- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.005
Nabeeer fülüzüümmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nabeeer fülüzüümmm
Ac kapilari hava girsin ıceriyeAşkısı ben astım hastasıyım. Alerjim de var. Çareyi maskede buldum. Makineden hava üfürüyor ya o bile tıkıyor. Ter içinde kaldım valla 2 odada. gerçi güneş vuruyor şu an bu odalara. Onun da sıcaklığı var
Iyiyim canim seni sormali nasil oldunNabeeer fülüzüümmm
İyiyim şükür fındığımm herkes nerde yaa bugun cok sessiz buralarIyiyim canim seni sormali nasil oldun
Günaydınlar nevoşumGünaydın
Oyyy kıyamamNarin vücudum 2 oda süpürmeye alışık
Bilmiyorum bugun nerdelerİyiyim şükür fındığımm herkes nerde yaa bugun cok sessiz buralar
Hadi gözun aydin ablacim guzel guzel vakit gecirin insallahKızlar kızlar 3 mart'ta gidiyorum kızçemin yanına şimdi bilet işini hallettik 12 mart dönüş .
Yol 1 saat 15 dakika tutuyor,damat gelir yine kaynanası almaya
Aynen uzun süredir gidememiştim zaten.Hadi gözun aydin ablacim guzel guzel vakit gecirin insallah
Neden ne içinEvva Hanimablayi goturcekler
Gözün aydın olsun ablacımKızlar kızlar 3 mart'ta gidiyorum kızçemin yanına şimdi bilet işini hallettik 12 mart dönüş .
Yol 1 saat 15 dakika tutuyor,damat gelir yine kaynanası almaya
Swenin çok dikkat etmen lazım kuzum,evde sakın yün halı filan kullanma oda çok tetiklşiyor astımı.Aşkısı ben astım hastasıyım. Alerjim de var. Çareyi maskede buldum. Makineden hava üfürüyor ya o bile tıkıyor. Ter içinde kaldım valla 2 odada. gerçi güneş vuruyor şu an bu odalara. Onun da sıcaklığı var
Burdayımİyiyim şükür fındığımm herkes nerde yaa bugun cok sessiz buralar
Bdv kuzum bişi olmaz gerçideNeden ne için
Olaylara karismisNeden ne için
Sağol kuzum epeydir gidememiştim çok özledim bide,uygun bilette bulduk süper olduGözün aydın olsun ablacım
Ah abla özledin dimiBdv kuzum bişi olmaz gerçide
Toplum yararına faydam olsun didimOlaylara karismis
Burnımda tütüyorduAh abla özledin dimi
Süper ablacım hayırlısıyla gidip dön inşallahSağol kuzum epeydir gidememiştim çok özledim bide,uygun bilette bulduk süper oldu