Artık birini Eylül’e, diğerini yeni bebişe verirSanmam unutmaz
Depresyon etkisi yaratmış bende kaynanaRüya işte mavişim:))
Rüyanın aklı yok ki ablamAman napcak artık bebişi
Artık birini Eylül’e, diğerini yeni bebişe verir
Varmı sorun öyle aranızda.Depresyon etkisi yaratmış bende kaynanatüylerim ürperiyor
Guzel haberlere yoralim ablaRüyayı gören birey evli birisiyse, aile yaşamı veya iş yaşamı ile alakalı mutlu ve güzel gelişmelere neden olacak haber alacağı manasına gelir. Kimi zaman da bu rüyanın, hamileler adına çocuk isteyenler veya kız çocuğu adına hayırlı bir evlat şeklinde yorumlanır. Rüyasında gelinliği giyen birey, bütün isteklerine ve arzularına ulaşıp, huzurlu hayat geçirir.
İstemediğin şeyler tepemize çöküyor hemenRüyanın aklı yok ki ablam
Var tabi olmaz mı. Yasmin bilirVarmı sorun öyle aranızda.
Aynen güzel haberlere yoralım hemenGuzel haberlere yoralim abla
Yok öyle bisey ya sen yasoya bakmabuna yürek meme hiç bişey dayanmaz yaso
Gebe haliyle az çekmedi, üstüne daha lohusa iken hastaydı kayınpederi, geldiler canolaraVarmı sorun öyle aranızda.
Hemen test yap. Profilde paylaşYok öyle bisey ya sen yasoya bakma
Herkeste var bak kaç yıllık evliyim arada laf çarptığını zanneden bir kişi var.Var tabi olmaz mı. Yasmin bilir
Ne yaparsan yap en kötüsü benim
Kiz susun manyakmisinizHemen test yap. Profilde paylaş
3 aylık hamileydim geldiler. 30 günlük oldu bebek gittiler.Gebe haliyle az çekmedi, üstüne daha lohusa iken hastaydı kayınpederi, geldiler canolara
Kabus gibiydi3 aylık hamileydim geldiler. 30 günlük oldu bebek gittiler.
Sonrada peşimizden hasta adamı gönderdiler dedi kaynanam
Ameliyatı kemoterapi tedavisi hepsi bitti. Temiz kağıdını alıp öyle gittiler.Kabus gibiydi
Yahu ben hatırlıyorum o zamanları, tüpbebek için koşturduğunuzda bile rahat vermedilerAmeliyatı kemoterapi tedavisi hepsi bitti. Temiz kağıdını alıp öyle gittiler.
Allah biliyor. Bakmamışsak