• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit

Üzmeyin kendinizi,

Bana da 5 haftalık hamilesin dedi 3 Aralık'ta gitmiştik ,yani tekrar çağırdı randevu bulamayınca başka doktora gittim 7 haftalık olmuştu gittiğimizde ama ultrason kağıdı tekliydi ve ben bebek falan göremedim,doktor her şey normal kese oluşmaya başladı dedi.İlk doktora göre 24 Aralık'ta 8 haftalık olcak ama bu kez göğüslerim fazla şişmedi 1.hamilelik gibi değil 1 kat şişti,ilkinde 4 kat şişmişti çok mutluydum,5 haftalıkken Beta Hcg 734 çıktı.Boş gebelik mi acaba ya da geç döllenme mi 7.haftada kalp atışı dinlemek yok bebek burda vs demedi,milletin hep 5/6.haftada bebek görünmüş kalp atışları dinlenmiş yorumlarda okudum bilgin var mı acaba
Fazla yok ama çok geç görünen var bekle derim ben

Fazla yok ama çok geç görünen var bekle derim ben
Her hamilelikte farklı oluyor aynı kişi olsa bile, hiç beklemiyorduk yine oldu,o kadar uğraştığımızda olmamıştı.Doktorlara göre 35 yaş mıydı neydi son yaş gebe olmak için veya çocuğunuzun olması mümkün değil diyorlar bir bakmışız hamileyim, Allah ol derse olur,her şey olacağına varır.Sol altta Dist A 10.7 mm çıktı bir de benim, resmini de atayım

Eklentiler

• 17348865510116294033846401749307.jpg
    17348865510116294033846401749307.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 11
Biliyor musun nasip arkadaşım devlet hastanesinde doktor yazdı folbiol diye bir tane folik asit aldı şuan hamile 5 yıldır çocuğu olmuhirdu
Ya işte Şöyle mesela bu inofolic kombi HP var böyle kapsül şeklinde hani ne kadar sayfaya sorduysam yani 8 aydır kullananlar var hani 10 aydır kullananlar var ama hiçbir faydasını göremedim diyorlar Ben de bak 5 ayıma gireceğim ocakta ve hiçbir faydasını göremedim

Ya işte Şöyle mesela bu inofolic kombi HP var böyle kapsül şeklinde hani ne kadar sayfaya sorduysam yani 8 aydır kullananlar var hani 10 aydır kullananlar var ama hiçbir faydasını göremedim diyorlar Ben de bak 5 ayıma gireceğim ocakta ve hiçbir faydasını göremedim
Elbet çaresi ilacı duası zamanı vardır ama işte çok zorr beklemek beklemek beklmek

Elbet çaresi ilacı duası zamanı vardır ama işte çok zorr beklemek beklemek beklmek
Aynen öyle ben çünkü bak Daha önce iki defa düşük geçirdim 1 Mayıs ayında oldu kürtaj oldu Bir de haziranın sonu Temmuz'un başı gibi kendiliğinden düşük oldu ve Hani üzerinden 5 ay geçti Ocak'ta 6 ay olacak Hala gebelik elde edemedim ya ben işte Normalde inofolik toz pembe kaplı bir ilaç var onu kullanıyordum doktoruma gittim O da bunu kombi HP diye kapsül şeklinde olanını verdi 5 aydır kullanıyorum bir şey olmadı hala

Aynen öyle ben çünkü bak Daha önce iki defa düşük geçirdim 1 Mayıs ayında oldu kürtaj oldu Bir de haziranın sonu Temmuz'un başı gibi kendiliğinden düşük oldu ve Hani üzerinden 5 ay geçti Ocak'ta 6 ay olacak Hala gebelik elde edemedim ya ben işte Normalde inofolik toz pembe kaplı bir ilaç var onu kullanıyordum doktoruma gittim O da bunu kombi HP diye kapsül şeklinde olanını verdi 5 aydır kullanıyorum bir şey olmadı hala
Bende ocakta dış gebelik geçirdim geçmiş olsun Şana mavi olan combi HB kullan o çok iyi ben doktor arkadaşımla araştırdım pembesi alma Allah büyük

Back