- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.735
- 60
Evet bvir yakalasam km olduklarınıBurada mı ablam
GünaydınGünaydııııın hayırlı sabahlaaar
Aynen nevoşumHayırlısı artık
Günaydınlar mervişimGünaydııııın hayırlı sabahlaaar
Kim ablaEvet bvir yakalasam km olduklarını
Hayırlısı nasip artıkAynen nevoşum
Günaydınlar mervişim
Ahh bir bilsem fülüzüm,rüya sonuçta tabiKim abla
Aynen canısıHayırlısı nasip artık
Allah seni napmasin abla nasil okuduysam gercek sandimAhh bir bilsem fülüzüm,rüya sonuçta tabiyarışmanın etkisi herhalde ondandır ..
Aynen canısı
Yok be fülüzüm rüyam karabasandı resmenAllah seni napmasin abla nasil okuduysam gercek sandim
Iyi abla basmış gecmis ustunden cokta takmaYok be fülüzüm rüyam karabasandı resmen
Günaydın
Günaydın guzel saglikli bir hafta olsun insallah
Günaydııııın hayırlı sabahlaaar
GünaydınGünaydın
Diyorum ya rüya işte,ben neler görüyom öyle kk ile rüyalarım çoktur hepIyi abla basmış gecmis ustunden cokta takma
Bende kaynanamı ve görümceleri gördüm. Kelepçelemişler götürüyorlardı hepsiniIyi abla basmış gecmis ustunden cokta takma
Ne ettiler acaba suçları büyükmüydüBende kaynanamı ve görümceleri gördüm. Kelepçelemişler götürüyorlardı hepsini
Ayyyy Allahim kiz neler görmusun sendeBende kaynanamı ve görümceleri gördüm. Kelepçelemişler götürüyorlardı hepsini
Cinayet ve saklamaNe ettiler acaba suçları büyükmüydü
Burayı ne kadar merak ettiysen artık, rüya olup çökmüş üstüneDiyorum ya rüya işte,ben neler görüyom öyle kk ile rüyalarım çoktur hep
Hiç sevinmedin değil miBende kaynanamı ve görümceleri gördüm. Kelepçelemişler götürüyorlardı hepsini
Gelinlik cenaze mi derler. Allah hayıra yorsun canımAyyyy Allahim kiz neler görmusun sende
Bende gelinlik giymisimheryerimde kapaliydi kalktigimda ama
Eyvah eyvah bencede izleme sakın kabus gibi çöküypr üzerimize sonraCinayet ve saklama
Mügeyi izlemesem iyi olacak