Okudum abla doğru söze ne hacetBurdayım kuzum zati kötü bişide demedim ki hiç.
Ayar verdim sadece .
Peynirli yaparsan gelrim hemenGözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadım
Ayy ablacım gelirsen her çeşit yaparım sanaPeynirli yaparsan gelrim hemen
2 kere kibledim vatandaşı,yok böyle bir düşünce tarzı hayatı koçişi olmuş.Okudum abla doğru söze ne hacet❤
Sağol kuzum yemiş kadar oldum varyaAyy ablacım gelirsen her çeşit yaparım sana
Çok yazık abla2 kere kibledim vatandaşı,yok böyle bir düşünce tarzı hayatı koçişi olmuş.
Keşke öyle bir imkan olsa toplaşıp yapar yerdik ablaSağol kuzum yemiş kadar oldum varya
Kiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonraGözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadım
Kötü olmuş fülüzüm yaKiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonra
Ben begenmistim ama kismetKötü olmuş fülüzüm yanasipten öte köy yoktur derler sağlık olsun eminim güzel yapmışsındır
Az kaldı 1 haftacıkBen begenmistim ama kismet
Keşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesefKeşke öyle bir imkan olsa toplaşıp yapar yerdik ablane konuşurduk ama yanında sıcacık çay
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artıkKiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonra
Olsun abla burdan alırız hıncımızıKeşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesef
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artık
Aynen dibine vururuz herşeyinOlsun abla burdan alırız hıncımızı
Çok vurmasakmı ablaAynen dibine vururuz herşeyin
Buna katilmicam benAz kaldı 1 haftacık
Sagol ablamKeşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesef
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artık
Üzülüyor musunAz kaldı 1 haftacık
Ayarını ayarlarız vesselamÇok vurmasakmı abla
Olmaz vallaha katıl lütfen bak bende katıldım yine sonlarda yüzerken hevesim geliyor yineBuna katilmicam ben