Günaydın
Günaydın canım nasılsınGünaydın kukrişim
İyiyim askom oglanin derse kalktık ,kizinkide üç ders bugün okulda toplantı varmış diye o da buçukta girecekNasılsın
Noliyiiii kim yok edilcek
Belli olmazmı diyelimBirde rüyasında kayınvalide ve görümceyi hapse düşmüş görüyor
Öyle bir yaşar ki,acıtasyon yapmış .Tabi o. Demişti bana kaynana ben oglum ve torunum olmadan yaşayamam diye bir otururken. Geçti o günler
Bak gelmiş öylr yazdı .
N kadar bıkarsa bıksın eş yani sonuçta.Geldi de oda bıkmış.Kayınpeder aşırı hal ve tavırları. 10 kişinin içinde kendini belli eder
Ohaaaaa yaniiiBir kere pat diye girdi zaten
nasılsın keleş ablaamAynen nevoşum
Günaydınlar mervişim
Çok şükür iyiyim kukrişim, sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
İyiyim askom oglanin derse kalktık ,kizinkide üç ders bugün okulda toplantı varmış diye o da buçukta girecek
Onuda dedim. Biz dogumdan sonra eşimle odadaydık, pat diye girdi içeriYanımızada beklerim gel deseydin
Hastanade kim ilgilendi ki.Geldi kız. Hastaneye gitmek istemiyor
Bende iyiyim şükür canım,hafta başladı maraton da başladıÇok şükür iyiyim kukrişim, sen nasılsın
Tabiki kayınvalide ile eşimHastanade kim ilgilendi ki.
Çok zor canım ay Allah yardımcın olsunOnuda dedim. Biz dogumdan sonra eşimle odadaydık, pay diye girdi içeriGel sende yat dedim.
Kapı çalmak adeti değil
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim şükür canım,hafta başladı maraton da başladı
Ne garip bir kadınmış öyle.Onuda dedim. Biz dogumdan sonra eşimle odadaydık, pay diye girdi içeriGel sende yat dedim.
Kapı çalmak adeti değil
Sagol kukrişimÇok zor canım ay Allah yardımcın olsun
Gü naydınlar dişin ne alemde çektirdin miÇok zor canım ay Allah yardımcın olsun
Sağol canım benimAllah kolaylık versin canım
Dişin nasıl oldu
Ben olsam çekemezdim, sabırlı değilim. Helal olsun canomaNe garip bir kadınmış öyle.
Çok şükür canımSağol canım benim,biraz daha iyi şükür ilaç kullanıyorum
Geçmiş olsun canımSağol canım benim,biraz daha iyi şükür ilaç kullanıyorum