- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
ver eline süpürsün. Gavranı hareket eder hemYoook, şehzadem narin gavranını yere koymaz. Kaldırmaz bile tahtından
Kesmesinler ya saçları çok güzelSaçları çok uzadı keselim diyorum yok diyorlar:/
Uçlarından olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ver eline süpürsün. Gavranı hareket eder hemYoook, şehzadem narin gavranını yere koymaz. Kaldırmaz bile tahtından
Kesmesinler ya saçları çok güzelSaçları çok uzadı keselim diyorum yok diyorlar:/
Saat gelmişPusuda bekliyorum
Mutlu yaşların olsun canımGunaydin
Hadi herkes uyuyor numarasi yapsın ilk ben mesmaj atayim ablaya dogum gunu cocugum ya hani Nevreste abla kadar kaldiii
Hemen söylenir. Evin tozunu al der. Olmadı kendi silerYapmamak lazım o zaman görsünler 1 haftada ne hale geliyor
BenimdeHadi konu açılsında işlerim var
Ayırt kanka biraz eğlenelim demi
Geliyor :)Hadi konu açılsında işlerim var
GelsinGeliyor :)
Tamam
eşim daha çok döküyorSende de minnak sıpa var, mecbur süpüreceksin
vardiyalı çalışan adam sıkıntı babamdan biliyorumYani senin zamanın varmış.Benim eşim 10 gün gece gidiyor mecburen yapıyorum.Ama dip bucak yapacaksam onun dışarı çıkmasını bekliyorum:)
Ahhh bu nalet kocalareşim daha çok döküyor
vardiyalı çalışan adam sıkıntı babamdan biliyorum
Teşekkür ederimMutlu yaşların olsun canım
Hayat bizi 61 kenaraYaaaaa miniğiiimmm nasılda unutmamış beni Yaşıyorum ama tam değil
Bayıldım yasi çok eglenecegukYeni transferimi sevdin mi
Burcumu sordularŞşştt ne ara öküz oldun habibiiiiii daha dun aslandin damizlik mi bu
Ablaların gülüGünaydınlar habibim
Neden katılmadın sen ayip ettin şimdi Perili melek nasıl oluyor anlam veremedim de1 ve 6