Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arif evde otursunTam Arif hocalık durum ama
Bizximkisi sanal hapishanneGerci hapse girmeye de değmez bunlar için
Engelle ,geçBizximkisi sanal hapishanne
Özelden yürüyenlere yapıom onuEngelle ,geç
Onlara özel muamele lazimÖzelden yürüyenlere yapıom onu
İnşallah çok teşekkür ederim canım.Aynen darısı sanada olsun hocam.
Ayy gerçekten tam bi ABV vakası yani zorluyorlar insanı, yine aynı mahallede başka eve geçelim diye bakınıyoruz da kiralık arıyoruz ya hep satılık var hayırlısı olsun artık sabır çekerek oturuyoruzAh o komşunun ABV Baslayinca sen de biraz rahatlarsın
Kiralık ev bulmak zor oluyor.Hep satılık:/Ayy gerçekten tam bi ABV vakası yani zorluyorlar insanı, yine aynı mahallede başka eve geçelim diye bakınıyoruz da kiralık arıyoruz ya hep satılık var hayırlısı olsun artık sabır çekerek oturuyoruz
Biz bi ara ev almaya niyetlendik hep kiralıktı şimdi hakkımızı arabadan yana kullandık ev alamayız kiralik bakıyoruz bu sefer de hep satılıkKiralık ev bulmak zor oluyor.Hep satılık:/
İşte istediğini istediğin zaman bulamıyorsun.Hakkınızda hayırlısı olsunBiz bi ara ev almaya niyetlendik hep kiralıktı şimdi hakkımızı arabadan yana kullandık ev alamayız kiralik bakıyoruz bu sefer de hep satılık
Şu anki ev okuluma yürüyerek 3 dakika başka mahalleye taşınmak saçma olur yine buralardan bakıyoruz mecbur. İllallah ettirmeseler insan gibi dursalar hiç gerek yok bunlara ama dayanılacak gibi değiller yani gerçekten komşuluk hakkı diye bir şey varsa helal etmiyorum bunlara.
Dün zaten 11 e kadar misafir gürültüsü, gece 1 de kanepe mi çekiyor ne yapıyorsa bi odayı düzenliyor takır tukur bir şeyler yani insan düşünmez mi saat 1 oldu yarın yapayım artık diye. Cahilliği tarif edemiyorum hayretimi anla sen Nevreste
Biz bi ara ev almaya niyetlendik hep kiralıktı şimdi hakkımızı arabadan yana kullandık ev alamayız kiralik bakıyoruz bu sefer de hep satılık
Şu anki ev okuluma yürüyerek 3 dakika başka mahalleye taşınmak saçma olur yine buralardan bakıyoruz mecbur. İllallah ettirmeseler insan gibi dursalar hiç gerek yok bunlara ama dayanılacak gibi değiller yani gerçekten komşuluk hakkı diye bir şey varsa helal etmiyorum bunlara.
Dün zaten 11 e kadar misafir gürültüsü, gece 1 de kanepe mi çekiyor ne yapıyorsa bi odayı düzenliyor takır tukur bir şeyler yani insan düşünmez mi saat 1 oldu yarın yapayım artık diye. Cahilliği tarif edemiyorum hayretimi anla sen Nevreste
Sağ ol sultanımm inşallah ❤❤❤İşte istediğini istediğin zaman bulamıyorsun.Hakkınızda hayırlısı olsun
Arada olsa insan idare ediyor ama sürekli olunca hiç çekilmiyor.Allah yardımcınız olsun.İnşaallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.
Allah razı olsun canımm inşallah
Hakkında hayirlisi olsun canimya
Aynen yok öle selam diyip kaçmakOnlara özel muamele lazim
Hocam farklı bu duygu inan bambaşka bişiymişİnşallah çok teşekkür ederim canım.
Ben bıraktım sevgiden sonra yüreğim kaldırmıyor artıkYine mi Müge
Ebe deliiiii
İzleyince sen aklıma geldinEbe deliiiii
Surata bak şunun