Yaparsın daha çok var ❤Saol canimadetim bitmesini bekliyorm yoksa simdiye paylasmistim
Tarzını seviyorsam demek ki...9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
@WOMAN
@White Mocha
@_Jadaloz_
@kalliope82
@ameliepoulain
@sourapple
@ozrengin
@Kivii17
@isabel
@ugurbocuuu
@dreamy07
@atropurpurea
@Kova hatunu
@Yadee
@Tesnim1989
@bengisu022
@Cedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
@Penguen
@klbk33
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@melankolimm
@Gulumse25
@ombreistiyorum
@Sadelikherseydir
@UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
@Afraikra
@iremblncglyn
E Emremir
@Mavi askkk
@cheryblossommm
@Srpgrsy
@Sohrab
@gunces
@Beyza-
@Sussanhak
@Daphne133
@InoriYuzuhira
@eylulhuzuru
@Guzel gunler yolda
@b e r i l
@KekimTuttu
@ebrutrkr
@nightingale62
@pelo16
@Ayildizon
@k-sultan
Evet bu iki oldu teşkkür ederimTarzını seviyorsam demek ki...
Rica ederim perimCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
M medine66
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
@GokkusagiGokkusagi renkleri renkleri
Evva
Eleadora
@EgeninEgenin incisi1 incisi1
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Her zamanCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
M medine66
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Rica ederimCanlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
M medine66
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
Canlariiim 7. Ana oy verdiğiniz için coook teşekkür ederim kazanamasamda herbir oyunuzda çok mutlu oldum
etacarinea
B begonyaa
B Berenco
ASSOSyal
Safransari
AriaBlue
hasbeee
alimiyon
5 528mucizemmm
0 0742
Zipzip-
wagen
M Meyra_naz
Pdr_ci
yasminsay
Hercai91
M medine66
Tazeanneeee
E Emremir
@Yasnaz
B BirNefes_Bilgelik
Evva
Eleadora
@Elif Eylul
sophocles
@iklim I iklim ela ela
@The T The best best
A avsjk
F Fatmabet
9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
@WOMAN
@White Mocha
@_Jadaloz_
@kalliope82
@ameliepoulain
@sourapple
@ozrengin
@Kivii17
@isabel
@ugurbocuuu
@dreamy07
@atropurpurea
@Kova hatunu
@Yadee
@Tesnim1989
@bengisu022
@Cedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
@Penguen
@klbk33
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@melankolimm
@Gulumse25
@ombreistiyorum
@Sadelikherseydir
@UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
@Afraikra
@iremblncglyn
E Emremir
@Mavi askkk
@cheryblossommm
@Srpgrsy
@Sohrab
@gunces
@Beyza-
@Sussanhak
@Daphne133
@InoriYuzuhira
@eylulhuzuru
@Guzel gunler yolda
@b e r i l
@KekimTuttu
@ebrutrkr
@nightingale62
@pelo16
@Ayildizon
@k-sultan
Tebrik ederim hakettin bence ,6. ana oy vererek bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlaaaaarrrrrrrr
@boza @blanco @KIZLARIMCANLARIM @HanimKelesimiGetir @MeleklerKorusun @SES2005 @GunesGulay @CKbeautyandsheer @crazy06 @White Mocha @blondgunes B Berenco @FBahar @ameliepoulain @belleza @ozrengin @Hostesin Kirmizi Fulari @Chocalete @Blue_Black @firdefs @little bird @nikitanikita3 @gLssHh @pearlshine @Aquariius @ulasimiz @ugurbocuuu @Dead Cell @Kova hatunuSafransari @selishm @E_M_A @Tinnycat @Efelihayat @sabahvesen @nazli27 @xDerinMavix @Sevgiliplath @Papatya Kokulu Hayaller @askrhpozitif @ucukgenclik @sweetgirlcandy @renksizgokkusagi @SsSiMqE @benYAZ @MutluSon333 @Perili_MeLek @ltnbng @Belis @aydan5516 @valiente @MoonfacedMom @TurkuazKrampon @kardespayi @Dilekk35 @Pembepanterr @Let the change begin @_kahvedelisi_ @sena zeynep @amadeusdegilsalieri @bebeqimyoldamrc @demirleke @vaveyla__ @humanbeings @selcuksassa @Mevrouw61 @minikizmit @-Lisaaa- @d3nizz @Mor_cicek @Cennet Annesi @Niloyatospikk @Umutlu1234 @Beyabaann @ummhnisa 0 0742 @cotard sendromu @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Astoria @Birumuttur yasamak @12ist @Cade @yes happy35 @Merve_onur _ hira @csm68 @Ada35ada @bebekedi @GeminiWoman @Bizbize11 @Sevdeeee1 @medusa-a @Dahliadivin @Minnakgelin @Birtekefem @_CaNanSu_ @Tugba 68 @merve_kapti @Didar33 @yula @Nidsalii @Sabr-Sukur-Dua @Tosun Pasa @pineapple2 @Feminas @memurhanim @2019 mutluluk @Na-nick @MaviKuplik @Yasnaz @Hamangiom @Gizemm0 @L O L @Monny @MssPARE @Cikolataparcacigi @ecemufk @Cay6 @Meva59 @Beyza- Gokkusagi renkleri @Lathyrus @abukkusu @nurdeva @Neyapsamkisimdi @Mervveeee @Tradiaos @Portakalli cikolat @Yalnizbiranne @3kiz1anne @minikbebegim9640 @Sumeyye07 @buralardutluuugdu @denizderin123 @Mavimsi99 @Merve @Emsn @Lovebaby34 @Goklerce @Mysteryy0 @Ponciksi @umutluamamutsuz @Nosking @bensarkimisoylerken @WunderLost @Zezey99 @Sohrab -Yagmur- sophocles @birbebekmeselesi @Cesmicihannn @Bebyssss @SnowHoundd @Always smile @Nilay5454 @SanSebastianCheesecake @umayimo @Annanya @gizo2603 @Taze fasulye @Ayca_06 @ogrtmn33 @Elisanurummm @CuddlyRabbit @Zerre @Guzel gunler yolda @Ceyhans @Babsy baby @Masalimsensin @Nikinik @Duygu62 @Liloss @pelo16 @AyseeCann @tiniminihaniim @Busra173290 @CeyMes1903 @TuanaMeyra @Hayatsizeguzel @ysfeeymnn @Nurse99 @GUNESIPEKSSS @pinkcar @busrayldrm @LirioS @Busra bulut @Umudumm Allah @yasemintgy
Ne ben opcem o beni opsunAyy git bı op adamı gara cahılllll seniiiii
O değil ben oy verenleri etiketlemedim daha ya
Kız çok uğraştırıcı bişey oO değil ben oy verenleri etiketlemedim daha yakanka adıma etiketle hayrına be
Çok zorlamışın kankaKız çok uğraştırıcı bişey oönce kâğıda yazdım sonra telefona senin daha fazla kişi
Kopyala yapıştır canım sonra başlarına @ koyÇok zorlamışın kankabebeden zaman bulsam yapacam da
Mantıklı kanka ben zaten basit şekillerde yapmayı düşünüyordum ama bu daha basitmişKopyala yapıştır canım sonra başlarına @ koy
Nedemek canısıMantıklı kanka ben zaten basit şekillerde yapmayı düşünüyordum ama bu daha basitmişteşekkürler kanka yeni bir şey kattın