İnşaallah canımÖyle canım
Kazanamayan arkadaşlar kazansın
Evet abla haklısın inşallah bu sefer alır ne diyimAma yanlış sunum yapıyor.2.de ne olduğunu anladık
Aynen öyle olduGörüşürüz aylık yarışmalardabu ay biraz fazlasıyla tempolu geçti
Daha iyi canımNevreste diger konu da sormuştum. Oglun nasıl oldu?
Cano ne yapsın hiç alamadı
İnşaallahEvet abla haklısın inşallah bu sefer alır ne diyim
Bundan sonra alacak,çok geliştirdiAy harbi ya encokta ona şaşırıyorum ben oysa sunumları da hep iyi diğer yarismalardada
Aynen abla masallahBundan sonra alacak,çok geliştirdi
Kanında enfeksiyon var herhalde. Düşmeyen ateş genelde öyle oluyor. İnşallah daha iyi olur.Daha iyi canımAteşi henüz tamamen düşmedi.Pek bir şeyde yemiyor.Ama başk bir şey yok.
Sağol canım görmedim mi yoksa
Benim için sımırlıydı bazıları için daha verimliydi mesela onu görmüş oldukAynen öyle oldukolaydı ama. Digeri gibi ayrıntılı foto hazırlığı yoktu :)
Aynen canım ama çok ağırlaşmazsa doktora götürmem.Kanında enfeksiyon var herhalde. Düşmeyen ateş genelde öyle oluyor. İnşallah daha iyi olur.
Görmemiş olabilirsinbildirim karmaşası
Bundan sonra alacak,çok geliştirdi
Aynen abla masallahgayet iyi canoomm
Aynen çok basittiAynen öyle oldukolaydı ama. Digeri gibi ayrıntılı foto hazırlığı yoktu :)
Doktor da bişey yapmıyor kiAynen canım ama çok ağırlaşmazsa doktora götürmem.
Öyle canım arada çok oluyor,kaçıyor
Öksürük,hapşırık,burun akıntısı yok.Doktor da bişey yapmıyor kiserum tak gönder. Bogaz enfeksiyonu da ateş yapıyor. Boğazında batma varmıymış paşanın
Senin sunumun güzel. Bu son yaptığın da çok güzel cidden. İnsan bir fikirde tıkanıyor. Yoksa tabaklar güzel çıkıyorBenim için sımırlıydı bazıları için daha verimliydi mesela onu görmüş oldukdediğin gibi ayrıntılı foto çekme yoktu o açıdan güzeldi
İnşaallah ufak bir soğuk algınlığıdır canım. Çok geçmiş olsunÖksürük,hapşırık,burun akıntısı yok.
Ateş,halsizlik ve iştahsızlık var sadece
Sağol canımİnşaallah ufak bir soğuk algınlığıdır canım. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim mavişimSenin sunumun güzel. Bu son yaptığın da çok güzel cidden. İnsan bir fikirde tıkanıyor. Yoksa tabaklar güzel çıkıyor