Bende çok eğlendim sadece 1.hafta çok gerildimHızlı bir maraton oldu. Güzel oldu, ben çok eğlendim. Her, hafta ayrı bir heyecan ayrı bir hazırlık.Güzel geçti
Ben hariçBence benzer ilerliyoruz .
Yani henüz şaşırmadım diyelim
Ama pınarda kendinizi çok geliştirdiniz
Maviş götürür maşaallahYok abla sen kendin içinmi demiştin ben maşe dedin sandım maviş her türlü götürüyor maşallah
Pınarda yüzüm güldü de diğerinde gülmüyor evvoşYok abla sen kendin içinmi demiştin ben maşe dedin sandım maviş her türlü götürüyor maşallah
Maviş götürür maşaallah
Sen iki ödül almış perisin yahuBen hariç
İnşaallah yaaa. Bekleriz.Bende çok eğlendim sadece 1.hafta çok gerildim
Biz geçen yıl ramazanda 4 fairy,4 pınar yaptık.Çok güzeldi.İnşaallah yine gelirler
Gülecek inşallah az kaldıPınarda yüzüm güldü de diğerinde gülmüyor evvoş
Aynen hiç kazanmamış gibi davranıyor.En son kazandığından 6-7 ay ancak geçtiSen iki ödül almış perisin yahu
OlsunduSen iki ödül almış perisin yahu
Sen fasulyesin amaİnşaallah yaaa. Bekleriz.
Sayın sponsorumuza duyurulur
Hepinizi eliyorum. Pat yeni bir dişli rakip geliyorGülecek inşallah az kaldı❤
Aman sizde bı trip attirttirtmiyonuzAynen hiç kazanmamış gibi davranıyor.En son kazandığından 6-7 ay ancak geçti
Aslında bu şans daha ne zaman gelirki ablaAynen hiç kazanmamış gibi davranıyor.En son kazandığından 6-7 ay ancak geçti
Fairy de mi fasülyeSen fasulyesin ama
Ama yanlış sunum yapıyor.2.de ne olduğunu anladıkAslında bu şans daha ne zaman gelirki ablabi taraftan haklı 4 hafta 3 kazanan
Yok onda değilsin ama gelirse bakalımFairy de mi fasülye
Öyle canımYok onda değilsin ama gelirse bakalım
Görüşürüz aylık yarışmalardaHepinizi eliyorum. Pat yeni bir dişli rakip geliyorbu böyle devam ediyor
Cano ne yapsın hiç alamadıAman sizde bı trip attirttirtmiyonuz