- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.815
- 60
Ne habersin iyisimn demiHoşbuldum ablacım
Sosyalimevet ya dün geceden beri giremedim zati sinir oldum
Kocan naleti ne şanslı adam be yasicanBiz hazırı almayız ablam, kayış gibi oluyor
Ben çok yemem genelde.Biz hazırı almayız ablam, kayış gibi oluyor
Kiz keske ben cırcır olsam gitsem wcyeOnu teyzem yapardı, hatırlıyorum
Hiç, sanki ardımdan su taşıyacak, beni yolluyor.Aşk olsun yani sende gel işte,yaso koçum müsait değil şimdi sonra gideriz gene
Aynen çok becerikli bide maşallahKocan naleti ne şanslı adam be yasicanadam yatsın kalksın ayaklarının altını öpsün
Aha ayni ben sinir olma konusundaHoşbuldum ablacım
Sosyalimevet ya dün geceden beri giremedim zati sinir oldum
He benimki allahın taktiri ne edem ama olsundu sizi gördüm mutlu oldumSende cook mutlusun ondan şeyettim
Havalar ısınsın da özel aracımız persevererance ile gidelim ciceemBak söz senide götürcem
Hahahahhhaha su bukuruz merak etmeHiç, sanki ardımdan su taşıyacak, beni yolluyor.Tepesine mıçayım da görsün
O kıymetimin farkında canım, ben olmasam kimse çekmez onuKocan naleti ne şanslı adam be yasicanadam yatsın kalksın ayaklarının altını öpsün
İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsınNe habersin iyisimn demi
Evet ya en son vurdum kafayı yattım yemek işlerini bitirip geldim canımAha ayni ben sinir olma konusundadedim en son beni attılar herhalde
Ciddi söylüyorum şaka değil heeO kıymetimin farkında canım, ben olmasam kimse çekmez onu
Sabah ne uğeraştım varya kavga ettim pc ileAha ayni ben sinir olma konusundadedim en son beni attılar herhalde
Cetimle gitcezHavalar ısınsın da özel aracımız persevererance ile gidelim ciceem
Nalet değillermi hepsiO kıymetimin farkında canım, ben olmasam kimse çekmez onu
Sabrımız sinandi bi gün yine evvoşumİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın
Evet ya en son vurdum kafayı yattım yemek işlerini bitirip geldim canımsen nasılsın bakem ❤
Bende iyiyim sağol kuzımİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın
Evet ya en son vurdum kafayı yattım yemek işlerini bitirip geldim canımsen nasılsın bakem ❤
Bide gecede yokmuşSabrımız sinandi bi gün yine evvoşumiyiyim şükür sen nasılsın evvacan
Duydum ki özel araç yaptiriyormussun yakışır bizeSabah ne uğeraştım varya kavga ettim pc ile
Cetimle gitcez
Nalet değillermi hepsi
Öle ucuz şeylere bindirmem ciçemmm uçup gitcezDuydum ki özel araç yaptiriyormussun yakışır bize
Uzun uzun saatler yoktu, evlerde isyan cıktıBide gecede yokmuş