Paylasim Alani(Polonya)

Hadı polonyada yasayan kımse yokmu beklıyorum arkadaslar sızlerı

a.s.evt mersinden yeni geldim 2 ,5 ay oldu bu araya geleli.ursus tayım ben ya sen eda

iyim ya sen nasılsın.Allah bagışlasın çocuklarını resmınız cok guzelburaların yabancısıyım buraya geleli 2,5 ay oldu ursus ta oturuyorum bende ya sen

Nerıcım selam burdasın canım bende bakınayım cevap yazn olmusmu dıye

iyim ya sen nasılsın.Allah bagışlasın çocuklarını resmınız cok guzelburaların yabancısıyım buraya geleli 2,5 ay oldu ursus ta oturuyorum bende ya sen

Tesekku ettım canım ben warsovada kabati de oturuyorum evlenıpmı geldın

Bu arada nerıcım bende adanalıyım hemserılı sayılırız.1bucuk yıldır burdayım nasıl sevebıldınmı alısabıldımı buralara

öylemi.ben buralara alısırım alısamsına ama kimsem yok yanı hıc turk tanımıyorum olanlarda kava dengı deyiller.eşim kızım ve ben okadar

kizlarrr selamm bende suan polonyadayim kolobrzeg tarafinda kayinvalide ziyareti:) ama varsova kabaty de gorumcemler varr burda yasamiyorum ama yilda 3-4 kere geliyorum ve burdaki tek derdim sogukkkkkk

merhaba arkadaslar birşey sormak istıyorum.çok yakında evimize polanyadan genc bır kız gelecek.polanyalıların yemek ve aile kültürü hakkında bana yardım edermısınız.nelerden hoşlanırlar aile yaşantıları bize benzermi.bana acele yardım edersiniz çok mutlu olurum

merhaba ben yardimci olmaya calisayim oncelikle aile yasantilari bize cok benziyo en azindan benim gorduklerim oyle bu konuda zorluk cekmezsin cogunun yasami cok mutevazi yemek kulturune gelince mantari baligi ve tatlilari cok severler benim gordugum ama tatlilar bizim baklava gibi degil pasta turu ve kekler hamur iside cok yaparlar hatta bizim mantiya benzeyen yemekleri bile var bence bosver sen onlarin yemeklerini degisik olsun turk yemeklerini ogrensin misafirin turk mutfagini seviceginden hic suphen olmasin:)

teşekkür ederim yardımınız için.Misafirim geldi ve şuan yanımda.Türk yemeklerini çok beğendi özellıkle sebze yemekelrini ve çorbaları çok seviyor birde baklavayınaniknanik hergün baklava yedıyoruz.cok sıcakkanlı ve sevimli biri vede insanı kıskandıracak kadar güzel

Rica ederim Sana demistim sevicektir diye nerdenmi biliyorum cunku esim polonyali ve turk mutfagini coook seviyo diger akrabalarida oyle:) arkadasinin guzel oldugundan hic suphem yok polonyali kizlarin cogu fistik gibi massalah diyelimde nazar degmesin :)

kızlar merhaba
ne güzel ya gelmiş yazmışsınızz
uzun zaman bekledim kimse bu raya gelmedii
bennn aile ortamlarını bilmiyorumm bunlarunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…