Bilmem uydurmaNasıl değişik
Sevebileceğim bir şey ise tarif isterim
Afiyet olsun
Bi tabakcık istereeeemmm
Bdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükBi tabakcık istereeeemmm
Eline saglık nevoşş guzel olmus bencee ben severım hafıf seylerıBilmem uydurma
Ya Antep'in tavuklu patates ce şiveydiz yemekleri var.Şiveydiz pırasa ile de yapılıyor.
Göğüs etini küp küp doğrayıp haşladım.Ama çok pişirmedim sonra içine 3-4 patatesi küp küp doğradım ve 3-4 pırasayı doğrayıp attım ve pişirdim.Daha çok üst kısımlarını:)
Şimdi üzerine yayla çorbası gibi yoğurt ve az unla terbiye yapacağım.Üzerine tereyağı ve nane
Hafif olsun istedim.
Aslında kuşbaşı et ile de yapılıyor. Hatta haşlanmış nohut ekleniyor.
Ama ben koymadım.
Diyete uyduruyorum işte
Sağ ol balımAfiyet olsun
Konum atBi tabakcık istereeeemmm
Afiyet olsun kuzu
Bende uydurmayı çok severimEline saglık nevoşş guzel olmus bencee ben severım hafıf seylerı
Kız valla ben görmedim kısır muhabbetiniBdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz var
Aman çekmesin, vebale girememAfiyet olsun kuzu
Ama canımı çektiremedin
Bana uygun bir tarif değilmişBilmem uydurma
Ya Antep'in tavuklu patates ve şiveydiz yemekleri var.Şiveydiz pırasa ile de yapılıyor.
Göğüs etini küp küp doğrayıp haşladım.Ama çok pişirmedim sonra içine 3-4 patatesi küp küp doğradım ve 3-4 pırasayı doğrayıp attım ve pişirdim.Daha çok üst kısımlarını:)
Şimdi üzerine yayla çorbası gibi yoğurt ve az unla terbiye yapacağım.Üzerine tereyağı ve nane
Hafif olsun istedim.
Aslında kuşbaşı et ile de yapılıyor. Hatta haşlanmış nohut ekleniyor.
Ama ben koymadım.
Diyete uyduruyorum işte
Şifa olsunKız valla ben görmedim kısır muhabbetiniçoktandır canım istiyordu
Aman çekmesin, vebale giremem
Yarın yaparızBdv ye gidip kısır aşerdik sonra herkesin aklına düşürdükNe dertlerimiz var
Canım zaten diyetten kaynaklı böyle şeyler yapıyorumBana uygun bir tarif değilmiş
Afiyet olsun elticim
Ben karnabahardan yaparımYarın yaparız
Amin, sana daŞifa olsun
Yok yok uydurma adı bile yokAmin, sana daşiyez miyez bi şey yapmışsın ellerine sağlık
Kız kısırı yapmakta ne var, toplamda yarım saatimi almazKız valla ben görmedim kısır muhabbetiniçoktandır canım istiyordu
Aman çekmesin, vebale giremem