii zloty teras alışverişş merkezininn yanındaa 2 büyükk iş merkezinin ortasındaydıı evimm vee bol boll geziyordummm

kizlar ben almanyada oturuyom kiracim polanyali.cok türk varmi oralarda.bi acayip geliyo bana bazi seyleri.tavsiye edermisiniz gezmek icin gitsek. .bana yakin kiracilarla düsünüyom.birde buralarda acayip ponya li isci patlamasi var.ekonomisi zayif galiba.millet burada alti ay calisiyo gidiyo. yazin gene burdalar

aaaaa!! bende burda yaşıyorum nerdeyse 7-8 aydır lodz şehrinde=)) eğitimim için burdayım ve 3 haftam kaldı ülkeme dönmem için=)) vuhuuuu... çok mutluyum çünkü gerçekten ailemi herkesi çok özledim=( ilk defa ailemden bu kadar uzakta kaldığım için zordu benim için ama çok şükür burda yalnız diilim erkek arkadaşımda benimle beraber burda aynı üni'deyiz sınıf arkdaşım olur kendisi.lodz'da yaşayan başka arkadaşlar da var mı ?? Bu arada ilk başlarda bende çok şaşırmıştım lehçeyi açıkcası sevmedim ama burda kursada gittiğim için az çok işimi görebilecek kadar insanlarla konusabilecek lehçem var tabi sözlük yardımıyla=D ehehe

bi dahaki ay ben de polonyadayım :) 6 aya yakın orda yaşayacağım bakalm kısmet :)

5,5 ay kaldım Bydgoszcz da:) Hayatımın en güzel zamanıydı benim için. Rüya gibiydi Erasmus öğrencisi olarak gittim ve bi polonyalıya aşık oldum:) hala birlikteyiz
Ben aksine insanlarını çok mütevazi ve sıcak buldum özellikle de kominist dönemini yaşamış yaşlılar çok tatlı ve candanlar. Benim gittigim şehir öyle populer bi yer degildi küçük ve şirin bi yerdi Şimdi fırsatım olsa hiç durmam. Ben cok sevdim Polonya yı ve Polonyalıları:) (ama kızlarını pek deil:)

ben de poznan'a gidiyorum erasmusla... çok güzel bi dönem geçirmene sevindim, darısı başıma inşallah

poznan'ı gidip görme fırsatın oldu mu hiç? polonya tecrübelerinden faydalanmak isterim şafak sayıyorum gitmek için

aa evet çoğu şehrini gördüm ben senin gidecegin şehir benimkine göre daha gelişmiş üstelik öğrenci şehri denilebilir. Şanslısın inşallah güzel zaman geçirirsin. Sakın valizini tıka basa doldurup gitme ben bin pişman oldum ordan çok fazla alışveriş yapamadığıma. Ekonomisi çok iyi zloty türk lirasının nerdeyse yarısı euro nun dörtte biri. Bu yüzden de çok rahat edeceksindir.

her şeyim ayarlandı zaten de şuan en çok kafama takılan şey valize ne koyacağım? :)

yiyecek neler götürülebilir sence? yemek kültürleri pek yokmuş galiba..

giyecek olarak da çok soğuk oluyormş kışın.. 20 kg bagaj hakkım var zaten.. ne yapmalı ne etmeli? :26:

eveet yemek büyük sorun burdan kesinlikle sucuk götür en büyük özlemimizdi bizim:) Birileri Almanya ya gidip gelse de bize sucuk getirse diye beklerdik:) Ben bir daha gidecek olsam ne kadar eski gözden cıkardıgım kıyafetim varsa onları götürürdüm ki gelirken orada bırakabileyim:) ayakkabı cok goturme orda çok daha uygun yeni yeni alır giyersin. evet kben de gecen sene kış döneminde gittim ve acaip soğuktu ne kadar giyersem giyeyim üşüyordum bu duruma yapcak bir şey yok ben dışarı cıktıgımda hep koşuyordum bu yuzden

koşmak mı? ahahaha o da iyi fikirmiş

biz tüm vücudu önce streçleyip sonra giyinelim kıyafetleri diyoruz öle yapıp da üşümeyenler varmış

yemek konusunda da anneme kalsa o 20 kg hakkımı pirinçle bulgurla doldurcak... tarhana götür dio bana yaa ama sucuk fena fikir deilmiş

lehçe konuşma klavuzu aldım ama o nasıl bi dildir öle yaa.. 36 harf varmış alfabelerinde ve sessizler kampı mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…