- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Benim de ve senin nickini gördükçe uçurtma avcısı geliyor aklımaYalnız her yarışmada oyum sana gidiyor tarzını seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ve senin nickini gördükçe uçurtma avcısı geliyor aklımaYalnız her yarışmada oyum sana gidiyor tarzını seviyorum
Olsun canım ,yarıştık, eğlendik, kazanamasak da bu yarışmanın içinde olmak güzeldiMalesef teselli hediyesi olarak havamizi alacağız canimcim
Sohrabım canımBenim de ve senin nickini gördükçe uçurtma avcısı geliyor aklıma
Teşekkür ederim bence sizlere de olmalı
Sana ayrıca sevindim canım, sen de her yarışmaya katılıyordun, en sonunda kazandın darısı bizim başımıza artıkTeşekkür ederim bence sizlere de olmalı
Vayyy sıkı takipçim varmış sende katılıyorsun, bende senin kazanmanı isterdim bir sonraki yarışmaya kısmetseSana ayrıca sevindim canım, sen de her yarışmaya katılıyordun, en sonunda kazandın darısı bizim başımıza artık
İsimler tanıdık geliyor artık her yarışmaya katılınca sağol canımVayyy sıkı takipçim varmış sende katılıyorsun, bende senin kazanmanı isterdim bir sonraki yarışmaya kısmetse
Evet her yarışmada olduğumuz içinİsimler tanıdık geliyor artık her yarışmaya katılınca sağol canım
Aynen canım güzel bir yarışma oldu diğer yarışmalara artıkOlsun canım ,yarıştık, eğlendik, kazanamasak da bu yarışmanın içinde olmak güzeldi
Olmadı malesef ama bunlar çok güzel ya ellerine sağlıkAaa pişiye de oy vermiştim o da mı olmamış ? hatta şimdi pişi yiyorum X xnobodyx
Eki Görüntüle 2794211
Ya çok tatlısın dördüne de katılmış mıydın
Mideye indi afiyet oldu sen ona bakSenin pişilere yazık oldu
Ohh afiyet şeker olsunAaa pişiye de oy vermiştim o da mı olmamış ? hatta şimdi pişi yiyorum X xnobodyx
Eki Görüntüle 2794211
Olmadı malesef ama bunlar çok güzel ya ellerine sağlık
Teşekkür ederim kızlarMideye indi afiyet oldu sen ona bak
Ohh afiyet şeker olsun
Taam cimdiliyoreeRüya değil cimcikle kendini artık