Benimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Yok canımBende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy
Bizde 3 tane uzun saçlı var
Günaydıngünaydın, herkese keyifli sağlıklı haftalar dilerim
Haftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyorYok canımBende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy
Bizde 3 tane uzun saçlı var
Senin daha çok dökülür çocuklar küçükBenimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Dik süpürgeyle çekiyorum
Allahtan markete çıkmadım 10 küsür gündür, birde çekirdek kabuğu peşinde geziyordumBenimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Dik süpürgeyle çekiyorum
Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumHaftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyor
O yüzden Pazartesi günleri dip bucak girmeye çalışıyorum, en azından yaşam alanımızda
Süpürge sesine alerjisi var benimkininBen yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumGünün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
Bazı erkekler öyle sevmiyorlar:)Süpürge sesine alerjisi var benimkinin
Kıl mı yutalım diyorum bazen delleniyorum
Onun eline veriyorum süpürgeyi
Öyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksinSenin daha çok dökülür çocuklar küçükAfiyet bal şeker olsun canları sağ olsun
Bizim saç
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemekAllahtan markete çıkmadım 10 küsür gündür, birde çekirdek kabuğu peşinde geziyordum
benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumGünün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
Benimki ilk odasını temizlettirir. Deterjan kokusunu sevmezBazı erkekler öyle sevmiyorlar:)
Yoook, şehzadem narin gavranını yere koymaz. Kaldırmaz bile tahtındanÖyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksin
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemek
Saçları çok uzadı keselim diyorum yok diyorlar:/Öyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksin
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemek
Sende de minnak sıpa var, mecbur süpüreceksinbenim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/
Yani senin zamanın varmış.Benim eşim 10 gün gece gidiyor mecburen yapıyorum.Ama dip bucak yapacaksam onun dışarı çıkmasını bekliyorum:)benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/
Şşştt ne ara öküz oldun habibiiiiii daha dun aslandin
Yapmamak lazım o zaman görsünler 1 haftada ne hale geliyorBenimki ilk odasını temizlettirir. Deterjan kokusunu sevmez