- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.949
- 598
- 36
Benim deYalnız her yarışmada oyum sana gidiyortarzını seviyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim deYalnız her yarışmada oyum sana gidiyortarzını seviyorum
![]()
Olsun canım ,yarıştık, eğlendik, kazanamasak da bu yarışmanın içinde olmak güzeldiMalesef teselli hediyesi olarak havamizi alacağız canimcim![]()
Sohrabım canımBenim deve senin nickini gördükçe uçurtma avcısı geliyor aklıma
![]()
Teşekkür ederim
Sana ayrıca sevindim canım, sen de her yarışmaya katılıyordun, en sonunda kazandınTeşekkür ederimbence sizlere de olmalı
![]()
Vayyy sıkı takipçim varmışSana ayrıca sevindim canım, sen de her yarışmaya katılıyordun, en sonunda kazandındarısı bizim başımıza artık
![]()
İsimler tanıdık geliyor artık her yarışmaya katılıncaVayyy sıkı takipçim varmışsende katılıyorsun, bende senin kazanmanı isterdim
bir sonraki yarışmaya kısmetse
![]()
Evet her yarışmada olduğumuz içinİsimler tanıdık geliyor artık her yarışmaya katılıncasağol canım
![]()
Aynen canım güzel bir yarışma olduOlsun canım ,yarıştık, eğlendik, kazanamasak da bu yarışmanın içinde olmak güzeldi![]()
Olmadı malesefAaa pişiye de oy vermiştim o da mı olmamış ? hatta şimdi pişi yiyorum X xnobodyx
Eki Görüntüle 2794211
Ya çok tatlısın
Mideye indi afiyet oldu sen ona bakSenin pişilere yazık oldu![]()
Ohh afiyet şeker olsunAaa pişiye de oy vermiştim o da mı olmamış ? hatta şimdi pişi yiyorum X xnobodyx
Eki Görüntüle 2794211
Olmadı malesefama bunlar çok güzel ya ellerine sağlık
![]()
Teşekkür ederim kızlarMideye indi afiyet oldu sen ona bak
Ohh afiyet şeker olsun![]()