- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Sunumların çok iyi canım ama işte k.k halkının neye verdiği belli olmuyor ellerine sağlıkMideye indi afiyet oldu sen ona bak
Ohh afiyet şeker olsun
Hangi dans türünü istersen beybitomyok kız. belki biz olmasaydık size daha çok oy gidecektineyse, çok şükür oldu. o zaman dans
Bende öyle ki iyi yapıyorsun sürekli katılmaya fırsatım yoktu tabi olan için iyiHobi olarak katılıyorum canımeğlenceli oluyor takip etmek , kimler ne yapmış bakmak, bazen şaşırtıcı sonuçlar çıkıyor, çok oy alır dediklerimiz geride kalıyor, bazıları daha çok öne çıkıyor ama bu heyecanı yaşamak güzel bence
Allah razı olsun canım benim, darısı başına ınş
Aynen canm herkesin düşüncesi farkli kimisi emeğe kimisi sunuma bakiyor canimiz saolsun kalan saglar bizim daha çok yarisma varSunumların çok iyi canım ama işte k.k halkının neye verdiği belli olmuyor ellerine sağlık
Öyle deme perişim yaMalesef teselli hediyesi olarak havamizi alacağız canimcim
Tabi canım hem bu yarışma farklıydı zatenAynen canm herkesin düşüncesi farkli kimisi emeğe kimisi sunuma bakiyor canimiz saolsun kalan saglar bizim daha çok yarisma var
Ne diyim giii havada guzelÖyle deme perişim ya
YokumYeni yarismada yoksun dmitaze fasulyesin sen
Oylarinizi bekleriz artkAllah razi olsun kuzum, darısı başına ınş❤
Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla bol şanslar canım benimHarikaben de fasulye olcam bu kez muhteşem bir sunum la gelicem