- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.168
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ac kapilari hava girsin ıceriyeAşkısı ben astım hastasıyım. Alerjim de var. Çareyi maskede buldum. Makineden hava üfürüyor ya o bile tıkıyor. Ter içinde kaldım valla 2 odada. gerçi güneş vuruyor şu an bu odalara. Onun da sıcaklığı var![]()
Iyiyim canim seni sormali nasil oldunNabeeer fülüzüümmm![]()
![]()
İyiyim şükür fındığımmIyiyim canim seni sormali nasil oldun![]()
Günaydınlar nevoşumGünaydın![]()
Oyyy kıyamamNarin vücudum 2 oda süpürmeye alışık![]()
Bilmiyorum bugun nerdelerİyiyim şükür fındığımmherkes nerde yaa bugun cok sessiz buralar
![]()
Hadi gözun aydin ablacim guzel guzel vakit gecirin insallahKızlar kızlar 3 mart'ta gidiyorum kızçemin yanına şimdi bilet işini hallettik 12 mart dönüş .
Yol 1 saat 15 dakika tutuyor,damat gelir yine kaynanası almaya![]()
Aynen uzun süredir gidememiştim zaten.Hadi gözun aydin ablacim guzel guzel vakit gecirin insallah![]()
Neden ne için
Gözün aydın olsun ablacımKızlar kızlar 3 mart'ta gidiyorum kızçemin yanına şimdi bilet işini hallettik 12 mart dönüş .
Yol 1 saat 15 dakika tutuyor,damat gelir yine kaynanası almaya![]()
Swenin çok dikkat etmen lazım kuzum,evde sakın yün halı filan kullanma oda çok tetiklşiyor astımı.Aşkısı ben astım hastasıyım. Alerjim de var. Çareyi maskede buldum. Makineden hava üfürüyor ya o bile tıkıyor. Ter içinde kaldım valla 2 odada. gerçi güneş vuruyor şu an bu odalara. Onun da sıcaklığı var![]()
Burdayımİyiyim şükür fındığımmherkes nerde yaa bugun cok sessiz buralar
![]()
Olaylara karismisNeden ne için![]()
Sağol kuzum epeydir gidememiştim çok özledim bide,uygun bilette bulduk süper olduGözün aydın olsun ablacım![]()
Ah abla özledin dimiBdv kuzum bişi olmaz gerçide![]()
![]()
Toplum yararına faydam olsun didimOlaylara karismis![]()
Süper ablacım hayırlısıyla gidip dön inşallahSağol kuzum epeydir gidememiştim çok özledim bide,uygun bilette bulduk süper oldu![]()
![]()